Bebu ugušila majka pa je ostavila na terasi?

Beba čije je beživotno telo pronađeno na terasi stana u Beogradu najverovatnije je ugušena, prenose “Večernje novosti“ prve rezultate istrage.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2015.

21:25

Default images

Čekaju se zvanični rezultati obdukcije, kako bi se znao tačan uzrok smrti, a njenoj majci Tanji Lakić Mahmuda (37) je određeno policijsko zadržavanje.

Ona je, u četvrtak popodne, sa Vojnomedicinske akademije, odeljenja za toksikologiju, prebačena u bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu. Njena dalja sudbina zavisi od nalaza obducenata. Ukoliko se definitivno potvrde prvi nalazi da je devojčica ubijena, majci će biti pisana krivična prijava za zločin.

Podsetimo, policiju je, u sredu veče, pozvala Tanjina majka koja joj je ustupila stan da boravi sa svojom bebom. Kako joj se duže vreme nije javljala na telefon, odlučila je da dođe i proveri šta se dešava. Pošto niko nije otvarao vrata policija je nasilno ušla u stan.

Njena ćerka je omamljena ležala na podu. Bila je umazana krvlju i imala je tragove sečenja vena na rukama. Pozvana je Hitna pomoć, a u međuvremenu, baka je sa policijom pokušavala da u stanu pronađe bebu. Ubrzo su na terasi, u najlon kesi otkrili devojčicu koja nije davala znake života.

Prema nezvaničnim saznanjima “Večernjih novosti”, na detetu su uočene modrice na vratu i oko usana, dok na telu nije bilo drugih vidljivih tragova nasilja. Istražni organi, za sada, sumnjaju da je beba ugušena jastukom, ali se potvrda još čeka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: