Četvrtak, 25.07.2013.

11:38

BiH:Policajac se razneo loveći ribu

Policajac iz Neuma Robert Katić (41) poginuo je od eksplozije dinamita kojim je lovio ribu, potvrđeno je u policiji Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Izvor: Tanjug

Default images

Prema rečima portparola MUP-a HNK Srećka Bošnjaka, Katić se, prema svemu sudeći, nezakonito bavio ribolovom, a dinamit mu se aktivirao u ruci, preneo je Dnevni avaz.

"Njegovo telo je pronađeno kako pluta u moru Neumskog zaliva, a čamac kojim je Katić lovio ribu pronađen je u hrvatskim teritorijalnim vodama, verovatno usled detonacije", dodao je Bošnjak.

Dežurna kantonalna tužiteljka Tanja Marčinko, koja je rukovodila uviđajem, kazala je da je na osnovu tragova pronađenih na mestu uviđaja utvrđeno da se radilo o vojnom eksplozivu.

Nije naložena obdukcija s obzirom na to da je bilo vidljivo da nije reč o nasilnoj smrti nego o nesrećnom slučaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: