Predsednik objavio sliku sa Obamom

Predsednik Tomislav Nikolić objavio na Tviteru fotografiju na kojoj zajedno sa suprugom Dragicom pozira sa predsednikom SAD Barakom Obamom i prvom damom Mišel.

Izvor: B92

Sreda, 25.09.2013.

16:48

Default images

Nikolić je u šestodnevnoj radnoj poseti Njujorku, a večeras od 21.15h po našem vremenu obratiće se svetskim liderima na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Nikolić je tokom boravka u Njujorku prisustvovao svečanom prijemu koji je za svetske državnike organizovao američki predsednik Barak Obama.

Tokom sastanka sa Nikolićem, američki predsednik mu je pružio punu podršku, objavljeno je juče.

"Imate moju podršku za sve što radite", rekao je Obama Nikoliću, preneli su Tanjugu izvori iz delegacije Srbije na otvaranju 68. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Nikolić mu je uzvratio: "Potrebna nam je vaša podrška".

Susret je bio srdačan i prijateljski, navode isti izvori.

Nikolić tokom posete SAD otkrio i spomenik naučniku Nikoli Tesli u mestu Šorham u blizini Njujorka.

Predsednik Srbije sastao se i sa visokom predstavnicom EU zaduženom za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

23 h

Podeli: