Tetovo: Dete palo niz stepenice

Od eksplozije bombe u Maloj Rečici kod Tetova, u blizini sedišta albanske Demokratske unije za integraciju, čiji je lider Ali Ahmeti, nema povređenih.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2015.

08:54

Default images

Ali je jedno dete iz komšiluka dobilo lakeše povrede tako što je zbog straha od detonacije pala niz kućne stepenice.

Istraga o ovom incidentu je u toku, a izvori bliski ovoj partiji su izjavili da su viđene dve osobe na motorciklu u blizini sedišta DUI-a u Maloj Rečici kod Tetova.

Eksplozija se dogodila sinoć oko 21.30.

Prema nezvaničnim informacijama koje su mediji dobili od očevidaca, na sedište DUI-ja su bombu "kašikaru" bacila dva nepoznata lica sa motora u pokretu.

U trenutku eksplozije u zgradi se nalazio samo čuvar, a od siline eksplozije je oštećena ograda. Ali Ahmeti se u toku međuetničkih sukoba u Makedoniji 2001. godine nalazio na čelu Oslobodilačke nacionalne armije (ONA), a posle završetka sukoba i Ohridskog sporazuma, našao se na čelu partije Demokratska unija za integraciju (DUI), koja godinama unazad učestvuje u državnoj vlasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: