Čume neće da se izjašnjava o Šariću

Zaštićeni svedok Ljubiša Buha Čume dao je izjavu MUP-u da neće da se izjašnjava o navodima optuženog narko-bosa Darka Šarića, saznaje B92.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.06.2014.

12:40

Default images

Prema našim saznanjima, Čume se uredno odazvao na poziv policije za prikupljanje potrebnih obaveštenja, a po navodima optuženog narko bosa Darka Šarića, i na razgovoru je rekao da neće da se izjašnjava o Šarićevim tvrdnjama, niti će poligrafski da se testira.

Darko Šarić, koji je optužen za šverc više tona kokaina iz Latinske Amerike u Evropu, pre nedelju dana, iznoseći odbranu pred Specijalnim sudom, rekao je da je navodno general policije koji je povezan s kriminalom, tzv. general Papaja, načelnik UKP-a Rodoljub Milović. Šarić je tada rekao i da je najbolji drug generala Papaje svedok saradnik "karakter mango".

Radna grupa MUP-a Srbije formirana je u sredu, po nalogu tužioca za organizovani kriminal kako bi se ispitali Šarićevi navodi.

Rodoljub Milović prošao je poligrafsko testiranje odgovarajući na pitanja u vezi sa Šarićevim navodima. Zatim je poligrafsko ispitivanje tražio i sam Šarić.

U petak je premijer Srbije Aleksandar Vučić saopštio odluku da su smenjeni svi šefovi uprava policije, nakon što su prethodno o stanju u srpskoj policiji razgovarali predsednik i premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova, kao i Savet za nacionalnu bezbednost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: