Za izbeglice stanovi u zakup

Izbeglice i bivše izbeglice koje žive u Kikindi, Vršcu, Šidu, Šapcu, Bajinoj Bašti, Paraćinu, Kruševcu, Prokuplju mogu da se prijave za program zakupa stanova.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.11.2014.

12:28

Default images

Stanovi se dodeljuju u zakup po povlašćenoj ceni, uz mogućnost kupovine po ceni u skladu sa Zakonom o izbeglicama, navodi se saopštenju Komesarijata za izbeglice.

Za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima bez mogućnosti otkupa u Sremskoj Mitrovici (korisnici plaćaju troškove stanovanja, ali ne i zakup), mogu da podnesu prijave i potrebnu dokumentaciju, saopštio je danas Komesarijat za izbeglice.

Uslov je da potencijalni korisnici nemaju rešeno stambeno pitanje u Republici Srbiji ni u zemlji porekla i da nisu ništa prodali ni obnovili u zemlji porekla.

Sve potrebne informacije zainteresovani mogu da dobiju u kancelariji poverenika za izbeglice i migracije u opštinama i gradovima u kojima se program dodele stanova sprovodi, kao i u Komesarijatu za izbeglice i migracije RS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: