Skupština o poplavama u četvrtak?

Šef posalnika SNS Zoran Babić izjavio da ta stranka nema ništa protiv održavanja sednice posvećene poplavama i da bi prva prilika mogla da bude u četvrtak.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.05.2014.

13:10

Default images

"Evo je prva prilika u četvrtak, kada vlada dolazi na propitivanje na posebnoj sednici u Skupštini”, rekao je Babić novinarima.

On je dodao da vlada ne izbegava dolazak u parlament, već dolazi uzdignute glave a sve ono što su nadležni državni organi, pripadnici policije, vojske, ali i gradjani uradili iz solidarnosti i pokazali u teški danima je "na ponos države".

Prema Babićevi rečima, SNS nema nikakvog problema ni sa jednom temom, kao ni sa tim da se u parlamentu raspravlja o bilo čemu, ali se mora poštovati Poslovnik.

“Mislim da je još vreme za debatovanje, već za delovanje i rad. Postoje poslovnička ograničenja”, rekao je Babić i dodao da SNS nema ništa protiv toga da se formira i anketni odbor.

“SNS nema čega da se boji, za nas je prihvatljivo formiranje anketnog obora, ali je predlog da se ovlašćenja prošire na trošenje sredstava koja su bila upućena i posle zemljotresa u Kraljevu i poplave u Jaši Tomiću i kako su trošena sredstva upućena u ta područja posle svih elementarnih nepogoda”, rekao je Babić.

On je zaključio da je SNS za to da se do istine dođe, ali i kada je reč o trošnju i sredstava iz prošlosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: