Lančani sudar kod Bubanj potoka

Lančani sudar u kojem je učestvovalo 13 vozila dogodio se večeras nedaleko od naplatne rampe Bubanj potok. Nema poginulih, više osoba je povređeno.

Izvor: B92

Subota, 14.12.2013.

21:03

Default images

Sudar se dogodio u pravcu ka Beogradu kod garaže autoprevoznika "Lasta".

Do sudara je došlo na delu auto-puta koji se nalazi na nizbrdici.
Foto: B92 (Miloš Milovanoviæ)
Kako je za B92 rečeno u Hitnoj pomoći osam osoba sa lakšim povredama preveženo je kolima Hitne pomoću u Urgentni centar. Svi povređeni su starosti od 23 do 55 godina.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura kaže za B92 da najveći broj povređenih ima povrede grudnog koša i to kod četiri osobe, dok ostali imaju povrede glave, stomaka, a bilo je i ortopedskih povreda.
Foto: B92 (Miloš Milovanoviæ)
U sudaru je učestvovalo 13 vozila, među kojima su dva autobusa, tri teretna i osam putničkih vozila.

Kako navode očevici, jedno vozilo aranđelovačkih registarstkih oznaka iz nepoznatih razloga zaustavilo se u srednjoj traci, tako da prema rečima vozača koji je prvi naleteo na to vozilo, nije bilo šanse da se sudar izbegne.
Foto: B92 (Miloš Milovanoviæ)
Na mesto udesa stigao je i ministar saobraćaja Aleksandar Antić koji kaže da će proveriti da li su nadležni za održavanje puteva savesno obavili svoj posao. Saobraćaj je posle sat vremena, oko 22 sata, ponovo uspostavljen.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: