"Za SNS glasa ko voli bajke"

Zoran Živković rekao u Kruševcu da je Srbija na lošem putu i pozvao građane da 16. marta, ako žele ozbiljnost i plan za budućnost, glasaju za koaliciju oko DS.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.02.2014.

16:25

Default images

Lider Nove stranke smatra da su izbori prilika da se izađe sa tog lošeg puta koji je u prethodne dve godine "jako ubrzan sa mnogo više laži, krivina i magle".

"Imate dve opcije. Ako vam se sviđa taj put i da se Srbijom upravlja sa jednog čarobnog ćilima koji lebdi iznad Srbije i na njemu ne sede ni šeik ni Šeherezada, nego jedan pinokio koji se predstavlja kao potpredsednik Vlade i koji govori neistine, obmanjuje svoje gradjane - glasajte za SNS", poručio je Živković.

"Glasajte za Srpsku naprednu stranku i ako volite bajke", rekao je on.

Živković ističe da, s druge strane, lista pod rednim brojem 8 "Sa Demokratskom strankom za Demokratsku Srbiju", u kojoj se nalazi i Nova stranka, nudi građanima ozbiljnost, zrelost i plan za budućnost.

Prema njegovim rečima, sve ostale liste kontroliše Srpska napredna stranka i zbog toga ne zavredjuju pažnju da budu pomenute. "Opcija je ili broj 1 - Vučić na čarobnom ćilimu ili broj 8 - Nova stranka sa Demokratskom strankom", zaključio je lider Nove stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

181 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: