Kiše i poplave menjaju trase GSP

Vozila javnog gradskog prevoza na pojedinim linijama od jutros saobraćaju izmenjenim trasama zbog kiše i velikih količina vode na kolovozu i šinama.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.05.2014.

07:17

Default images

Dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dejan Krstić kaže da tramvaji na liniji 3 saobraćaju od Omladinskog stadiona do Gospodarske mehane zbog velike količine vode na šinama od mosta na Adi do Topčidera, a uspostavljena je autobuska linija 3 A.

Vozila na linijama 7, 9 i 13 saobraćaju skraćenom trasom do garaže na Novom Beogradu, odnosno do depoa "Sava", zbog vode na okretnici "Blok 45", a uspostavljena je autobuska linija 7 A od Ušća do Bloka 45, istakao je Krstić.

Vozila na liniji 12 saobraćaju od Omladinskog stadiona do Gospodarske mehane, a na liniji 13 od depoa "Sava" do Gospodarske mehane zbog velike količine vode na tramvajskom koloseku u Požeškoj ulici, naveo je dispečer GSP-a.

Skraćena je i autobuska linija 33 i to zbog napuklog potpornog zida u Vojvode Stepe kod broja 610.

Preusmerena je i linija 94, koja saobraća starom trasom - ide preko mosta "Gazele", pa dalje redovnom trasom.

Autobuska linija 47 preusmerena je i ide kroz tunel kod manastira u Rakovici zbog velike količine vode na tom delu puta.

Vozila na liniji 20 saobraćaju skraćenom trasom do naselja Medaković 3 zbog vode na Cvetanovoj Ćupriji, a vozila na liniji 405 saobraćaju trasom linije 408 do škole u Prnjavoru, zatim levo putem za Pavićevac, do Ripnja i dalje redovnom trasom, rekao je Krstić.

Vozila na liniji 504 saobraćaju kroz tunel zbog obustave saobraćaja i odrona u Ulici oslobodjenja, a vozila na liniji 47 saobraćaju takođe, kroz tunel, zbog velike vode kod manastira u Rakovici, istakao je Krstić.

Vozila na liniji 202 saobraćaju skraćenom trasom do centra u Velikom Selu zbog vode na okretnici, a vozila na liniji 407 saobraćaju skraćenom trasom do stajališta "Kolonija" zbog vode na okretnici "Bela Reka" u Ripnju, rekao je Krstić.

On je najavio da će ove izmene biti na snazi dok se voda ne povuče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: