Četvrtak, 04.07.2013.

07:12

Ministarstvo: Ne putujte u Egipat

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije preporučilo je građanima Srbije da ne putuju u Egipat, gde je vojska prošle noći zbacila predsednika Mohameda Morsija.

Izvor: B92, Beta

Default images

Takođe, Ministarstvo je preporučilo onim građanima koji se već nalaze u Egiptu da održavaju stalni kontakt sa ambasadom u Kairu, koja im je na raspolaganju 24 sata. Građani Srbije, koji se nalaze u Egiptu, mogu da se obrate ambasadi na broj telefona +20227367094.

Podsetimo, nakon višednevnih masovnih protesta protiv predsednika u Kairu i drugim gradovima Egipta u kojima je bilo i žrtava, vojska je zbacila predsednika Morijsa, suspendovala ustav i najavila skoro održavanje izbora.

Ministarstvo je juče upozorilo turiste da izbegavaju veća okupljanja i da budu na oprezu. Takođe je saopšteno i da su svi gražani koji borave u Egiptu dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: