Vulin: Vučiću, dokle ćeš trpeti Kori Udovički

Ministar rada i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da ne razume kako premijer Aleksandar Vučić može da trpi Kori Udovički u vladi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.10.2015.

09:36

Default images
Foto: Beta

Kako je Vulin rekao, Vučića je tokom posete SAD dočekao pokušaj nameštenih demonstracija "te firme i sestre potpredsednice vlade".

"Ne razumem svog prijatelja Vučića kako može da trpi Kori Udovički u vladi, kada iz njene porodice dolaze ovakvi napadi na vladu u suštini, na sve nas", rekao je Vulin za Pink.

"Praktično, optužuju Vučića, ali on ima snage da sedi na sednici vlade i da ne traži njenu ostavku", primetio je Vulin

Na pitanje da li je pitao premijera da li je tražio ostaku od Udovički, on je odgovorio da nije i da sada možda govori više nego što treba, ali:

"Evo, sad ga pitam", rekao je Vulin i zapitao kako je moguće da ministarka Udovički sedi na sednici i ne kaže ni to je istina, ni to nije istina.

Na opasku voditeljke da je ona rekla da neće da učestvuje u rijalitiju, ministar je rekao da svi sad učestvuju u tom rijalitiju, i Vučić učestvuje, to joj nije problem, iako je potpredsednica vlade.

"To nije rijaliti, ovo su optužbe koje su neverovatne", zaključio je Vulin.

Vulin je rekao da bi "premijer posle svega trebalo da ide na izbore".

Prema njegovim rečima, važna je činjenica da jedino ššto vlada nije ispunila iz ekspozea predsednika Vlade jeste - zakon o platnim razredima.

"Sve ostalo smo uradili i mnogo teže zakone, od zakona o radu, pa do smanjenja deficita", rekao je Vulin i dodao da ne razume da posle toga nije ponuđena ostavka, koja bi možda bila odbijena.

"Zato Vučiću treba da ideš na izbore, zato što ovo ne treba da trpiš", poručio je Vulin.

On je rekao da je jasno da ne sede svi u Vladi kojima je na prvom mestu interes Srbije i sprskog naroda, nego da ima onih kojima je na prvom mestu lični i strani interes.

Vulin je dodao "nemojte misliti da su svi oduševljeni što imamo ovako stabilnu i čvrstu vladu i čoveka na 54 odsto glasova na čelu države".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: