"Razgovor, ne štrajk glađu"

Ministar prosvete Tomislav Jovanović pozvao direktora Republičkog centru za talente Aleksandra Tokovića da reše probleme razgovorima a ne štrajkom glađu.

Izvor: B92

Utorak, 17.12.2013.

21:10

Default images

Pošto je preko sredstava javnog informisanja upoznat sa problemom koji je nastao u Centru "i radikalnim merama koje preduzima Toković, Jovanović ga je pozvao na sastanak kako bi u neposrednom razgovoru razrešili sve dileme", saopštilo je resorno ministarstvo.

Zaposlenima u Republičkom centru za talente, ustanovi čiji je osnivač vlada, nije isplaćeno 35 zaostalih zarada, zbog čega je direktor centra Aleksandar Toković danas na konferenciji za novinare najavio da će početi štrajk gladju.

On je najavio da će odmah po završetku konferencije početi štrajk gladju u prostorijama centra u Nušićevoj ulici u Beogradu.

Ministar prosvete je, kako se navodi u saopštenju zamolio Tokovića da odustane od štrajka gladju.

"Ceneći dosadašnji doprinos u cilju realizacije ideje stimulacije mladih talenata i ostvarivanja ciljeva, ali ne po svaku cenu, Jovanović moli Tokovića da odustane od radikalnih namera", navodi se u saopštenju.

Ministar ukazuje i da radikalne namere "primarno ugrožavaju ne samo njegovo zdravstveno stanje, nego i život, egezistenciju njegove porodice, a i budućnost nebrojeno talentovane dece".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: