Policajci dali 440.000 $ za Tijanu

Pripadnici MUP-a Srbije prikupili su skoro 440.000 dolara za lečenje male Tijane Ognjanović u Hjustonu.

Izvor: B92

Subota, 13.04.2013.

13:51

Default images

Akciji "Pomozite maloj Tijani da dobije novo srce" pridružili su se i pripadnici MUP-a i 37.050 policijskih službenika sakupilo je više od 37 miliona dinara za pomoć toj devojčici kojoj je hitno potrebna transplantacija srca u Hjustonu.

Kako je Tanjugu rekao premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, "odziv je bio izuzetan" - 37.050 policijskih službenika prikupilo je 37.572.222 dinara, odnosno 439.364 američka dolara.

"Pozvao sam sve pripadnike MUP-a, da podrže ovu akciju, jer je osmogodišnjoj Tijani Ognjanović, čiji je otac radnik Uprave za informacione tehnologije u sedištu Ministarstva, potrebna hitna transplatacija srca u Hjustonu. Pripadnici MUP-a su, shodno poslu koji obavljaju, posvećeni humanim principima, i uvek su podržavali sve akcije - bilo da je pomoć potrebna pripadnicima Ministarstva, odnosno njihovim porodicama ili nekome van našeg Ministarstva", kazao je Dačić.

Premijer je u svoje i ime pripadnika MUP-a i svih koji su u akciji učestvovali, poželeo uspešan i brz oporavak Tijani Ognjenović, koja je juče otputovala na operaciju u Hjuston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: