Formiran odbor za primenu sporazuma

Vlada Srbije obrazovala je na sednici srpski deo Odbora za implementaciju sporazuma o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine. Predsednik Aleksandar Vulin.

Izvor: B92

Sreda, 29.05.2013.

07:08

Default images

Za potpredsednike su imenovani generalni sekretar Vlade Veljko Odalović, savetnik predsednika Srbije Marko Đurić, ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković i direktor Republičkog sekretarijata za zakonodavstvo Dejan Đurđević.

Odbor ima devet članova iz ministarstava unutrašnjih poslova, finansija i privrede, pravde i državne uprave, prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, zdravlja, rada, zapošljavanja i socijalne politike, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Prethodna sednica Vlade Srbije održana je u nedelju, 26. maja i na njoj je usvojen plan primene briselskog sporazuma Beograda i Prištine, a nakon čega je premijer Srbije Ivica Dačić obavestio visoku predstavnicu Evropske unije za spoljnu i bezbednosnu politiku Ketrin Ešton o toj odluci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: