KV: U udesu stradao dečak

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Kraljeva, od zadobijenih povreda život je izgubio 13-godišnji dečak iz Beograda, saopštila je PU Kraljeva.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.10.2013.

21:48

Default images

Nesreća se dogodila na Beranovcu kod Kraljeva, na državnom putu Kraljevo - Kruševac.

Do nesreće je došlo oko 17.30 časova, kada je automobil kraljevačkih registarskih oznaka, marke „fijat punto“, kojim je iz pravca Kraljeva upravljao D. A. (29) iz Kraljeva, udario u bicikl kojim se dečak sa sporednog neasfaltiranog puta iz pravca Beranovca uključivao na državni put

Vozač „fijata“ je odmah zaustavio drugo vozilo i sa dečakom se prebacio u ZC „Studenica“ u Kraljevu, gde je, i pored ukazane reanimacije, dečak nakon jednog sata preminuo.

Uviđaj je izvršila zamenica osnovnog javnog tužioca u prisustvu policijskih službenika Saobraćajne policijske ispostave iz Kraljeva.

Saobraćaj na ovom delu puta bio je u prekidu sat i po i bio je preusmeravan na alternativne putne pravce, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: