BG: Centar bez grejanja od 12h

Zbog popravke kvara na toplovodu toplane "Novi Beograd", korisnicima u centru grada od 12 časova biće prekinuta isporuka toplotne energije.

Izvor: B92

Utorak, 10.03.2015.

10:56

Default images
foto: Tanjug

Očekuje se da će korisnici iz centra grada grejanje dobiti najkasnije sutra, 11. marta u ranim jutarnjim satima, navodi se u saopštenju JP “Beogradske elektrane”.

Ekipe za hitne intervencije čine sve što mogu da u što kraćem vremenskom periodu saniraju problem, poručuju iz tog preduzeća.

Bez toplotne energije biće i potrošači koji se nalaze u ulicama: Admirala Geprata, Balkanska, Birčaninova, Braničevska, Alekse Nenadovića, Deligradska, Bulevar oslobođenja, Dubljanska, Durmitorska, Hadži Milentijeva, Internacionalnih brigada, Kneza Miloša, Kralja Milutina, Lamartinova, Miloša Pocerca, Makenzijeva, Nebojšina, Nemanjina, Njegoševa, Patrijarha Varnave, Sarajevska, Resavska, Prote Mateje, Stojana Protića, Svetog Save, Svetozara Markovića, Savska, Šumatovačka, Ohridska, Višegradska, Vojvode Milenka i okolnih ulica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: