Četvrtak, 27.02.2014.

16:25

"Za SNS glasa ko voli bajke"

Zoran Živković rekao u Kruševcu da je Srbija na lošem putu i pozvao građane da 16. marta, ako žele ozbiljnost i plan za budućnost, glasaju za koaliciju oko DS.

Izvor: Tanjug

"Za SNS glasa ko voli bajke" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

181 Komentari

Sortiraj po:

Konstantin

pre 10 godina

Samo da je ds pricao istinu 12 godina ma idi niko im ne valja samo su oni dobri ljudi imamo sansu da vise nikada ne dodju lopovi na vlast zato iskoristite tu priliku!

Otporas

pre 10 godina

Sa verom u Djindjićevo bolje sutra, smo glasali za vas godinama, davali vam šansu posle šanse, i za nagradu smo ostali bez svega, a poslednje što ste nam uzeli je nada. Zato molim te ne spominji bajke, jer ste na bajkama i snovima i došli na vlast, a onda ste ih jedno po jedno prodavali.

Bajic Milan

pre 10 godina

Ako nam je iko govorio bajke to su bile demokrate i to citavu deceniju a Zivkovic je covek koji prica gluposti, narod je i te kako svestan da Vucic iznosi istinu kako god ona zvucala.

Стефан Игњатовић

pre 10 godina

Можда нам је потребно да верујемо у бајке, али оне са срећним крајем и да живимо у нади коју нам СНС пружа, и која је оправдала свако своје обећање дато грађанима, јер су она реална и у складу са могућностима ове земље. СНС не лети на чаробном ћилиму, него напротив стоји чврсто на земљи и свесна је свих проблема са којима смо суочени, не бежи од њих, него их решава, али у потпуности, што када је у питању претходна власт није био случај.

Pisac

pre 10 godina

Ja volim bajke, i mislim da će se ova bajka završiti srećnim krajem po svih nas, a vi možete da se poistovetite sa junacima iz Nušićevih komedija.

Pinhead

pre 10 godina

A za DS glasajte ako se ložite na krimiće, narko bosovi sa tonama droge, firme za evro i sudije na ringišpilu, hocu li ili neću ostati bez posla ako ne pustim ovog sa članskom kartom. Ostavite se Ad hominem napada Gangule, subvencionisano privređivanje pojedinaca je ono što nas vuče na dno već deceniju.

gilgames

pre 10 godina

A za Živkovića glasa onaj ko voli basne,mislim stvarno ovakva i vređanje glasača ne priliči jednom funkcioneru stranke...

Sany

pre 10 godina

a za vas onda nece glasati niko jer ste korumpirani do srzi, u stvari mozda ce i neko glasati ako budete vratili pare koje ste pokrali narodu svih ovih godina vratite firme,avione i kamione koje ste stekli zloupotrebom sluzbenog polozaja i dobrovoljno se prijavite da vam se sudi za to e onda ce svi glasati za vas u suprotnom nemojte da se nadate

Gastarbajter

pre 10 godina

Kao neko ko povremeno dolazi u Srbiju,mogu reći da se u Srbiji vide pomaci,ali nemoguće je popraviti sve za 2 godine što se 12 godina urušavalo.Protiv sam bajki ali mislim da stvari treba objektivno sagledati.

Zaharije

pre 10 godina

Živkoviću,prekinite više sa ponavljanjem kako imate jasan plan i program.Ako ga zaista imate iznesite konkretno šta biste uradili,tačku po tačku,član po član,inače odoste ispod cenzusa.

Sany

pre 10 godina

a za vas onda nece glasati niko jer ste korumpirani do srzi, u stvari mozda ce i neko glasati ako budete vratili pare koje ste pokrali narodu svih ovih godina vratite firme,avione i kamione koje ste stekli zloupotrebom sluzbenog polozaja i dobrovoljno se prijavite da vam se sudi za to e onda ce svi glasati za vas u suprotnom nemojte da se nadate

Zasto bi ti mi dali trecu?

pre 10 godina

Ti Zivkovicu kad se pojavis u medijima u ovoj predizbornoj kampanji delujes tako posteno, mudro, premudro... i slazem se sa mnogim sto pricas o vodjenju privrede. Ali ne zaboravi da si ti nekd bio tamo gde su ovi drugi sada koje kritikujes, i nista od toga sto pricas nisi ni ti uradio kad ti je ziovot dva puta dao sansu.

Zaharije

pre 10 godina

Meni ne liči na bajku hapšenje Miškovića i mnogih drugih koji su se ogrešili o zakon. SNS je ozbiljno pristupila borbi protiv korupcije i kriminala bez izuzetka,što pokazuje i hapšenje Dragana Tomića,člana SNS.Tako da,jedini koji ovde pričaju bajke ste Vi,gospodo iz koalicije oko DS.

Gaga

pre 10 godina

Bajkoviti Zivkovic sticajem okolnosti dosao je na mesto premijera. Tu je ostao kratko vreme sto je bilo dovoljno da postane uspesan poljoprivrednik, s obzirom na zamljiste koje poseduje.

skippy

pre 10 godina

Da li ovi političari misle da se mi zakopčavamo na leđima..o čemu priča Živković, kakvim bajkama..pre bih rekla da su nam oni svi pričali bajke počev od 2000.godine i šta su uradili?Ništa..zemlja nam je još više opustošena, urađene su katasrofalne privatizacije, narod je na rubu egzistencije.SNS je za godinu ipo dana uradio mnogo više nego oni za sve godine..situacija nije ni malo laka, od ničega treba napraviti nešto.

Gorana

pre 10 godina

Živkoviću, tvoje umeće smo videli.... Ne povratilo se! Sramota je političkog neistomišljenika nazivati pogrdnim imenima, to je elementarna kultura! Zato će narod i glasati za Vučića... Nikog ne vređa, ne obećava kule i gradove...

Slobodan PO

pre 10 godina

Za razliku od vas on je nešto i uradio ali ima i boljitka u nekim sferama ali za vreme vas je vladala trgovina tipa za evro dobijete dve ili tri favrike.

crni

pre 10 godina

Da, nekad sam voleo bajke, naročito bajku o demokratskoj Srbiji i pravima građana, dok ti i tebi slični niste uzeli stvar u svoje ruke, upropastili i ono malo muke što je ostalo posle Miloševića. Zato što više ne volim bajke, baš zato ću glasati SNS na predstojećim izborima.

Vidosava

pre 10 godina

Ne trebaju politicari da nam govore koliko je tesko ziveti u Srbiji a narocito oni koji su je na perfidan nacin poharali.Ma oni nikada i nisu bili politicari vec tajkuncici.

Marko

pre 10 godina

Dok je Zivkovic bio na vlasti imali smo mracnu buducnost i unistavanje Srbije, sns je pokazao za 2 godine da za Srbiju i njene gradjane ima nade i da nas ceka svetla buducnost.

Motorhead

pre 10 godina

Da li Živković stvarno misli da svi imamo amneziju pa se ne sećamo njegovog lika i dela? I još se udružio sa Đilasom, dojučerašnjim neprijateljem? Sačuvaj me Bože takve koalicije.

stojan

pre 10 godina

Mislio sam da je afera o vinogradu i vinariji koja vredi nekoliko miliona evra samo bajka, ali sam se nekako prevario. Pa je naravno opet i podizanje ogromnih subvencija kod Zivkovica ispala jedna vrlo realna bajka..

Milan

pre 10 godina

Kako svi politicari odjednom dobijaju ideje pred izbore, kako ce podici odjednom drzavu na nivo jedne Svajcarske ili Svedske. Oni pricaju bajke, oni za razliku od vas rade nesto, dok ste vi 8 godina sedeli i punili vase dzepove.

Voja

pre 10 godina

Za SNS ne glasa samo onaj ko ne zeli reforme i oni koji se boje daljih akcija suzbijanja kriminala. A prvi su na listi demokrate, posto imaju mnogo toga sto kriju...

Milka Stokić

pre 10 godina

Jaoo Zorane, svakoga dana samo čitam kako je neko drugi kriv za očajno stanje u državi, a ti i tvoji saborci ste glavni krivci za ovakvo rasulo, čak ste i sopstvenu stranku rasparčali, bezobrazni ste opasno!!!

grim

pre 10 godina

DS je danas pod uticajem tajkuna više negoli ikada. Čak je i Tadić bio po malo distanciran od Miškovića, ali Šutanovac i Djilas su u otvorenoj koaliciji sa Deltom, i to Šutanovac više i ne krije. Šutanovac je okrenuo ledja i svom kumu, zarad ličnih interesa, a sada su Djilas i Šutanovac otvoreno stali uz Miškovića. Oni imaju svoj lični interes da napadaju Vučića, a što će DS zbog toga na izborima platiti visoku cenu i vrlo lako moguće postati i vanparlamentarna stranka, za to se Šutanovac i Djilas ne sekiraju, jer oni nisu u DS-u zbog DS-a, ili zbog Srbije i njenih gradjana, već zbog ličnih interesa.

Izbor je lak

pre 10 godina

Kad u ovom trenutku neko nama glasacima ponudi recimo ovakve dve opcije , jasno je da cemo podrzati program stranke koja nudi reforme , koja je mlada i u punom zaletu i koja Srbiju vodi sigurnim koracima ka EU i otvara joj vrata ka celom svetu

Jozef

pre 10 godina

Niko ovde ne slusa bajke.Dovoljno je sto mozemo da verujemo po prvi put coveku koji se iskreno bori za Srbiju.DS je uvek imao prazne price,ko ce jos da glasa za njih.

milun5

pre 10 godina

Baš te ne vole ovih 76 sns botova. A ne vole ti "napredna" ds (tadiceva) a i velja te ne obožava pošto si mu objasnio da srbije nije u EU. Sigurno te ne voli ni čeda ni članak, verovatno ni Vuk. Verovatno im se ne svidja tvoja direktnost. Ali ima nas dosta koji cenimo tvoje, Djilasovo i Radulovicevo vidjenje istine.

Nenad P.

pre 10 godina

Ma nemoj a mi kao da smo svi zaboravili kakve je bajke pricao Zivkovic, SNS se trudi da uradi nesto dobro za ovu zemlju i za SNS cu i glasati.

Kika

pre 10 godina

Jedino ti Zorane,a za tobom tvoj partijski Djilas izgledate kao da ste izasli iz bajke o Alisa u zemlji cuda! Samo sto se ne zna ko je vece cudo u lazi i prevari od vas dvojice!

Bibap

pre 10 godina

Kaže Živković koji je pričao bajke Nišlijama da ne plaćaju struju, pa sad nikako da te dugove utrošene besplatne struje namire.

VELIKA STRELA

pre 10 godina

Ponovo iznosenje neistina na racun stranke sa najvecim rejtingom odraz je panicnog straha od unapred znanog ishoda predstojecih izbora.Jedina stranka koja nista nije obecala,vec realno iznela situaciju u kojoj je nasa zemlja i korake i napore koje cini i cinice za spas onog sto se spasti moze.Reforme i razvoj privrede prioritet su za domacine i radne ljude,ljude koji zele buducnost u Srbiji.

writer

pre 10 godina

Nekad je Zivkovic porucivao Nislijama da ne placaju struju, danas priziva ukrajinski scenario. Vrlo neozbiljno za jednog politicara.

NikolaSD

pre 10 godina

Šta nam napriča ovaj čovek. Pa oni ne vide sebe, oni su baš ti koji su nam svih ovih godina prodavali bajke i mislili da će tako doveka. Onda gle, pojavi se čovek koji se njima suprostavi i onda nastupa opšti haos.

Sanela

pre 10 godina

Zoran Živković pozvao građane da 16. marta, ako žele ozbiljnost i plan za budućnost, glasaju za koaliciju oko DS.Hhahahha...Pokazali ste vi vase planove time sto ste upropastili Srbiju,buducno se samo vidi uz SNS!

licemer

pre 10 godina

Koalicija Zivkovic Djilas, a do pre mesec dana je Zivkovic za tog istog Đilasa tvrdio da je monopolistički tajkun, koji je učešće u vlasti iskoristio da se obogati!Kakvo licemerje

Sinisa

pre 10 godina

Upravo suprotno od onoga sto je rekao Zivkovic. SNS nisu bajke, vec surova realnost i stvarnost teskog zivota u Srbiji i jos tezih reformi koje moramo da sprovedemo da bi poceli da zivimo bolje. To nam nudi SNS, a vecina ostalih nudi kao i do sad bajke i prazne price.

Danica

pre 10 godina

Zorana Zivkovica je tesko prepoznati u ovakvim izjavama, jer do sada nije iskazivao svoje stavove na ovakav nacin. Verovatno je mnogo bolje stimulisan nego do sada.

Верник

pre 10 godina

Unapređeni šešeljoidi, a što se ljutite, pa vi glasajte za radikale bez bedža ako verujete u bajke, ko vam brani...
(SNS prevaranti, 27. februar 2014 20:35)
Ако желите да неку западну државу упропастимо, онда све што треба да урадимо јесте да им пошаљемо Живковића.

Jovan

pre 10 godina

DS i njima srodne partije duže od decenije obmanjuju narod svojim pričama i pričicama o nekoj svetloj budućnosti... Onda se pojavi Vučić i za manje od dve godine ostvari konkretne i merljive rezultate... i ko je onda ovde lud? Savršeno je jasno kome ide glas običnog građanina...

Neponizavaj nam inteligenciju

pre 10 godina

Znaci ako sam dobro shvatila Nova bajka sa Demokratskom bajkom ili Vucic na carobnom cilimu. Zivkovicu sve sam ti rekla sta mislim o tebi, i vasoj koaliciji.

fidel

pre 10 godina

Bravo Zile,izgovori istinu, i uznemiri botove samozvanog prvog,komentari na njihovom nivou, oni i ne razumu jezik kojim ti pricas,ali razumece SRBIJA.

Braća Grim

pre 10 godina

Mi ne da volimo bajke nego ih i pišemo.Sa vama da smo poživeli imali bi pravu kolekciju.Ali narod vidi narod prenosi sa kolena na koleno.

Wlan

pre 10 godina

Narod je konacno nakon dugi niz godina ugledao svetlost na kraju tunela. Potrebno je da narod nastavi da prati tu svetlost, kako bi izasao iz mraka.

Lebron

pre 10 godina

Mogu da verujem da misli da on može bolje nego sadašnja vlast ali zar zaista misli da narod ne zna da je do juče pljuvao po Đilasu a sada je sa njim u koaliciji?

Bonita

pre 10 godina

Jednu i po deceniju smo slušali najveće bajke, koje je upravo Demokratska stranka pričala... I eto, "pojeo nas vuk". Vaše bajke nisu imale srećan kraj, osim za lidere DS-a!

sablasni andjeo

pre 10 godina

Ja volim tajkune, ne volim reforme. Ja cu da glasam za Zivkovica i Miskovica, jer ja zelim da Srbija bude tajkunizovana. Pa kako ce Srbija da funkcionise bez tajkuna? I ovaj Vucic zapeo da iskoreni korupciju, ne znam kako zamislja da drustvo funkcionise bez korupcije i kriminala. :p

DZONI

pre 10 godina

Gospodin Zivkovic da je imao kao dete valjanu edukaciju znao bi sta je bajka, posto je prosla vlast obecavala sve i svasta a od toga nismo videli nista. Tada je prodavana narodu bajka ali ne sa srecnim krajem jer 90% ljudi jos leci rane sa ledja koliko im je odrana koza.

Cudo

pre 10 godina

Mozte nesto da kazete a da ne spominjete bajke, slusam vas od pocetka kampanje, samo govorite o bajkama, dajte malo pricajte o konkretnim stvarima.

goca

pre 10 godina

ovo je jedan od političara koji je u toku dana u stanju da promeni par mišljenja. Još pre par nedelja je kritikovao DS a danas taj isti DS podržava. ja osim pokušaja da dođe do neke vlasti ne vidim drugi razlog.

Romario

pre 10 godina

Tako je gospodine Živkoviću,sve što sns obećava je lažno i bajkovito tako da ko bude glasao za njih stvarno veruje u bajke,napred DS,idemo ŽUTI

Kivi

pre 10 godina

Nema razlike između Đilasa i Živkovića. I jedan i drugi samo vređaju i daju opisne prideve koji nisu primereni ljudima njihovog statusa i njihovih godina. Ne znam koga planraju na takav način da prizovu. Iza naprednjaka za ovako kratko vreme stoje krupni rezultati, a iz njih su ostali samo dugovi koje treba vratiti.

Rukavina

pre 10 godina

Vaš čarobni štapić i politiku letenja na zlatnim ćilimima gradjani su videli i osetili! Nemate više šta gradjanima da ponudite, davno ste pročitani kao bukvar za osnovce!

SNS prevaranti, lažovi

pre 10 godina

Vidi sns-OVCE kako su se raspisali da odbrane sve svoje prevare i laži. Izvinite, ako vas je bio po ušima da lažete narod i obećavate sve i svašta, e sad je došlo vreme da se podvuče crta, da vidimo šta ste obećali, a šta ispunili.
Ovo je SNS obećavala, a bila je laž:
- Ako glasate za nas zaustavićemo zaduživanje - a zadužili ste nas sa čak 5.5 milijardi evra za godinu i po dana.
- Sruja će biti 20% -šipak, sa povećanjem poreza i cene struje struja je 20% skuplja,
- nećemo zapošljavati stranačke ljude - šipak, sve pršti od stranačkog zapošljavanja
- Obezbedićemo 100 milijardi investicija - šipak, samo 500 miliona za godinu i po dana, najmanje u poslednjih 13 godina,
- Kancelarija za brze odgovore- nema je, ali ima kancelarija za pisanje budalaština, komentara,
- Poništićemo sve što je Borko Stefanović dogovarao, ne damo Kosovo...bla, bla...- a dali ste Kosovo da niste trepnuli, prevaranti, izdajice,
- Borićemo se protiv kriminala i korupcije - a 3.500 kriminalaca ste abolirali, pustili iz zatvora, sve presude ste poništili i oslobodili ubice, krimose, lopove...hapsite samo one koji vas ne podržavaju i neće da plate reket, političke protivnike bez osnova...a kriminal cveta, haos u policiji, pravosuđu...
- Al Dahra će uložiti 800 miliona u poljoprivredu - šipak, nema ništa, samo su ponudili 200 miliona skupih kredita,
- Meiji će biti nezavisni, RTS pretplate neće biti - Nikad gore u medijima, svi su u rukama SNS, RTS je SNS glasilo, pretplatu plaćamo
ITD

SDule

pre 10 godina

Živković je pre otprilike 3-4 meseca izjavio Kosovo je nezavisno i tačka, a sada je sa Đilasom koji tvrdi suprotno. Jel njima neznalicama treba da dam glas?

Rocca

pre 10 godina

A sta nam ti pricas ako SNS prica bajke? Kako god, vi ste osvedoceni muljatori, tebi se politika isplatila, nije malo dobiti poklon od preko milion evra... Cujem da si poceo da slavis svetog Trifuna, i ja bih slavila da dobijem toliki vinograd na poklon... I jos nesto, mani se ti politike, sta ce ti to vise. Da nesto hoces da pomognes Srbiji to nam je jasno da neces. Moze samo da nas kosta jos nesto, a to ne zelimo. Zato idi u tvoj Nis i bavi se vinogradima, kad si vec to uspesno smuljao, da znas da kad se neko jednom opece, posle se i hladne ringle plasi. Dva puta nas neces preveslati, budi siguran u to!

Teo

pre 10 godina

Samo onaj ko ima san, može da se nada da će se i ostvariti, naravno ko se potrudi. Oni koji nemaju maštu i ideje - ne mogu nas daleko dovesti. U maštu a i ideje Živkovića več smo se uverili kakve su.

Expozee

pre 10 godina

Očigledno da vinogradi nisu bili dovoljni za život u ružičastim naočarima i zato vam treba još poneki mandat. Mislim da to ovaj put neće moće jer je narodu dozlogrdilo pa vas molim da nam više ne dosađujete već viđenim lošim životom za nas naravno.

Mitar

pre 10 godina

Ovaj čovek sebi previše dozvoljava i doslovce vređa građane. Jedan najobičniji nesposobnjaković, koji pretenduje da bude premijer, a za to mesto ga ništa ne kvalifikuje.

Ex Nislija

pre 10 godina

Ne zaboravimo da je ovo isti onaj Zivkovic koji je tokom obavljanja funkcije premijera Srbije porucivao svojim Nislijama da ne placaju struju, 6 meseci nakon toga ti isti ljudi su morali da plate svoje racune i to sa kamatom.

STAVRA

pre 10 godina

Pravice ovaj narod i Zivkovica i Djlasa od blata. Shvatice vrlo brzo za kakvim prodavcima magle je posao. Nikako ne mogu da shvatim da neko moze da poveruje u bajku o Beogradu na vodi, o nekakvom kanalu do Soluna o nekakvoj borbi protiv korupcije i tajkuna. Pa ispade da je u Srbiji jedino Miskovic tajkun. Sta je sa ostalima cija imena ne smem ni da spomenemenem jer mi do sada nekoliko komentara nisu objavili verovatno zbog toga. Naivan je ovaj narod kada jedan obican prodavac magle moze da ga zaludi a da je izvanredan glumac to jeste.

nije trebalo

pre 10 godina

Sve si mogao Zorane, samo ne da udaris na lik i delo Velecasnog vodje. Evo ove njegove jagnjece internet brigade se usijale od muke, pa pisu kao i obicno, jeftine gluposti.

Ponivil

pre 10 godina

Ne znam više da li su ove demokrate smešne ili žalosne. Pukli su odavno, iskompromitovali se na svim nivoima, izbacili iz stranke ljude koji su vredeli, a sada ih i sami napuštaju. Verovatno im je ostalo samo da pričaju nebulozne priče, ne bi li privukli pažnju.

pahuljica ***

pre 10 godina

Za Vucica ce glasati ljudi koji veruju u bolji uredjeniji zivot.Ove uvrede lice na Zivkovica!A,ako zelite tragediju,glasajte za ds.

NIKOLA MM

pre 10 godina

O cemu ti pricas Zivkovicu? gde si bio ovih desetak godina, pa si se sada naprasno aktivirao politicki? Ti si covece izgubio svaku vezu sa realnoscu!

Milovan

pre 10 godina

Dok je DS bila na vlasti prodali su sve sto smo imali, zatvorili fabrike i sada misle da ce narod opet da im da glas!? Ali pored Vucica nemaju sanse jer mu narod veruje i pokazao je da je sposoban da opravda poverenje koje mu je ukazano!

ciceron

pre 10 godina

Bravo za Zivkovica i Novu stranku,sto ima hrabrosti da pravim recima nazove ove koji se predstavljaju kao "evropejci". Zorane nemoj da tezis da budes mesija kao sto su bili Draskovic,Milosevic,Tadic i Pinokio, i nije dobro da te Srbija voli,ove koje je volela znamo kako su zavrsili.
GLAS za NOVU

Nislija!

pre 10 godina

Bajka je bilo ono :"Ne placajte struju", ima i ona dobra bajka "Oktobar 2000.-te", glavni junaci su bile polupane serpe, jedine koje su nam ostale za narednih 10 godina.

rikverc

pre 10 godina

Ajd' ti brzo nazad u vinograd Istupio si posle dve godine ilegale i vec na prvom ''nastupu'' imao si takav minus da ga nikad neces popraviti.

Žare

pre 10 godina

Što se tiče bajki, tačno je, naravno da DS radi konkretno, ali DS, ne i Živković koji tu sad se nešto dodvorava Đilasu a do juče ga je pljuvao.

na našu radost

pre 10 godina

sramota sta pricate, pljujete po vecini stanovnika
(hana, 27. februar 2014 17:05)
Ovakvi likovi su na dvorovima imali značajnu ulogu! Estradne provinijencije!

r

pre 10 godina

svaka stranka i njeni clanovi apsolutno imaju pravo da sebe velicaju kao i svoju ideologiju i ciljeve, ali glas narod je jedino legitiman i koji ce pokazati realno stanje i dati najvecu podrsku stranci koja to najvise zasluzujue..zna se vec da ce t o biti sns, sto nije nikakva bajka

Dragica

pre 10 godina

Mislim da smo imali priliku da iskusimo i jednu i drugu vladu i da nema potreba za ovakvim vređanjem inteligencije građana koji prema svim anketama svoje poverenje poklanjaju SNS, sa razlogom rekla bih.

Toza Matroz, Dopisnik

pre 10 godina

Mnogi misle, da ko bude glasao za Zivkovica, sigurno misli da se preseli u Raj. On pripada politicarima cije je vreme davno-proslo.

Odlepršaj u troskocima!

pre 10 godina

Više volim bajke, nego bahate laži korisnika sredstava iz Fonda za razvoj, koji me ubeđuju da je svako od nas mogao da dobije tih 500.000 € bespovratno.

Bulevarac

pre 10 godina

Danas sam sa majkom dao potpis pokretu koji predvodi Sasa Radulovic, kada vec nema revolucije na ulici. Bolje nego da sedim prekrstenih nogu i samo posmatram odavno poznate.

Normalac

pre 10 godina

Živkovićeve bajke smo imali dosta vremena da slušamo i narodu su nisu svidele, sada malo da pustimo druge da vode državu pa ćemo videti da li su nam i oni pričali bajke ili se nešto stvarno radilo.

Tasicka

pre 10 godina

Tako je, udari na najjaceg ako hoces da budes primecen.Medjutim konstatujem, ova vasa primetnost i te kako izaziva gnev kod naroda koji ce se zahvaljujuci ovakvim izjavama jos vise okrenuti naprednjacima.Ali, neka, tako i treba,na kraju ce sve to ispasti dobro.

Djilas mnogo laze

pre 10 godina

Jaooo kad vidim ove iz Djilasove svite padne mi mrak na oci. Na izborima ce dobiti jedno veliko NE jer ne mozes da varas narod koji je na svojoj kozi kako je biti pod tvojim jarmom i ocekujes poverenje.

Pera detlic

pre 10 godina

Kada SNS bude pobednik i na ovim izborima,DS-ovci nece moci da spavaju od nervoze kada budu videli sta sve naprednjaci mogu da ucine za Srbiju

gradjanin

pre 10 godina

Pa upravu ste.Vi iz DS i SNS smatrate narod kao likove iz bajki i iz drugih prica,pa se igrate sa njima kako ih iz rezisirate.Molimo vas da se trgnete i shvatite da ovo nije ni "crvenkapica",ni "tri praseta".vec stvaran zivot koji nam unistavate svakog dana i ova vasa prica sigurno nema sretan kraj kao sto je u svakoj bajci....

balkanac

pre 10 godina

E moj Zorane, Srbija je na losem putu jos od pocetka devedesetih a taj put vi ste trasirali i ucvrstili dvehiljaditih. Naslusali smo se mi bajki vala za ceo zivot i sad sam siguran da vise nismo narod koji u iste veruje. Postali smo ljudi koji veruju samo u rezultate i upravo zato sam siguran da vise nikada necete imati sanse da se vratite na vlast.

brejkers

pre 10 godina

Sta nam ti mozes reci Zivkovicu,a da mi to vec ne znamo? Sta nam mozes ponuditi, a da to od tebe nismo videli?Vrati se tamo gde si se krio do sad , da bar zaboravio na sve u cemu si ucestvovao.

jovan

pre 10 godina

Po mom misljenju vi ste potpuno u pravu, samo, ako dozvolite jednu sugestiju: morate daleko agresivnije da nastupate protiv ovoga galopirajuceg jednoumlja i trikova vasih politickih protivnika!

Hadžipešićeva

pre 10 godina

Neke bajke su već ispričane. Ova Vučićeva pokušava da na silu postane realnost ali mi smo sada veliki i ne verujemo u bajke.

Alexei

pre 10 godina

Pre nego što glasam za DS, voleo bih da znam odakle ovo veliko predizborno pomirenje? Živković je pre 2 meseca izgovarao neke teške reći i o Tadiću i o Đilasu. Mada DS voli istorijska pomirenja, kao ono iz 2008.

kadar nevera

pre 10 godina

koji plan za buducnost zivota ti Zivkovicu? jer isti onaj koji si nam nudio 2000 kada se palila skupstina? Jel isti onaj koji borko stefanovic prizeljkuje jel to ti nama nudis?

Zeka

pre 10 godina

a tvoje obecane bajke 2000? a sta si ti ispunio prijatelju? hm? umes samo da pricas i nista vise,da kritikujes nekog i da vredjas bez konkretnih resenja problema koji si upravo ti napravio

frajla

pre 10 godina

Da li se pojedine osobe slušaju kada izgovaraju određene recenice pitam se?Došlo je vreme kada urađena dela govore a ne prazne reči obećanja.Obećanja smo slušali u zadnji 10-ak godina i eto gde su nas dovela.

kadar nevera

pre 10 godina

koji plan za buducnost zivota ti Zivkovicu? jer isti onaj koji si nam nudio 2000 kada se palila skupstina? Jel isti onaj koji borko stefanovic prizeljkuje jel to ti nama nudis?

frajla

pre 10 godina

Da li se pojedine osobe slušaju kada izgovaraju određene recenice pitam se?Došlo je vreme kada urađena dela govore a ne prazne reči obećanja.Obećanja smo slušali u zadnji 10-ak godina i eto gde su nas dovela.

pahuljica ***

pre 10 godina

Za Vucica ce glasati ljudi koji veruju u bolji uredjeniji zivot.Ove uvrede lice na Zivkovica!A,ako zelite tragediju,glasajte za ds.

Tasicka

pre 10 godina

Tako je, udari na najjaceg ako hoces da budes primecen.Medjutim konstatujem, ova vasa primetnost i te kako izaziva gnev kod naroda koji ce se zahvaljujuci ovakvim izjavama jos vise okrenuti naprednjacima.Ali, neka, tako i treba,na kraju ce sve to ispasti dobro.

Kivi

pre 10 godina

Nema razlike između Đilasa i Živkovića. I jedan i drugi samo vređaju i daju opisne prideve koji nisu primereni ljudima njihovog statusa i njihovih godina. Ne znam koga planraju na takav način da prizovu. Iza naprednjaka za ovako kratko vreme stoje krupni rezultati, a iz njih su ostali samo dugovi koje treba vratiti.

Normalac

pre 10 godina

Živkovićeve bajke smo imali dosta vremena da slušamo i narodu su nisu svidele, sada malo da pustimo druge da vode državu pa ćemo videti da li su nam i oni pričali bajke ili se nešto stvarno radilo.

Rocca

pre 10 godina

A sta nam ti pricas ako SNS prica bajke? Kako god, vi ste osvedoceni muljatori, tebi se politika isplatila, nije malo dobiti poklon od preko milion evra... Cujem da si poceo da slavis svetog Trifuna, i ja bih slavila da dobijem toliki vinograd na poklon... I jos nesto, mani se ti politike, sta ce ti to vise. Da nesto hoces da pomognes Srbiji to nam je jasno da neces. Moze samo da nas kosta jos nesto, a to ne zelimo. Zato idi u tvoj Nis i bavi se vinogradima, kad si vec to uspesno smuljao, da znas da kad se neko jednom opece, posle se i hladne ringle plasi. Dva puta nas neces preveslati, budi siguran u to!

NIKOLA MM

pre 10 godina

O cemu ti pricas Zivkovicu? gde si bio ovih desetak godina, pa si se sada naprasno aktivirao politicki? Ti si covece izgubio svaku vezu sa realnoscu!

balkanac

pre 10 godina

E moj Zorane, Srbija je na losem putu jos od pocetka devedesetih a taj put vi ste trasirali i ucvrstili dvehiljaditih. Naslusali smo se mi bajki vala za ceo zivot i sad sam siguran da vise nismo narod koji u iste veruje. Postali smo ljudi koji veruju samo u rezultate i upravo zato sam siguran da vise nikada necete imati sanse da se vratite na vlast.

Toza Matroz, Dopisnik

pre 10 godina

Mnogi misle, da ko bude glasao za Zivkovica, sigurno misli da se preseli u Raj. On pripada politicarima cije je vreme davno-proslo.

Milovan

pre 10 godina

Dok je DS bila na vlasti prodali su sve sto smo imali, zatvorili fabrike i sada misle da ce narod opet da im da glas!? Ali pored Vucica nemaju sanse jer mu narod veruje i pokazao je da je sposoban da opravda poverenje koje mu je ukazano!

r

pre 10 godina

svaka stranka i njeni clanovi apsolutno imaju pravo da sebe velicaju kao i svoju ideologiju i ciljeve, ali glas narod je jedino legitiman i koji ce pokazati realno stanje i dati najvecu podrsku stranci koja to najvise zasluzujue..zna se vec da ce t o biti sns, sto nije nikakva bajka

Dragica

pre 10 godina

Mislim da smo imali priliku da iskusimo i jednu i drugu vladu i da nema potreba za ovakvim vređanjem inteligencije građana koji prema svim anketama svoje poverenje poklanjaju SNS, sa razlogom rekla bih.

Expozee

pre 10 godina

Očigledno da vinogradi nisu bili dovoljni za život u ružičastim naočarima i zato vam treba još poneki mandat. Mislim da to ovaj put neće moće jer je narodu dozlogrdilo pa vas molim da nam više ne dosađujete već viđenim lošim životom za nas naravno.

Zeka

pre 10 godina

a tvoje obecane bajke 2000? a sta si ti ispunio prijatelju? hm? umes samo da pricas i nista vise,da kritikujes nekog i da vredjas bez konkretnih resenja problema koji si upravo ti napravio

rikverc

pre 10 godina

Ajd' ti brzo nazad u vinograd Istupio si posle dve godine ilegale i vec na prvom ''nastupu'' imao si takav minus da ga nikad neces popraviti.

Pera detlic

pre 10 godina

Kada SNS bude pobednik i na ovim izborima,DS-ovci nece moci da spavaju od nervoze kada budu videli sta sve naprednjaci mogu da ucine za Srbiju

Bonita

pre 10 godina

Jednu i po deceniju smo slušali najveće bajke, koje je upravo Demokratska stranka pričala... I eto, "pojeo nas vuk". Vaše bajke nisu imale srećan kraj, osim za lidere DS-a!

Odlepršaj u troskocima!

pre 10 godina

Više volim bajke, nego bahate laži korisnika sredstava iz Fonda za razvoj, koji me ubeđuju da je svako od nas mogao da dobije tih 500.000 € bespovratno.

Rukavina

pre 10 godina

Vaš čarobni štapić i politiku letenja na zlatnim ćilimima gradjani su videli i osetili! Nemate više šta gradjanima da ponudite, davno ste pročitani kao bukvar za osnovce!

Ponivil

pre 10 godina

Ne znam više da li su ove demokrate smešne ili žalosne. Pukli su odavno, iskompromitovali se na svim nivoima, izbacili iz stranke ljude koji su vredeli, a sada ih i sami napuštaju. Verovatno im je ostalo samo da pričaju nebulozne priče, ne bi li privukli pažnju.

DZONI

pre 10 godina

Gospodin Zivkovic da je imao kao dete valjanu edukaciju znao bi sta je bajka, posto je prosla vlast obecavala sve i svasta a od toga nismo videli nista. Tada je prodavana narodu bajka ali ne sa srecnim krajem jer 90% ljudi jos leci rane sa ledja koliko im je odrana koza.

Wlan

pre 10 godina

Narod je konacno nakon dugi niz godina ugledao svetlost na kraju tunela. Potrebno je da narod nastavi da prati tu svetlost, kako bi izasao iz mraka.

Djilas mnogo laze

pre 10 godina

Jaooo kad vidim ove iz Djilasove svite padne mi mrak na oci. Na izborima ce dobiti jedno veliko NE jer ne mozes da varas narod koji je na svojoj kozi kako je biti pod tvojim jarmom i ocekujes poverenje.

brejkers

pre 10 godina

Sta nam ti mozes reci Zivkovicu,a da mi to vec ne znamo? Sta nam mozes ponuditi, a da to od tebe nismo videli?Vrati se tamo gde si se krio do sad , da bar zaboravio na sve u cemu si ucestvovao.

Ex Nislija

pre 10 godina

Ne zaboravimo da je ovo isti onaj Zivkovic koji je tokom obavljanja funkcije premijera Srbije porucivao svojim Nislijama da ne placaju struju, 6 meseci nakon toga ti isti ljudi su morali da plate svoje racune i to sa kamatom.

Lebron

pre 10 godina

Mogu da verujem da misli da on može bolje nego sadašnja vlast ali zar zaista misli da narod ne zna da je do juče pljuvao po Đilasu a sada je sa njim u koaliciji?

Mitar

pre 10 godina

Ovaj čovek sebi previše dozvoljava i doslovce vređa građane. Jedan najobičniji nesposobnjaković, koji pretenduje da bude premijer, a za to mesto ga ništa ne kvalifikuje.

Nislija!

pre 10 godina

Bajka je bilo ono :"Ne placajte struju", ima i ona dobra bajka "Oktobar 2000.-te", glavni junaci su bile polupane serpe, jedine koje su nam ostale za narednih 10 godina.

Braća Grim

pre 10 godina

Mi ne da volimo bajke nego ih i pišemo.Sa vama da smo poživeli imali bi pravu kolekciju.Ali narod vidi narod prenosi sa kolena na koleno.

Teo

pre 10 godina

Samo onaj ko ima san, može da se nada da će se i ostvariti, naravno ko se potrudi. Oni koji nemaju maštu i ideje - ne mogu nas daleko dovesti. U maštu a i ideje Živkovića več smo se uverili kakve su.

goca

pre 10 godina

ovo je jedan od političara koji je u toku dana u stanju da promeni par mišljenja. Još pre par nedelja je kritikovao DS a danas taj isti DS podržava. ja osim pokušaja da dođe do neke vlasti ne vidim drugi razlog.

SDule

pre 10 godina

Živković je pre otprilike 3-4 meseca izjavio Kosovo je nezavisno i tačka, a sada je sa Đilasom koji tvrdi suprotno. Jel njima neznalicama treba da dam glas?

jovan

pre 10 godina

Po mom misljenju vi ste potpuno u pravu, samo, ako dozvolite jednu sugestiju: morate daleko agresivnije da nastupate protiv ovoga galopirajuceg jednoumlja i trikova vasih politickih protivnika!

Cudo

pre 10 godina

Mozte nesto da kazete a da ne spominjete bajke, slusam vas od pocetka kampanje, samo govorite o bajkama, dajte malo pricajte o konkretnim stvarima.

na našu radost

pre 10 godina

sramota sta pricate, pljujete po vecini stanovnika
(hana, 27. februar 2014 17:05)
Ovakvi likovi su na dvorovima imali značajnu ulogu! Estradne provinijencije!

SNS prevaranti, lažovi

pre 10 godina

Vidi sns-OVCE kako su se raspisali da odbrane sve svoje prevare i laži. Izvinite, ako vas je bio po ušima da lažete narod i obećavate sve i svašta, e sad je došlo vreme da se podvuče crta, da vidimo šta ste obećali, a šta ispunili.
Ovo je SNS obećavala, a bila je laž:
- Ako glasate za nas zaustavićemo zaduživanje - a zadužili ste nas sa čak 5.5 milijardi evra za godinu i po dana.
- Sruja će biti 20% -šipak, sa povećanjem poreza i cene struje struja je 20% skuplja,
- nećemo zapošljavati stranačke ljude - šipak, sve pršti od stranačkog zapošljavanja
- Obezbedićemo 100 milijardi investicija - šipak, samo 500 miliona za godinu i po dana, najmanje u poslednjih 13 godina,
- Kancelarija za brze odgovore- nema je, ali ima kancelarija za pisanje budalaština, komentara,
- Poništićemo sve što je Borko Stefanović dogovarao, ne damo Kosovo...bla, bla...- a dali ste Kosovo da niste trepnuli, prevaranti, izdajice,
- Borićemo se protiv kriminala i korupcije - a 3.500 kriminalaca ste abolirali, pustili iz zatvora, sve presude ste poništili i oslobodili ubice, krimose, lopove...hapsite samo one koji vas ne podržavaju i neće da plate reket, političke protivnike bez osnova...a kriminal cveta, haos u policiji, pravosuđu...
- Al Dahra će uložiti 800 miliona u poljoprivredu - šipak, nema ništa, samo su ponudili 200 miliona skupih kredita,
- Meiji će biti nezavisni, RTS pretplate neće biti - Nikad gore u medijima, svi su u rukama SNS, RTS je SNS glasilo, pretplatu plaćamo
ITD

STAVRA

pre 10 godina

Pravice ovaj narod i Zivkovica i Djlasa od blata. Shvatice vrlo brzo za kakvim prodavcima magle je posao. Nikako ne mogu da shvatim da neko moze da poveruje u bajku o Beogradu na vodi, o nekakvom kanalu do Soluna o nekakvoj borbi protiv korupcije i tajkuna. Pa ispade da je u Srbiji jedino Miskovic tajkun. Sta je sa ostalima cija imena ne smem ni da spomenemenem jer mi do sada nekoliko komentara nisu objavili verovatno zbog toga. Naivan je ovaj narod kada jedan obican prodavac magle moze da ga zaludi a da je izvanredan glumac to jeste.

fidel

pre 10 godina

Bravo Zile,izgovori istinu, i uznemiri botove samozvanog prvog,komentari na njihovom nivou, oni i ne razumu jezik kojim ti pricas,ali razumece SRBIJA.

ciceron

pre 10 godina

Bravo za Zivkovica i Novu stranku,sto ima hrabrosti da pravim recima nazove ove koji se predstavljaju kao "evropejci". Zorane nemoj da tezis da budes mesija kao sto su bili Draskovic,Milosevic,Tadic i Pinokio, i nije dobro da te Srbija voli,ove koje je volela znamo kako su zavrsili.
GLAS za NOVU

nije trebalo

pre 10 godina

Sve si mogao Zorane, samo ne da udaris na lik i delo Velecasnog vodje. Evo ove njegove jagnjece internet brigade se usijale od muke, pa pisu kao i obicno, jeftine gluposti.

Hadžipešićeva

pre 10 godina

Neke bajke su već ispričane. Ova Vučićeva pokušava da na silu postane realnost ali mi smo sada veliki i ne verujemo u bajke.

Neponizavaj nam inteligenciju

pre 10 godina

Znaci ako sam dobro shvatila Nova bajka sa Demokratskom bajkom ili Vucic na carobnom cilimu. Zivkovicu sve sam ti rekla sta mislim o tebi, i vasoj koaliciji.

Bulevarac

pre 10 godina

Danas sam sa majkom dao potpis pokretu koji predvodi Sasa Radulovic, kada vec nema revolucije na ulici. Bolje nego da sedim prekrstenih nogu i samo posmatram odavno poznate.

Romario

pre 10 godina

Tako je gospodine Živkoviću,sve što sns obećava je lažno i bajkovito tako da ko bude glasao za njih stvarno veruje u bajke,napred DS,idemo ŽUTI

Alexei

pre 10 godina

Pre nego što glasam za DS, voleo bih da znam odakle ovo veliko predizborno pomirenje? Živković je pre 2 meseca izgovarao neke teške reći i o Tadiću i o Đilasu. Mada DS voli istorijska pomirenja, kao ono iz 2008.

sablasni andjeo

pre 10 godina

Ja volim tajkune, ne volim reforme. Ja cu da glasam za Zivkovica i Miskovica, jer ja zelim da Srbija bude tajkunizovana. Pa kako ce Srbija da funkcionise bez tajkuna? I ovaj Vucic zapeo da iskoreni korupciju, ne znam kako zamislja da drustvo funkcionise bez korupcije i kriminala. :p

gradjanin

pre 10 godina

Pa upravu ste.Vi iz DS i SNS smatrate narod kao likove iz bajki i iz drugih prica,pa se igrate sa njima kako ih iz rezisirate.Molimo vas da se trgnete i shvatite da ovo nije ni "crvenkapica",ni "tri praseta".vec stvaran zivot koji nam unistavate svakog dana i ova vasa prica sigurno nema sretan kraj kao sto je u svakoj bajci....

Kika

pre 10 godina

Jedino ti Zorane,a za tobom tvoj partijski Djilas izgledate kao da ste izasli iz bajke o Alisa u zemlji cuda! Samo sto se ne zna ko je vece cudo u lazi i prevari od vas dvojice!

Верник

pre 10 godina

Unapređeni šešeljoidi, a što se ljutite, pa vi glasajte za radikale bez bedža ako verujete u bajke, ko vam brani...
(SNS prevaranti, 27. februar 2014 20:35)
Ако желите да неку западну државу упропастимо, онда све што треба да урадимо јесте да им пошаљемо Живковића.

Sanela

pre 10 godina

Zoran Živković pozvao građane da 16. marta, ako žele ozbiljnost i plan za budućnost, glasaju za koaliciju oko DS.Hhahahha...Pokazali ste vi vase planove time sto ste upropastili Srbiju,buducno se samo vidi uz SNS!

Стефан Игњатовић

pre 10 godina

Можда нам је потребно да верујемо у бајке, али оне са срећним крајем и да живимо у нади коју нам СНС пружа, и која је оправдала свако своје обећање дато грађанима, јер су она реална и у складу са могућностима ове земље. СНС не лети на чаробном ћилиму, него напротив стоји чврсто на земљи и свесна је свих проблема са којима смо суочени, не бежи од њих, него их решава, али у потпуности, што када је у питању претходна власт није био случај.

Jovan

pre 10 godina

DS i njima srodne partije duže od decenije obmanjuju narod svojim pričama i pričicama o nekoj svetloj budućnosti... Onda se pojavi Vučić i za manje od dve godine ostvari konkretne i merljive rezultate... i ko je onda ovde lud? Savršeno je jasno kome ide glas običnog građanina...

Bibap

pre 10 godina

Kaže Živković koji je pričao bajke Nišlijama da ne plaćaju struju, pa sad nikako da te dugove utrošene besplatne struje namire.

writer

pre 10 godina

Nekad je Zivkovic porucivao Nislijama da ne placaju struju, danas priziva ukrajinski scenario. Vrlo neozbiljno za jednog politicara.

NikolaSD

pre 10 godina

Šta nam napriča ovaj čovek. Pa oni ne vide sebe, oni su baš ti koji su nam svih ovih godina prodavali bajke i mislili da će tako doveka. Onda gle, pojavi se čovek koji se njima suprostavi i onda nastupa opšti haos.

gilgames

pre 10 godina

A za Živkovića glasa onaj ko voli basne,mislim stvarno ovakva i vređanje glasača ne priliči jednom funkcioneru stranke...

Sinisa

pre 10 godina

Upravo suprotno od onoga sto je rekao Zivkovic. SNS nisu bajke, vec surova realnost i stvarnost teskog zivota u Srbiji i jos tezih reformi koje moramo da sprovedemo da bi poceli da zivimo bolje. To nam nudi SNS, a vecina ostalih nudi kao i do sad bajke i prazne price.

licemer

pre 10 godina

Koalicija Zivkovic Djilas, a do pre mesec dana je Zivkovic za tog istog Đilasa tvrdio da je monopolistički tajkun, koji je učešće u vlasti iskoristio da se obogati!Kakvo licemerje

Danica

pre 10 godina

Zorana Zivkovica je tesko prepoznati u ovakvim izjavama, jer do sada nije iskazivao svoje stavove na ovakav nacin. Verovatno je mnogo bolje stimulisan nego do sada.

Nenad P.

pre 10 godina

Ma nemoj a mi kao da smo svi zaboravili kakve je bajke pricao Zivkovic, SNS se trudi da uradi nesto dobro za ovu zemlju i za SNS cu i glasati.

VELIKA STRELA

pre 10 godina

Ponovo iznosenje neistina na racun stranke sa najvecim rejtingom odraz je panicnog straha od unapred znanog ishoda predstojecih izbora.Jedina stranka koja nista nije obecala,vec realno iznela situaciju u kojoj je nasa zemlja i korake i napore koje cini i cinice za spas onog sto se spasti moze.Reforme i razvoj privrede prioritet su za domacine i radne ljude,ljude koji zele buducnost u Srbiji.

grim

pre 10 godina

DS je danas pod uticajem tajkuna više negoli ikada. Čak je i Tadić bio po malo distanciran od Miškovića, ali Šutanovac i Djilas su u otvorenoj koaliciji sa Deltom, i to Šutanovac više i ne krije. Šutanovac je okrenuo ledja i svom kumu, zarad ličnih interesa, a sada su Djilas i Šutanovac otvoreno stali uz Miškovića. Oni imaju svoj lični interes da napadaju Vučića, a što će DS zbog toga na izborima platiti visoku cenu i vrlo lako moguće postati i vanparlamentarna stranka, za to se Šutanovac i Djilas ne sekiraju, jer oni nisu u DS-u zbog DS-a, ili zbog Srbije i njenih gradjana, već zbog ličnih interesa.

Gaga

pre 10 godina

Bajkoviti Zivkovic sticajem okolnosti dosao je na mesto premijera. Tu je ostao kratko vreme sto je bilo dovoljno da postane uspesan poljoprivrednik, s obzirom na zamljiste koje poseduje.

Pinhead

pre 10 godina

A za DS glasajte ako se ložite na krimiće, narko bosovi sa tonama droge, firme za evro i sudije na ringišpilu, hocu li ili neću ostati bez posla ako ne pustim ovog sa članskom kartom. Ostavite se Ad hominem napada Gangule, subvencionisano privređivanje pojedinaca je ono što nas vuče na dno već deceniju.

Pisac

pre 10 godina

Ja volim bajke, i mislim da će se ova bajka završiti srećnim krajem po svih nas, a vi možete da se poistovetite sa junacima iz Nušićevih komedija.

Otporas

pre 10 godina

Sa verom u Djindjićevo bolje sutra, smo glasali za vas godinama, davali vam šansu posle šanse, i za nagradu smo ostali bez svega, a poslednje što ste nam uzeli je nada. Zato molim te ne spominji bajke, jer ste na bajkama i snovima i došli na vlast, a onda ste ih jedno po jedno prodavali.

Žare

pre 10 godina

Što se tiče bajki, tačno je, naravno da DS radi konkretno, ali DS, ne i Živković koji tu sad se nešto dodvorava Đilasu a do juče ga je pljuvao.

milun5

pre 10 godina

Baš te ne vole ovih 76 sns botova. A ne vole ti "napredna" ds (tadiceva) a i velja te ne obožava pošto si mu objasnio da srbije nije u EU. Sigurno te ne voli ni čeda ni članak, verovatno ni Vuk. Verovatno im se ne svidja tvoja direktnost. Ali ima nas dosta koji cenimo tvoje, Djilasovo i Radulovicevo vidjenje istine.

Jozef

pre 10 godina

Niko ovde ne slusa bajke.Dovoljno je sto mozemo da verujemo po prvi put coveku koji se iskreno bori za Srbiju.DS je uvek imao prazne price,ko ce jos da glasa za njih.

Izbor je lak

pre 10 godina

Kad u ovom trenutku neko nama glasacima ponudi recimo ovakve dve opcije , jasno je da cemo podrzati program stranke koja nudi reforme , koja je mlada i u punom zaletu i koja Srbiju vodi sigurnim koracima ka EU i otvara joj vrata ka celom svetu

Milka Stokić

pre 10 godina

Jaoo Zorane, svakoga dana samo čitam kako je neko drugi kriv za očajno stanje u državi, a ti i tvoji saborci ste glavni krivci za ovakvo rasulo, čak ste i sopstvenu stranku rasparčali, bezobrazni ste opasno!!!

Milan

pre 10 godina

Kako svi politicari odjednom dobijaju ideje pred izbore, kako ce podici odjednom drzavu na nivo jedne Svajcarske ili Svedske. Oni pricaju bajke, oni za razliku od vas rade nesto, dok ste vi 8 godina sedeli i punili vase dzepove.

Motorhead

pre 10 godina

Da li Živković stvarno misli da svi imamo amneziju pa se ne sećamo njegovog lika i dela? I još se udružio sa Đilasom, dojučerašnjim neprijateljem? Sačuvaj me Bože takve koalicije.

Vidosava

pre 10 godina

Ne trebaju politicari da nam govore koliko je tesko ziveti u Srbiji a narocito oni koji su je na perfidan nacin poharali.Ma oni nikada i nisu bili politicari vec tajkuncici.

Marko

pre 10 godina

Dok je Zivkovic bio na vlasti imali smo mracnu buducnost i unistavanje Srbije, sns je pokazao za 2 godine da za Srbiju i njene gradjane ima nade i da nas ceka svetla buducnost.

stojan

pre 10 godina

Mislio sam da je afera o vinogradu i vinariji koja vredi nekoliko miliona evra samo bajka, ali sam se nekako prevario. Pa je naravno opet i podizanje ogromnih subvencija kod Zivkovica ispala jedna vrlo realna bajka..

Voja

pre 10 godina

Za SNS ne glasa samo onaj ko ne zeli reforme i oni koji se boje daljih akcija suzbijanja kriminala. A prvi su na listi demokrate, posto imaju mnogo toga sto kriju...

skippy

pre 10 godina

Da li ovi političari misle da se mi zakopčavamo na leđima..o čemu priča Živković, kakvim bajkama..pre bih rekla da su nam oni svi pričali bajke počev od 2000.godine i šta su uradili?Ništa..zemlja nam je još više opustošena, urađene su katasrofalne privatizacije, narod je na rubu egzistencije.SNS je za godinu ipo dana uradio mnogo više nego oni za sve godine..situacija nije ni malo laka, od ničega treba napraviti nešto.

Slobodan PO

pre 10 godina

Za razliku od vas on je nešto i uradio ali ima i boljitka u nekim sferama ali za vreme vas je vladala trgovina tipa za evro dobijete dve ili tri favrike.

Gorana

pre 10 godina

Živkoviću, tvoje umeće smo videli.... Ne povratilo se! Sramota je političkog neistomišljenika nazivati pogrdnim imenima, to je elementarna kultura! Zato će narod i glasati za Vučića... Nikog ne vređa, ne obećava kule i gradove...

crni

pre 10 godina

Da, nekad sam voleo bajke, naročito bajku o demokratskoj Srbiji i pravima građana, dok ti i tebi slični niste uzeli stvar u svoje ruke, upropastili i ono malo muke što je ostalo posle Miloševića. Zato što više ne volim bajke, baš zato ću glasati SNS na predstojećim izborima.

Zaharije

pre 10 godina

Meni ne liči na bajku hapšenje Miškovića i mnogih drugih koji su se ogrešili o zakon. SNS je ozbiljno pristupila borbi protiv korupcije i kriminala bez izuzetka,što pokazuje i hapšenje Dragana Tomića,člana SNS.Tako da,jedini koji ovde pričaju bajke ste Vi,gospodo iz koalicije oko DS.

Zasto bi ti mi dali trecu?

pre 10 godina

Ti Zivkovicu kad se pojavis u medijima u ovoj predizbornoj kampanji delujes tako posteno, mudro, premudro... i slazem se sa mnogim sto pricas o vodjenju privrede. Ali ne zaboravi da si ti nekd bio tamo gde su ovi drugi sada koje kritikujes, i nista od toga sto pricas nisi ni ti uradio kad ti je ziovot dva puta dao sansu.

Sany

pre 10 godina

a za vas onda nece glasati niko jer ste korumpirani do srzi, u stvari mozda ce i neko glasati ako budete vratili pare koje ste pokrali narodu svih ovih godina vratite firme,avione i kamione koje ste stekli zloupotrebom sluzbenog polozaja i dobrovoljno se prijavite da vam se sudi za to e onda ce svi glasati za vas u suprotnom nemojte da se nadate

Zaharije

pre 10 godina

Živkoviću,prekinite više sa ponavljanjem kako imate jasan plan i program.Ako ga zaista imate iznesite konkretno šta biste uradili,tačku po tačku,član po član,inače odoste ispod cenzusa.

Gastarbajter

pre 10 godina

Kao neko ko povremeno dolazi u Srbiju,mogu reći da se u Srbiji vide pomaci,ali nemoguće je popraviti sve za 2 godine što se 12 godina urušavalo.Protiv sam bajki ali mislim da stvari treba objektivno sagledati.

Sany

pre 10 godina

a za vas onda nece glasati niko jer ste korumpirani do srzi, u stvari mozda ce i neko glasati ako budete vratili pare koje ste pokrali narodu svih ovih godina vratite firme,avione i kamione koje ste stekli zloupotrebom sluzbenog polozaja i dobrovoljno se prijavite da vam se sudi za to e onda ce svi glasati za vas u suprotnom nemojte da se nadate

Bajic Milan

pre 10 godina

Ako nam je iko govorio bajke to su bile demokrate i to citavu deceniju a Zivkovic je covek koji prica gluposti, narod je i te kako svestan da Vucic iznosi istinu kako god ona zvucala.

Konstantin

pre 10 godina

Samo da je ds pricao istinu 12 godina ma idi niko im ne valja samo su oni dobri ljudi imamo sansu da vise nikada ne dodju lopovi na vlast zato iskoristite tu priliku!

jovan

pre 10 godina

Po mom misljenju vi ste potpuno u pravu, samo, ako dozvolite jednu sugestiju: morate daleko agresivnije da nastupate protiv ovoga galopirajuceg jednoumlja i trikova vasih politickih protivnika!

ciceron

pre 10 godina

Bravo za Zivkovica i Novu stranku,sto ima hrabrosti da pravim recima nazove ove koji se predstavljaju kao "evropejci". Zorane nemoj da tezis da budes mesija kao sto su bili Draskovic,Milosevic,Tadic i Pinokio, i nije dobro da te Srbija voli,ove koje je volela znamo kako su zavrsili.
GLAS za NOVU

SNS prevaranti, lažovi

pre 10 godina

Vidi sns-OVCE kako su se raspisali da odbrane sve svoje prevare i laži. Izvinite, ako vas je bio po ušima da lažete narod i obećavate sve i svašta, e sad je došlo vreme da se podvuče crta, da vidimo šta ste obećali, a šta ispunili.
Ovo je SNS obećavala, a bila je laž:
- Ako glasate za nas zaustavićemo zaduživanje - a zadužili ste nas sa čak 5.5 milijardi evra za godinu i po dana.
- Sruja će biti 20% -šipak, sa povećanjem poreza i cene struje struja je 20% skuplja,
- nećemo zapošljavati stranačke ljude - šipak, sve pršti od stranačkog zapošljavanja
- Obezbedićemo 100 milijardi investicija - šipak, samo 500 miliona za godinu i po dana, najmanje u poslednjih 13 godina,
- Kancelarija za brze odgovore- nema je, ali ima kancelarija za pisanje budalaština, komentara,
- Poništićemo sve što je Borko Stefanović dogovarao, ne damo Kosovo...bla, bla...- a dali ste Kosovo da niste trepnuli, prevaranti, izdajice,
- Borićemo se protiv kriminala i korupcije - a 3.500 kriminalaca ste abolirali, pustili iz zatvora, sve presude ste poništili i oslobodili ubice, krimose, lopove...hapsite samo one koji vas ne podržavaju i neće da plate reket, političke protivnike bez osnova...a kriminal cveta, haos u policiji, pravosuđu...
- Al Dahra će uložiti 800 miliona u poljoprivredu - šipak, nema ništa, samo su ponudili 200 miliona skupih kredita,
- Meiji će biti nezavisni, RTS pretplate neće biti - Nikad gore u medijima, svi su u rukama SNS, RTS je SNS glasilo, pretplatu plaćamo
ITD

Bulevarac

pre 10 godina

Danas sam sa majkom dao potpis pokretu koji predvodi Sasa Radulovic, kada vec nema revolucije na ulici. Bolje nego da sedim prekrstenih nogu i samo posmatram odavno poznate.

fidel

pre 10 godina

Bravo Zile,izgovori istinu, i uznemiri botove samozvanog prvog,komentari na njihovom nivou, oni i ne razumu jezik kojim ti pricas,ali razumece SRBIJA.

Hadžipešićeva

pre 10 godina

Neke bajke su već ispričane. Ova Vučićeva pokušava da na silu postane realnost ali mi smo sada veliki i ne verujemo u bajke.

nije trebalo

pre 10 godina

Sve si mogao Zorane, samo ne da udaris na lik i delo Velecasnog vodje. Evo ove njegove jagnjece internet brigade se usijale od muke, pa pisu kao i obicno, jeftine gluposti.

STAVRA

pre 10 godina

Pravice ovaj narod i Zivkovica i Djlasa od blata. Shvatice vrlo brzo za kakvim prodavcima magle je posao. Nikako ne mogu da shvatim da neko moze da poveruje u bajku o Beogradu na vodi, o nekakvom kanalu do Soluna o nekakvoj borbi protiv korupcije i tajkuna. Pa ispade da je u Srbiji jedino Miskovic tajkun. Sta je sa ostalima cija imena ne smem ni da spomenemenem jer mi do sada nekoliko komentara nisu objavili verovatno zbog toga. Naivan je ovaj narod kada jedan obican prodavac magle moze da ga zaludi a da je izvanredan glumac to jeste.

gradjanin

pre 10 godina

Pa upravu ste.Vi iz DS i SNS smatrate narod kao likove iz bajki i iz drugih prica,pa se igrate sa njima kako ih iz rezisirate.Molimo vas da se trgnete i shvatite da ovo nije ni "crvenkapica",ni "tri praseta".vec stvaran zivot koji nam unistavate svakog dana i ova vasa prica sigurno nema sretan kraj kao sto je u svakoj bajci....

Alexei

pre 10 godina

Pre nego što glasam za DS, voleo bih da znam odakle ovo veliko predizborno pomirenje? Živković je pre 2 meseca izgovarao neke teške reći i o Tadiću i o Đilasu. Mada DS voli istorijska pomirenja, kao ono iz 2008.

sablasni andjeo

pre 10 godina

Ja volim tajkune, ne volim reforme. Ja cu da glasam za Zivkovica i Miskovica, jer ja zelim da Srbija bude tajkunizovana. Pa kako ce Srbija da funkcionise bez tajkuna? I ovaj Vucic zapeo da iskoreni korupciju, ne znam kako zamislja da drustvo funkcionise bez korupcije i kriminala. :p

Romario

pre 10 godina

Tako je gospodine Živkoviću,sve što sns obećava je lažno i bajkovito tako da ko bude glasao za njih stvarno veruje u bajke,napred DS,idemo ŽUTI

Žare

pre 10 godina

Što se tiče bajki, tačno je, naravno da DS radi konkretno, ali DS, ne i Živković koji tu sad se nešto dodvorava Đilasu a do juče ga je pljuvao.

frajla

pre 10 godina

Da li se pojedine osobe slušaju kada izgovaraju određene recenice pitam se?Došlo je vreme kada urađena dela govore a ne prazne reči obećanja.Obećanja smo slušali u zadnji 10-ak godina i eto gde su nas dovela.

kadar nevera

pre 10 godina

koji plan za buducnost zivota ti Zivkovicu? jer isti onaj koji si nam nudio 2000 kada se palila skupstina? Jel isti onaj koji borko stefanovic prizeljkuje jel to ti nama nudis?

pahuljica ***

pre 10 godina

Za Vucica ce glasati ljudi koji veruju u bolji uredjeniji zivot.Ove uvrede lice na Zivkovica!A,ako zelite tragediju,glasajte za ds.

rikverc

pre 10 godina

Ajd' ti brzo nazad u vinograd Istupio si posle dve godine ilegale i vec na prvom ''nastupu'' imao si takav minus da ga nikad neces popraviti.

Normalac

pre 10 godina

Živkovićeve bajke smo imali dosta vremena da slušamo i narodu su nisu svidele, sada malo da pustimo druge da vode državu pa ćemo videti da li su nam i oni pričali bajke ili se nešto stvarno radilo.

Djilas mnogo laze

pre 10 godina

Jaooo kad vidim ove iz Djilasove svite padne mi mrak na oci. Na izborima ce dobiti jedno veliko NE jer ne mozes da varas narod koji je na svojoj kozi kako je biti pod tvojim jarmom i ocekujes poverenje.

Milovan

pre 10 godina

Dok je DS bila na vlasti prodali su sve sto smo imali, zatvorili fabrike i sada misle da ce narod opet da im da glas!? Ali pored Vucica nemaju sanse jer mu narod veruje i pokazao je da je sposoban da opravda poverenje koje mu je ukazano!

Pera detlic

pre 10 godina

Kada SNS bude pobednik i na ovim izborima,DS-ovci nece moci da spavaju od nervoze kada budu videli sta sve naprednjaci mogu da ucine za Srbiju

Rocca

pre 10 godina

A sta nam ti pricas ako SNS prica bajke? Kako god, vi ste osvedoceni muljatori, tebi se politika isplatila, nije malo dobiti poklon od preko milion evra... Cujem da si poceo da slavis svetog Trifuna, i ja bih slavila da dobijem toliki vinograd na poklon... I jos nesto, mani se ti politike, sta ce ti to vise. Da nesto hoces da pomognes Srbiji to nam je jasno da neces. Moze samo da nas kosta jos nesto, a to ne zelimo. Zato idi u tvoj Nis i bavi se vinogradima, kad si vec to uspesno smuljao, da znas da kad se neko jednom opece, posle se i hladne ringle plasi. Dva puta nas neces preveslati, budi siguran u to!

Zeka

pre 10 godina

a tvoje obecane bajke 2000? a sta si ti ispunio prijatelju? hm? umes samo da pricas i nista vise,da kritikujes nekog i da vredjas bez konkretnih resenja problema koji si upravo ti napravio

Tasicka

pre 10 godina

Tako je, udari na najjaceg ako hoces da budes primecen.Medjutim konstatujem, ova vasa primetnost i te kako izaziva gnev kod naroda koji ce se zahvaljujuci ovakvim izjavama jos vise okrenuti naprednjacima.Ali, neka, tako i treba,na kraju ce sve to ispasti dobro.

brejkers

pre 10 godina

Sta nam ti mozes reci Zivkovicu,a da mi to vec ne znamo? Sta nam mozes ponuditi, a da to od tebe nismo videli?Vrati se tamo gde si se krio do sad , da bar zaboravio na sve u cemu si ucestvovao.

Dragica

pre 10 godina

Mislim da smo imali priliku da iskusimo i jednu i drugu vladu i da nema potreba za ovakvim vređanjem inteligencije građana koji prema svim anketama svoje poverenje poklanjaju SNS, sa razlogom rekla bih.

balkanac

pre 10 godina

E moj Zorane, Srbija je na losem putu jos od pocetka devedesetih a taj put vi ste trasirali i ucvrstili dvehiljaditih. Naslusali smo se mi bajki vala za ceo zivot i sad sam siguran da vise nismo narod koji u iste veruje. Postali smo ljudi koji veruju samo u rezultate i upravo zato sam siguran da vise nikada necete imati sanse da se vratite na vlast.

Nislija!

pre 10 godina

Bajka je bilo ono :"Ne placajte struju", ima i ona dobra bajka "Oktobar 2000.-te", glavni junaci su bile polupane serpe, jedine koje su nam ostale za narednih 10 godina.

Mitar

pre 10 godina

Ovaj čovek sebi previše dozvoljava i doslovce vređa građane. Jedan najobičniji nesposobnjaković, koji pretenduje da bude premijer, a za to mesto ga ništa ne kvalifikuje.

NIKOLA MM

pre 10 godina

O cemu ti pricas Zivkovicu? gde si bio ovih desetak godina, pa si se sada naprasno aktivirao politicki? Ti si covece izgubio svaku vezu sa realnoscu!

r

pre 10 godina

svaka stranka i njeni clanovi apsolutno imaju pravo da sebe velicaju kao i svoju ideologiju i ciljeve, ali glas narod je jedino legitiman i koji ce pokazati realno stanje i dati najvecu podrsku stranci koja to najvise zasluzujue..zna se vec da ce t o biti sns, sto nije nikakva bajka

Toza Matroz, Dopisnik

pre 10 godina

Mnogi misle, da ko bude glasao za Zivkovica, sigurno misli da se preseli u Raj. On pripada politicarima cije je vreme davno-proslo.

Ex Nislija

pre 10 godina

Ne zaboravimo da je ovo isti onaj Zivkovic koji je tokom obavljanja funkcije premijera Srbije porucivao svojim Nislijama da ne placaju struju, 6 meseci nakon toga ti isti ljudi su morali da plate svoje racune i to sa kamatom.

Kivi

pre 10 godina

Nema razlike između Đilasa i Živkovića. I jedan i drugi samo vređaju i daju opisne prideve koji nisu primereni ljudima njihovog statusa i njihovih godina. Ne znam koga planraju na takav način da prizovu. Iza naprednjaka za ovako kratko vreme stoje krupni rezultati, a iz njih su ostali samo dugovi koje treba vratiti.

Odlepršaj u troskocima!

pre 10 godina

Više volim bajke, nego bahate laži korisnika sredstava iz Fonda za razvoj, koji me ubeđuju da je svako od nas mogao da dobije tih 500.000 € bespovratno.

Teo

pre 10 godina

Samo onaj ko ima san, može da se nada da će se i ostvariti, naravno ko se potrudi. Oni koji nemaju maštu i ideje - ne mogu nas daleko dovesti. U maštu a i ideje Živkovića več smo se uverili kakve su.

SDule

pre 10 godina

Živković je pre otprilike 3-4 meseca izjavio Kosovo je nezavisno i tačka, a sada je sa Đilasom koji tvrdi suprotno. Jel njima neznalicama treba da dam glas?

Braća Grim

pre 10 godina

Mi ne da volimo bajke nego ih i pišemo.Sa vama da smo poživeli imali bi pravu kolekciju.Ali narod vidi narod prenosi sa kolena na koleno.

na našu radost

pre 10 godina

sramota sta pricate, pljujete po vecini stanovnika
(hana, 27. februar 2014 17:05)
Ovakvi likovi su na dvorovima imali značajnu ulogu! Estradne provinijencije!

Ponivil

pre 10 godina

Ne znam više da li su ove demokrate smešne ili žalosne. Pukli su odavno, iskompromitovali se na svim nivoima, izbacili iz stranke ljude koji su vredeli, a sada ih i sami napuštaju. Verovatno im je ostalo samo da pričaju nebulozne priče, ne bi li privukli pažnju.

Expozee

pre 10 godina

Očigledno da vinogradi nisu bili dovoljni za život u ružičastim naočarima i zato vam treba još poneki mandat. Mislim da to ovaj put neće moće jer je narodu dozlogrdilo pa vas molim da nam više ne dosađujete već viđenim lošim životom za nas naravno.

DZONI

pre 10 godina

Gospodin Zivkovic da je imao kao dete valjanu edukaciju znao bi sta je bajka, posto je prosla vlast obecavala sve i svasta a od toga nismo videli nista. Tada je prodavana narodu bajka ali ne sa srecnim krajem jer 90% ljudi jos leci rane sa ledja koliko im je odrana koza.

Bonita

pre 10 godina

Jednu i po deceniju smo slušali najveće bajke, koje je upravo Demokratska stranka pričala... I eto, "pojeo nas vuk". Vaše bajke nisu imale srećan kraj, osim za lidere DS-a!

goca

pre 10 godina

ovo je jedan od političara koji je u toku dana u stanju da promeni par mišljenja. Još pre par nedelja je kritikovao DS a danas taj isti DS podržava. ja osim pokušaja da dođe do neke vlasti ne vidim drugi razlog.

Wlan

pre 10 godina

Narod je konacno nakon dugi niz godina ugledao svetlost na kraju tunela. Potrebno je da narod nastavi da prati tu svetlost, kako bi izasao iz mraka.

Sanela

pre 10 godina

Zoran Živković pozvao građane da 16. marta, ako žele ozbiljnost i plan za budućnost, glasaju za koaliciju oko DS.Hhahahha...Pokazali ste vi vase planove time sto ste upropastili Srbiju,buducno se samo vidi uz SNS!

Cudo

pre 10 godina

Mozte nesto da kazete a da ne spominjete bajke, slusam vas od pocetka kampanje, samo govorite o bajkama, dajte malo pricajte o konkretnim stvarima.

Neponizavaj nam inteligenciju

pre 10 godina

Znaci ako sam dobro shvatila Nova bajka sa Demokratskom bajkom ili Vucic na carobnom cilimu. Zivkovicu sve sam ti rekla sta mislim o tebi, i vasoj koaliciji.

Rukavina

pre 10 godina

Vaš čarobni štapić i politiku letenja na zlatnim ćilimima gradjani su videli i osetili! Nemate više šta gradjanima da ponudite, davno ste pročitani kao bukvar za osnovce!

Kika

pre 10 godina

Jedino ti Zorane,a za tobom tvoj partijski Djilas izgledate kao da ste izasli iz bajke o Alisa u zemlji cuda! Samo sto se ne zna ko je vece cudo u lazi i prevari od vas dvojice!

NikolaSD

pre 10 godina

Šta nam napriča ovaj čovek. Pa oni ne vide sebe, oni su baš ti koji su nam svih ovih godina prodavali bajke i mislili da će tako doveka. Onda gle, pojavi se čovek koji se njima suprostavi i onda nastupa opšti haos.

Lebron

pre 10 godina

Mogu da verujem da misli da on može bolje nego sadašnja vlast ali zar zaista misli da narod ne zna da je do juče pljuvao po Đilasu a sada je sa njim u koaliciji?

Верник

pre 10 godina

Unapređeni šešeljoidi, a što se ljutite, pa vi glasajte za radikale bez bedža ako verujete u bajke, ko vam brani...
(SNS prevaranti, 27. februar 2014 20:35)
Ако желите да неку западну државу упропастимо, онда све што треба да урадимо јесте да им пошаљемо Живковића.

Sinisa

pre 10 godina

Upravo suprotno od onoga sto je rekao Zivkovic. SNS nisu bajke, vec surova realnost i stvarnost teskog zivota u Srbiji i jos tezih reformi koje moramo da sprovedemo da bi poceli da zivimo bolje. To nam nudi SNS, a vecina ostalih nudi kao i do sad bajke i prazne price.

Jovan

pre 10 godina

DS i njima srodne partije duže od decenije obmanjuju narod svojim pričama i pričicama o nekoj svetloj budućnosti... Onda se pojavi Vučić i za manje od dve godine ostvari konkretne i merljive rezultate... i ko je onda ovde lud? Savršeno je jasno kome ide glas običnog građanina...

licemer

pre 10 godina

Koalicija Zivkovic Djilas, a do pre mesec dana je Zivkovic za tog istog Đilasa tvrdio da je monopolistički tajkun, koji je učešće u vlasti iskoristio da se obogati!Kakvo licemerje

Nenad P.

pre 10 godina

Ma nemoj a mi kao da smo svi zaboravili kakve je bajke pricao Zivkovic, SNS se trudi da uradi nesto dobro za ovu zemlju i za SNS cu i glasati.

VELIKA STRELA

pre 10 godina

Ponovo iznosenje neistina na racun stranke sa najvecim rejtingom odraz je panicnog straha od unapred znanog ishoda predstojecih izbora.Jedina stranka koja nista nije obecala,vec realno iznela situaciju u kojoj je nasa zemlja i korake i napore koje cini i cinice za spas onog sto se spasti moze.Reforme i razvoj privrede prioritet su za domacine i radne ljude,ljude koji zele buducnost u Srbiji.

writer

pre 10 godina

Nekad je Zivkovic porucivao Nislijama da ne placaju struju, danas priziva ukrajinski scenario. Vrlo neozbiljno za jednog politicara.

Pisac

pre 10 godina

Ja volim bajke, i mislim da će se ova bajka završiti srećnim krajem po svih nas, a vi možete da se poistovetite sa junacima iz Nušićevih komedija.

Danica

pre 10 godina

Zorana Zivkovica je tesko prepoznati u ovakvim izjavama, jer do sada nije iskazivao svoje stavove na ovakav nacin. Verovatno je mnogo bolje stimulisan nego do sada.

Bibap

pre 10 godina

Kaže Živković koji je pričao bajke Nišlijama da ne plaćaju struju, pa sad nikako da te dugove utrošene besplatne struje namire.

Pinhead

pre 10 godina

A za DS glasajte ako se ložite na krimiće, narko bosovi sa tonama droge, firme za evro i sudije na ringišpilu, hocu li ili neću ostati bez posla ako ne pustim ovog sa članskom kartom. Ostavite se Ad hominem napada Gangule, subvencionisano privređivanje pojedinaca je ono što nas vuče na dno već deceniju.

Sany

pre 10 godina

a za vas onda nece glasati niko jer ste korumpirani do srzi, u stvari mozda ce i neko glasati ako budete vratili pare koje ste pokrali narodu svih ovih godina vratite firme,avione i kamione koje ste stekli zloupotrebom sluzbenog polozaja i dobrovoljno se prijavite da vam se sudi za to e onda ce svi glasati za vas u suprotnom nemojte da se nadate

gilgames

pre 10 godina

A za Živkovića glasa onaj ko voli basne,mislim stvarno ovakva i vređanje glasača ne priliči jednom funkcioneru stranke...

Marko

pre 10 godina

Dok je Zivkovic bio na vlasti imali smo mracnu buducnost i unistavanje Srbije, sns je pokazao za 2 godine da za Srbiju i njene gradjane ima nade i da nas ceka svetla buducnost.

Zasto bi ti mi dali trecu?

pre 10 godina

Ti Zivkovicu kad se pojavis u medijima u ovoj predizbornoj kampanji delujes tako posteno, mudro, premudro... i slazem se sa mnogim sto pricas o vodjenju privrede. Ali ne zaboravi da si ti nekd bio tamo gde su ovi drugi sada koje kritikujes, i nista od toga sto pricas nisi ni ti uradio kad ti je ziovot dva puta dao sansu.

Zaharije

pre 10 godina

Živkoviću,prekinite više sa ponavljanjem kako imate jasan plan i program.Ako ga zaista imate iznesite konkretno šta biste uradili,tačku po tačku,član po član,inače odoste ispod cenzusa.

Gastarbajter

pre 10 godina

Kao neko ko povremeno dolazi u Srbiju,mogu reći da se u Srbiji vide pomaci,ali nemoguće je popraviti sve za 2 godine što se 12 godina urušavalo.Protiv sam bajki ali mislim da stvari treba objektivno sagledati.

Стефан Игњатовић

pre 10 godina

Можда нам је потребно да верујемо у бајке, али оне са срећним крајем и да живимо у нади коју нам СНС пружа, и која је оправдала свако своје обећање дато грађанима, јер су она реална и у складу са могућностима ове земље. СНС не лети на чаробном ћилиму, него напротив стоји чврсто на земљи и свесна је свих проблема са којима смо суочени, не бежи од њих, него их решава, али у потпуности, што када је у питању претходна власт није био случај.

Bajic Milan

pre 10 godina

Ako nam je iko govorio bajke to su bile demokrate i to citavu deceniju a Zivkovic je covek koji prica gluposti, narod je i te kako svestan da Vucic iznosi istinu kako god ona zvucala.

Otporas

pre 10 godina

Sa verom u Djindjićevo bolje sutra, smo glasali za vas godinama, davali vam šansu posle šanse, i za nagradu smo ostali bez svega, a poslednje što ste nam uzeli je nada. Zato molim te ne spominji bajke, jer ste na bajkama i snovima i došli na vlast, a onda ste ih jedno po jedno prodavali.

milun5

pre 10 godina

Baš te ne vole ovih 76 sns botova. A ne vole ti "napredna" ds (tadiceva) a i velja te ne obožava pošto si mu objasnio da srbije nije u EU. Sigurno te ne voli ni čeda ni članak, verovatno ni Vuk. Verovatno im se ne svidja tvoja direktnost. Ali ima nas dosta koji cenimo tvoje, Djilasovo i Radulovicevo vidjenje istine.

Jozef

pre 10 godina

Niko ovde ne slusa bajke.Dovoljno je sto mozemo da verujemo po prvi put coveku koji se iskreno bori za Srbiju.DS je uvek imao prazne price,ko ce jos da glasa za njih.

grim

pre 10 godina

DS je danas pod uticajem tajkuna više negoli ikada. Čak je i Tadić bio po malo distanciran od Miškovića, ali Šutanovac i Djilas su u otvorenoj koaliciji sa Deltom, i to Šutanovac više i ne krije. Šutanovac je okrenuo ledja i svom kumu, zarad ličnih interesa, a sada su Djilas i Šutanovac otvoreno stali uz Miškovića. Oni imaju svoj lični interes da napadaju Vučića, a što će DS zbog toga na izborima platiti visoku cenu i vrlo lako moguće postati i vanparlamentarna stranka, za to se Šutanovac i Djilas ne sekiraju, jer oni nisu u DS-u zbog DS-a, ili zbog Srbije i njenih gradjana, već zbog ličnih interesa.

Izbor je lak

pre 10 godina

Kad u ovom trenutku neko nama glasacima ponudi recimo ovakve dve opcije , jasno je da cemo podrzati program stranke koja nudi reforme , koja je mlada i u punom zaletu i koja Srbiju vodi sigurnim koracima ka EU i otvara joj vrata ka celom svetu

Milka Stokić

pre 10 godina

Jaoo Zorane, svakoga dana samo čitam kako je neko drugi kriv za očajno stanje u državi, a ti i tvoji saborci ste glavni krivci za ovakvo rasulo, čak ste i sopstvenu stranku rasparčali, bezobrazni ste opasno!!!

Milan

pre 10 godina

Kako svi politicari odjednom dobijaju ideje pred izbore, kako ce podici odjednom drzavu na nivo jedne Svajcarske ili Svedske. Oni pricaju bajke, oni za razliku od vas rade nesto, dok ste vi 8 godina sedeli i punili vase dzepove.

Motorhead

pre 10 godina

Da li Živković stvarno misli da svi imamo amneziju pa se ne sećamo njegovog lika i dela? I još se udružio sa Đilasom, dojučerašnjim neprijateljem? Sačuvaj me Bože takve koalicije.

Vidosava

pre 10 godina

Ne trebaju politicari da nam govore koliko je tesko ziveti u Srbiji a narocito oni koji su je na perfidan nacin poharali.Ma oni nikada i nisu bili politicari vec tajkuncici.

stojan

pre 10 godina

Mislio sam da je afera o vinogradu i vinariji koja vredi nekoliko miliona evra samo bajka, ali sam se nekako prevario. Pa je naravno opet i podizanje ogromnih subvencija kod Zivkovica ispala jedna vrlo realna bajka..

Voja

pre 10 godina

Za SNS ne glasa samo onaj ko ne zeli reforme i oni koji se boje daljih akcija suzbijanja kriminala. A prvi su na listi demokrate, posto imaju mnogo toga sto kriju...

skippy

pre 10 godina

Da li ovi političari misle da se mi zakopčavamo na leđima..o čemu priča Živković, kakvim bajkama..pre bih rekla da su nam oni svi pričali bajke počev od 2000.godine i šta su uradili?Ništa..zemlja nam je još više opustošena, urađene su katasrofalne privatizacije, narod je na rubu egzistencije.SNS je za godinu ipo dana uradio mnogo više nego oni za sve godine..situacija nije ni malo laka, od ničega treba napraviti nešto.

Slobodan PO

pre 10 godina

Za razliku od vas on je nešto i uradio ali ima i boljitka u nekim sferama ali za vreme vas je vladala trgovina tipa za evro dobijete dve ili tri favrike.

Gorana

pre 10 godina

Živkoviću, tvoje umeće smo videli.... Ne povratilo se! Sramota je političkog neistomišljenika nazivati pogrdnim imenima, to je elementarna kultura! Zato će narod i glasati za Vučića... Nikog ne vređa, ne obećava kule i gradove...

crni

pre 10 godina

Da, nekad sam voleo bajke, naročito bajku o demokratskoj Srbiji i pravima građana, dok ti i tebi slični niste uzeli stvar u svoje ruke, upropastili i ono malo muke što je ostalo posle Miloševića. Zato što više ne volim bajke, baš zato ću glasati SNS na predstojećim izborima.

Gaga

pre 10 godina

Bajkoviti Zivkovic sticajem okolnosti dosao je na mesto premijera. Tu je ostao kratko vreme sto je bilo dovoljno da postane uspesan poljoprivrednik, s obzirom na zamljiste koje poseduje.

Zaharije

pre 10 godina

Meni ne liči na bajku hapšenje Miškovića i mnogih drugih koji su se ogrešili o zakon. SNS je ozbiljno pristupila borbi protiv korupcije i kriminala bez izuzetka,što pokazuje i hapšenje Dragana Tomića,člana SNS.Tako da,jedini koji ovde pričaju bajke ste Vi,gospodo iz koalicije oko DS.

Sany

pre 10 godina

a za vas onda nece glasati niko jer ste korumpirani do srzi, u stvari mozda ce i neko glasati ako budete vratili pare koje ste pokrali narodu svih ovih godina vratite firme,avione i kamione koje ste stekli zloupotrebom sluzbenog polozaja i dobrovoljno se prijavite da vam se sudi za to e onda ce svi glasati za vas u suprotnom nemojte da se nadate

Konstantin

pre 10 godina

Samo da je ds pricao istinu 12 godina ma idi niko im ne valja samo su oni dobri ljudi imamo sansu da vise nikada ne dodju lopovi na vlast zato iskoristite tu priliku!