Petak, 19.12.2014.

13:59

BG: Tinejdžer opljačkao banku

Policija je u Beogradu uhapsila muškarca koji je, uz prijetnju pištoljem, opljačkao ekspozituru Komercijalne banke u centru grada, piše "Blic".

Izvor: B92, Blic

Default images

Kako prenose beogradski mediji, reč je o 18-godišnjaku, a imao je i pomagača, koji je u bekstvu.

Banka je opljačakana u 13.10 i razbojnik je povredio jednog od čuvara udarivši ga drškom pištolja u glavu, potvrđeno je za B92.

Pljačkaš je iz banke u Makedonskoj ulici izneo za sada nepoznati iznos novca.

Komercijalna banka saopštila je da je prilikom pljačke ekspoziture Banke u Makedonskoj ulici, u centru Beograda, lakše povređen radnik obezbeđenja, koji je odmah zbrinut i sada se dobro oseća.

"U interesu istrage Banka neće iznositi detalje pljačke, ali se podrazumeva da klijenti Banke neće trpeti štetu", navedeno je u saopštenju te finansijske institucije.

Budući da ekspozitura u Makedonskoj 32 ne radi preko vikenda, ona će biti ponovo otvorena u uobičajenom radnom vremenu od ponedeljka, 22. decembra, saopštila je Informativna služba Komercijalne banke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: