Vrh SNS uskoro o narednim koracima

Aleksandar Jovičić iz SNS-a kaže da će se najviši stranački organi uskoro oglasiti o tome koji su naredni koraci kada je reč o vlasti u Beogradu.

Izvor: B92

Sreda, 25.09.2013.

16:01

Default images

Kako je kazao šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda, Beograđane najmanje interesuju tehničke stvari, već ih interesuje hoće li biti grejanja, kako će funkcionisati saobraćaj, komunalne službe. "Na tome ćemo najviše energije potrošiti i potrudićemo se da sve gradske funkcije unapredimo", dodao je on.

Na pitanje hoće li biti smena u gradskim javnim preduzećima, Jovičić je rekao da su poslovi vezani za taj sektor sveobuhvatni i da je najpre potrebno uraditi sveobuhvatnu analizu rada javnih službi.

"Ono što mogu da kažem je da će biti obračuna sa korupcijom, jer je bilo dosta toga, za ovih pet godina, netransparentnog i nezakonitog, a i to je samo vrh ledenog brega", kazao je Jovičić za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: