Više puteva ponovo prohodno

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da je normalizovan saobraćaj na više državnih puteva prvog i drugog reda. Ipak, ima još blokiranih puteva.

Izvor: B92

Subota, 17.05.2014.

10:57

Default images

Do obustave saobraćaja došlo je na državnom putu drugog A reda broj 147, deonica Smederevska Palanka - Mladenovac.

Normalizovan je saobraćaj na putu I B reda broj 27, na deonici Valjevo - Slovac - Lajkovac i drugim deonicama u Mačvi, potom na putu I B reda broj 14, deonica most na Dunavu-Naplatna Stanica Požarevac(Ralja).

Takođe i na putu I B reda broj 33, deonica Kučevo-Majdanpek, I B reda broj 27, deonica Loznica-Osječina i Valjevo-Lajkovac i I B reda broj 22, deonica Stepojevac-Chelije.

Normalizovan je saobraćaj na državnom putu I B reda broj 33, deonica Požarevac-Kučevo, kao i na državnom putu I B reda broj 21, deonica Valjevo-Požega.

Do normalizacije saobraćaja došlo je i na državnom putu II A reda broj 141, na deonici Koceljevo - Donje Crniljevo - Osečina, kao i na državnom putu II A reda broj 174, na deonici Kosjerić - Seča Reka.

Na sledećim državnim putevima saobraćaj se odvija izmenjenim režimom - državni put II A reda broj 162, deonica Aljidovo-Manastirica, odron u dužini od 40 metara, te je saobraćaj preusmeren na jednu traku.

Izmenjen je režim i na državnom putu II A reda broj 158, Pojate - Novi Bračin.

Zbog oštećenja kolovoza na desnoj traci na snazi je naizmenično propuštanje saobraćaja levom saobraćajnom trakom.

Alternativni pravac su državni put I A reda broj 1 ( auto-put E-75), smer Beograd - Niš, državni put I B reda broj 25, deonica Prnjavor-Loznica, suženje puta na dužini od 20m. U funkciji je jedna vozna traka za dostavu lekova, hrane i ostalih potrepština.

"Putevi Srbije" su ponovili molbu svim učesnicima u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i ograničenje brzine i da vožnju prilagode uslovima na putu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: