Nedelja, 15.12.2013.

22:34

Ljajić: Mi smo najveće iznenađenje

Lider SDPS Rasim Ljajić je rekao da je ta stranka na lokalnim izborima na Voždovcu postigla fantastičan rezultat sa oko šest odsto osvojenih glasova.

Izvor: Tanjug

Default images

"Ostvarili smo ovakav rezultat bez teških reči i velikih obećanja u kampanji i mislim da smo najveće iznenađenje ovih izbora", rekao je Lajić agenciji Tanjug.

"Socijaldemokratska partije Srbije (SDPS) je sa oko šest odsto osvojenih glasova na Voždovcu postigla fantastičan rezultat koji je kruna četvorogodišnjeg postojanja ove stranke", rekao je Rasim Ljajić, lider te partije.

Ljajić je dodao da će SDPS nastaviti da se ozbiljno priprema za predstojeće izbore u Beogradu.

Pobedu na Voždovcu odneli su naprednjaci, koji prema nezvaničnim rezultatima imaju 53 odsto, sledi DS sa 11,9 odsto, SPS sa 8,3 odsto, Ljajićev SDPS sa 6,1 i DSS sa 5,8 odsto. Ostale liste nisu prešle cenzus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: