Lažni spasilac opljačkao komšije

Policija u Smedevskoj Palanci uhapsila Sašu B. (42) zbog sumnje da je tokom evakuacije komšijama ukrao novčanik u kome je bilo 3.000 evra i 10.000 dinara.

Izvor: B92

Subota, 17.05.2014.

16:53

Default images

Saša B. je sinoć, oko 20 sati, čamcem došao do kuće svojih prvih suseda, starijeg bračnog para, i slagao ih da su ga poslali njihova ćerka i zet da ih čamcem prebaci na bezbedno mesto, gde ih oni, navodno, čekaju.

Oni su mu, pošto ga poznaju, poverovali, pristali da ih preveze i spakovali najnužnije stvari.

Dok su izlazili iz kuće, osumnjičeni ih je neprestano požurivao, pa je žena, da bi što pre zaključala kuću, spustila neke stvari pored vrata, zaključala ih i ušla u čamac.

Nakon što ih je prevezao dalje od poplavljenog dela naselja, osumnjičeni se vratio do kuće oštećenih i na terasi, pored ulaznih vrata, našao novčanik, uzeo ga i iste večeri trošio novac po gradu.

Policija je kod njega našla 1.500 evra i 7.200 dinara, a on je priznao pljačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: