Subota, 13.04.2013.

13:51

Policajci dali 440.000 $ za Tijanu

Pripadnici MUP-a Srbije prikupili su skoro 440.000 dolara za lečenje male Tijane Ognjanović u Hjustonu.

Izvor: Tanjug

Policajci dali 440.000 $ za Tijanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

darko

pre 11 godina

Ja sam pripadnik te iste policije koju ovde i dalje neko pljuje. niko vas ne tera da nas volite ali postujte bar ono sto je vredno. ovo se odnosi samo na one koji i dalje pored svega a nevezano za ovu temu ljagaju policiju. i jos n esto niko nije primoran od nas da silom donira novac vec je bilo na osnovu dobrovoljnog pristanka. ja vam garantujem da se pokrene jos neka akcija slicna ovoj odaziv nece biti manji.

Licemerje

pre 11 godina

Svaka čast policiji, ali ministar bolje da se ne javlja. Pa koliko je država kojoj nas 7 miliona plaća porez da bi obezbeđivala usluge kao što su zdravsteva zaštita, dala u ovom slučaju? Nemoj Dačiću, ovo je tvoja bruka i sramota. Ti policajci ako nisu korumpirani jedva sklapaju kraj sa krajem, njima kapa dole.

dejan

pre 11 godina

Mislim da bi posteno bilo, ako su Tijanini roditelji skupili, sto je neko sabirao, vec 3. nesto miliona dolara, a sve po novinski clancima, da su i obavestili da im novca vise ne treba i da se zahvaljuju svima a da ostatak nova prebace kome treba. U ovakvim situacijama to je najpostenije, i malo sve ovo pocinje da bude sumnjivo. jel zaista toliko akcija je sprovedeno, svako je koga znam barem poslao sms, dijaspora je ukljucena bila itd. Drago mi je bog toga, sam sam poslao 10 sms poruka, ali zaista bi voleo da se, ako ima, visak prebaci na drugu bolesnu decu.

senad

pre 11 godina

Maloj Ljubici koja ima dve godine treba 70 hiljada evra za operaciju u Becu prikljucili joj neko mehanicko srce kolko da je drzi u zivot.Trebalo je za Tijanu da se sobere novac za operaciju i pare za negu posle a ostatak novca us ovake slucaje kao Lubica ima jos dece po Srbiji.

Svi zajedno

pre 11 godina

Ljudi, nemojte pogresno da me shvatite. Sve ovo sto je uradjeno za Tijanu je divno i svaka cast svima. Ali je isto tako savrsen primer kako marketing masina efikasno deluje kad se zahukta. Ima dece kojima treba manje para, u pitanju su manje rizicne operacije, a o njima se ne prica nijedna petina kao o Tijani. Svi pricaju o Tijani kao da je njihovo dete, i to je divno, ali je rezultat dobre marketinske kampanje, a za ostalu decu tajac! I za Ljubicu i Angelinu moramo da se potrudimo iako nemaju iza sebe medijski uragan. Tijaninim roditeljima svaka cast, to sto se neciji roditelji nisu tako dobro snasli ne znaci da treba da im dete umre. Zato mi moramo da im pomognemo i da se oko druge dece digne ovolika prasina i medijska buka. Jaci smo zajedno!

Nikola citalac ljudskih dusa

pre 11 godina

Srpskoj marljivosti u skupljanju novca najvise se raduju glavni hirurg hjustonske hiruske ekipe i bolnica u kojoj rade.Njima je sve jasno....kako ishod operacije ( dugotrajno gledano ),tako i finansijska situacija na njihovim bankovnim racunima.Divota bozja.Oni dobro znaju gde su granice medicine i da je Tijana i za njih mozda prevelik zalogaj,ali cute.Radi se o velikom ulogu

MUP

pre 11 godina

A najjace je sto nacelnica odeljenja iste uprave nije htela da da novac, iako je dobila od MUP-a dobila preko 100.000 din, jer se povredeila na igranci. Jadna zena je u kreditu. Bilo bi dobro da se i njoj skupe pare da vrati kredit!!!

Milence

pre 11 godina

@Anja Posto se zgrazate nad ne-solidarnim ponasanjem, ne znam da li samo mup-a il jos nekog, da pitam a kada ste Vi dali novac? I sta to znaci, 'zasto mup nije ranije sakupio'?! Zasto niste alarmirali svoju furmu, za ovo ili neko drugo dete? Ne znam da li se sve te neukusne komentare pise par istih osoba pod razlicitim imenima, ali ima dno komentara. Bas tako, dno, to je jedini izraz koji obuhvata sve sastojke sociopatske hemije u tim glavama.

Marko

pre 11 godina

@vlada milic
Vlado, stvarno je tolika suma u pitanju? To me dovodi do pitanja zasto se u medjuvremenu ne pomogne maloj Ljubici Adamic. Ako je zaista toliko novca prikupljeno, siguran sam da ima nacina da se pomogne i drugoj devojcici. Koliko sam video, ona je vec prikljucena na pumpu u bolnici u Becu i ceka novac za transplantaciju. Dajte malo logike, ako je Ljubici hitno, a jeste, tolika suma se moze izdvojiti za nju, a onda sa njenog racuna vratiti Tijani ako joj je potrebno.

srb

pre 11 godina

svaka cast na potezu.
Medjutim,imajuci u vidu ponasanje,vecine radnika MUP-a,oni ce taj trosak,refundirati,od naroda,naravno,na crno.Ako ne bude tako,onda ce me iznenaditi,po drugi put

Dzoni

pre 11 godina

Svaka cast..citao sam i drugu vest da su poslanicki klubovi skupili po par hiljada dinara..posto ocigledno je skupljeno mnogo vise para nego sto je treba dati drugoj deci kojima treba za operacije.

Nataeos

pre 11 godina

Subota 13.4.2013 | 13:51 | Izvor: Tanjug

vidim niko ne sme da napise zbog minusa evo ja cu. za ovu operaciju i sve troskove bilo je potrebno 770 000 $ po natpisima u novinama sakupljeno je 3 280 700 $ jel dosta vise ima jos bolesne dece. zanima me cije je dete mala tijana pa ima ovoliku medijsku paznju.
(vlada milic, 13. april 2013 17:30)

Srpsko dete... Nije mozda dovoljno??? A za skupljene pare se slazem, visak bi trebao da ide u pomoc drugoj deci kojoj je isto potrebno!

Petar

pre 11 godina

Ajde ne ložite se više. Objasniću vam kako to ide. Stigne papir ili usmeno ko hoće, npr. Kraljevo zemljotres, i ko da ne da? Gledaju te kolege a pre svega šefovi. Onda nešto slično, opet ista priča. Onda Japan zemljotres, e tu već krenu da ne daju... Tako će i za ovu mučenu decu, za prvo svi daju, za drugo možda, a za treće i nadalje... isto ko za Japan.

vlada milic

pre 11 godina

vidim niko ne sme da napise zbog minusa evo ja cu. za ovu operaciju i sve troskove bilo je potrebno 770 000 $ po natpisima u novinama sakupljeno je 3 280 700 $ jel dosta vise ima jos bolesne dece. zanima me cije je dete mala tijana pa ima ovoliku medijsku paznju.

Anja

pre 11 godina

Tijanin otac je, koliko mi je poznato, i pre 6 meseci radio u MUP-u. Tada je za operaciju na AKH klinici u Becu bilo potrebno oko 200 000 evra, a Tijana je bila u boljem zdravstvenom stanju nego sto je sada. Sandra Kovacic i Tijanin otac su poslali preko 2600 mejlova moleci za pomoc i uspeli da sakupe sav potreban novac, ali se Tijanino zdravstveno stanje pogorsalo. Ako je taj isti MUP znao za bolest ovog deteta i pre 6 meseci, a mora da su znali, jer je tada i nekoliko televizija i dnevnih novina izvestilo o tome, postojola je i tada veb-stranica i fb, zasto MUP nije tada sakupio taj novac, koji bi u tom trenutku bio manji, nego sto je iznos za sadasnju operaciju?! O Tijaninom zdravstvenom stanju i da ne govorimo.

Mare

pre 11 godina

"Kako je Tanjugu rekao premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić"
Cuti Dačiću , to je bruka drzave samim tim i tebe . Cuti i pokri se po glavi, a svakome ko je uplatio hvala do neba .
(moje ime, 13. april 2013 13:58)


Ja ne kapiram šta želite da postignete ovakvim komentarima? Pre pisanja bilo čega, malo se raspitajte. Ni jedna razvijena država u svetu ne finansira iz budžeta ovakve slučajeve kao ni lečenje retkih bolesti, jer je to prosto nemoguće pokriti.

Svuda se to finansira humanitarnim akcijama, donacijama i sl.

Samo je jedno bitno

pre 11 godina

Ja sam jedan od radnika MUP-a, radim kao vatrogasac- spasilac. Samo bih par informacija da dam, da ove glupe price o novcu koji je prikupljen ne odu u sirinu. Radnici MUP- su pre desetak dana ,kada jos nije bilo sakupljeno dovoljno novca za malu Tijanu,potpisali dobrovoljno da se od prve sledece uplate odbije 1000 din, zato smo malo zakasnili sa donacijom.

winston

pre 11 godina

Bolje da su radikali dali te pare sto juce bacili u Novom Sadu ovoj mali da se leci, a ne da se grabe za jos fotelja po Srbiji. Ali da bi oni tako nesto uradili, to bi moralo da znaci da imaju srce, i da se brinu za drugoga, a ne samo za sebe. Sta drugo da kazem?

Nikolaj Ladigin

pre 11 godina

"Pozvao sam sve pripadnike MUP-a, da podrže ovu akciju, jer je osmogodišnjoj Tijani Ognjanović, čiji je otac radnik Uprave za informacione tehnologije u sedištu Ministarstva, potrebna hitna transplatacija srca u Hjustonu... kazao je Dačić....!!!!!! ????? .

Mala

pre 11 godina

Samo da Tijani bude dobro!!!
Svi mi zaposleni dajemo u humanitarne svrhe na jedan ili na drugi način!
Organizovani su humanitarni koncerti, sakupljan je novac sa svih strana i Tijana je konačno otputovala.
Tužilaštva institutom oportuniteta daju u humanitarne svrhe, a ministar pravde nigde to i ne spomene. Da li to znači da se ovaj novac ne troši u humanitarne svrhe?
Bravo gospodine Dačiću, još jedan plus ide Vama!!!!

svi za jednog

pre 11 godina

Ako ostane višak novca skupljen za Tijanino lečenje, nadam se da će se neko setiti da osnuje fond i da se u njega konstantno skuplja novac za decu i ljude sa sličnim potrebama.

Milence

pre 11 godina

@ Plavi drug i @ Sasha bg. Nemam pojma ko ste i odakle ste, i zasto pricate neistine, ali zelim da napisem par cinjenica: ZAPOSLENI u mup-u su, ko je hteo, potpisali da hoce da daju po 1000 dinara. To je manje nego jedna prosecna dnevnica. U mupu radi vise od 45000 ljudi, od toga ima oko 23000 policijskih sluzbenika i policajaca. Dakle, za malecku Tijanu novac su dali i cistacice, sekretarice, ekonomisti, inzinjeri i ostali koji rade u civilnom delu mup-a i nisu policija. Podatke o broju zapislenih pogledajte u informatoru na sajtu mup-a. To sto je ministar/premijer upakovao cinjenice da izgleda da su policajci skupili novac meni licno je malo neukusno, mada ocekivano, i u skladu sa politikantskim pokusajima da se skrene paznja sa rada policije oko javnog reda i mira (bombe, ubistva, tuce, kradje i razbojnistva itd), bezbednosti u saobracaju i opste bezbednosti. Svesan sam toga da zivim u zemlji koja nije drzava, gde za decije zdravlje, ali i zdravlje nas odraslih, nema budzeta ali ima cudnih razmisljanja. Na zalost. Ja licno jedva cekam da objavite dobre vesti o maloj Tijani.

Sasha bg

pre 11 godina

ljudi nisu dali dobrovoljno nego su im odbili od plate bez prava na izbor.po meni to nije u redu..treba dati novac a ne ovako otimati..

pop78

pre 11 godina

Niste svesni koje je ovo pranje para... Ovo podrazumeva da je svaki od zaposlenih u MUP-u dao minimum hiljadu dinara u proseku, razmislite malo.
(Novinar FPN, 13. april 2013 15:26)

Druze da li te je iole sramota zato sto si ovo napisao??????
Ako se recimo vratis dve nedelje u nazad i procitas vesti o ovoj akciji na istom ovom site-u naci ces podatak da su pripadnici MUP-a pristali da im se od zarade svima skine po 1000 din. Ako ih ima oko 37000 zaposlenih po 1000 dinara to je 37000000 dinara. I? U cemu je tvoja dilema???
Jedino ko je merodavan da o tome govori je porodica deteta u smislu jeste tacno je dobili smo navedenu sumu ili nismo je dobili, a ne neki kvazi novinari zeljni senzacionalizma.

Dragan

pre 11 godina

Sve jako humano...ali kako ljudi ne shvataju da deca svaki dan umiru i zboh mnoooogooo mnogoooo manje para...a to sto sam je taj isti policajac nekome uzeo 30 evra da mu ne bi napisao kaznu da ugasena svetla po dnevnoj voznji nikom nista... nama mazu oci kako stignu... nadam se da ce devojcica biti dobro, mada i tu sam cuo da je operacija i rizicna i skoro neizvodljiva, i plus sto se to srce ceka i ceka... mislim 10 dece je od tih para moglo biti spaseno, a mi spasavamo jedno...

џивџан 036

pre 11 godina

Свака част полицајцима, али нисам видео да су се одрекли дела плате учитељи, професори, лекари, радници ЕДБа, директори ......

Pomozite i Angelini

pre 11 godina

Bebi iz NS i dalje nedostaje novac da se izvrsi operacija koja kosta 120000 evra. Hajde ljudi da pomognemo! Vidite da mozemo. Devojcica se zove Angelina Djunisic. Izguglajte i informisite se, podelite sa prijateljima u razgovoru, na drustvenim mrezama, uplatite koliko mozete. Nije Tijana jedina. Mi imamo dovoljno veliko srce za sve, ne samo za jedno dete. Pokazimo to.

Milorad

pre 11 godina

Kakav poen za MUP. Ovo je bez sumnje najveca donacija. Novakova donacija je bila ta koja je obezbedila odlazak u Hjuston, trebalo je oko 250 hiljada, 100 hiljada su skupili Krle i Teodosic, verujem da je Novak dao sigurno i on tu blizu oko 100 - al BRAVO za MUP, 440 hiljada dolara, alal vera!

Novinar FPN

pre 11 godina

Niste svesni koje je ovo pranje para... Ovo podrazumeva da je svaki od zaposlenih u MUP-u dao minimum hiljadu dinara u proseku, razmislite malo.

Nikola

pre 11 godina

Svaka cast ovim ljudima , samo me interesuje da li je istina da su pojedini poslanicki klubovi skupili po 2000din za istu svrhu i da li ih je malo sramota????

Crno-beli svet, a nije Partizan!

pre 11 godina

Srbija ima 37 050 ljudi u policiji!?
Ako ovo nije najveca firma u Srbiji onda ne znam.
Samo radi paralele, vojska ima trenutno oko 28 000 pripadnika.
Ako ostavimo po strani da je ljudski (humano) sto su verovatno po naredjenju dali po 10 Eura, te novce ce ionako povratiti korupcijom na prvoj coski.

Alex

pre 11 godina

Retko, bolje reci nikada ne hvalim policiju. Takva su mi iskustva sa njima. Ovog puta cu preci preko svih svojih principa i cestitati im na ovakvom gestu. Kome srece da drzava misli vise o svojoj deci i da njihovi zivoti ne zavise od nasih donacija. Ali drzava ima preca posla.

puks

pre 11 godina

Svaka čast. A šta je sa drugom decom? Ima ih još gomilu i njima je potrebna pomoć. Svakom pojedinačno bolesnom detetu bi trebalo ovako da se pomogne.

igysa

pre 11 godina

Čekajte ljudi, pa kakve su ovo lagarije ? pa ko još veruje u ovo ?
MUP se diči da je skupio tolike pare ?!

ili ajd ovako, da kažemo da su skupili.. Pa kolko su još drugi dali, pa ovi pa oni, pa koliko je to para na kraju skupljeno ?! trebalo je milion, a skoro pola skupio MUP, a pre toga drugi skupili više od Milion !

gde je višak para ?

da li će ikad išta u ovoj zemlji biti transparentno, da neko kaže koliko je tačno skupljeno za šta, ko je kolko dao. javno, konferencija za štampu, papyri ??

znate zbog čega kažem: nisam ja nečovek, pomogne čovek koliko ima. I svoj deci i bolesnim ljudima ovog sveta želim sve najbolje i da su živi i zdravi !
Ali ovakve stvari sa naprasnim skupljanjim humanitarne pomoći, akcijama koje nisu transparente, samo će buditi skepsu kod ljudi, sumnju da neko ne zlupotrebi njihovu pomoć, i možda će mnogi kojima je pomoć stvarno potrebna ostati bez iste jer se ljudi pitaju da li su nasankani (kada pročitaju ovakve stvari).

Ja samo izražavam sumnju, a znajući dobro kakve se mućke u ovoj zemlji dešavaju, u SMS sisteme pomoći ovako bolesnoj deci (kada se bilo koji telekom oglasio i dokazao koliko je tačno para skupljeno za šta ?),
kao i u neke porodice koje možda uz pomoć podmićivanja privatnih lekara lažiraju bolest svoje dece, ne bi li došle do priličnih materijalnih sredstava..

A Tijani, malom anđelu, sve najlepše od srca !

despot

pre 11 godina

Koliko li su poslanici Narodne Skupstine skupili? Sigurno mnogo vise. Tako da se moze pomoci i ostaloj deci kojoj je potrebno lecenje van zdravstvenosg sistema Srbije.

Rista

pre 11 godina

Svaka cast. To je pravi primer kolegijalnosti i pozrtvovanosti za svog kolegu. To bi trebalo da se primeni i na poslanicima, ako nece da daju da im se uzme po jedna dnevnica ili vise. To su ipak nase pare i bolje da ih damo za lecenje nase dece nego da gledamo one mrmote po klupama.

ovaj

pre 11 godina

Kao sto rece neko, hvala policajcima do neba, al to je bruka drzave do vasione! Na takav nacin skupljati novac za nesto sto je prece od preceg, hitnije od hitnog!!! Jos jednom hvala svima koji su dali!

Aleluja

pre 11 godina

Sta je ovo? kraj sveta?
Nema zluradih komentara?

O hvala Bogu! Bice da je ovako plemenit gest konacno probudio nesto lepo u ljudima!

nsdule

pre 11 godina

Pa najzad i Vi nesto da uradite za nas.
Svaka Cast.
Evo javno se izvinjavam za sve ove god sto sam vas pljuvao. Eto. jbg. i ja sam ziv covek pa gresim.

jeftingasizrusije

pre 11 godina

Svaka cast ljudima dobre volje!!! Svaka cast policiji! Mene samo zanima koliko su poslanici donirali od svoje plate za devojcicu?? Koliko je na primer Mrkonjic dao od svoje plate u ovoj akciji?? A Bajatovic?? Koji za sebe i javno izjavljuje da zaradjuje na milione mesecno...

Gradjanin

pre 11 godina

Tako pripadnici MUP treba da se ponasaju, a ne da maltretiraju narod.

Bitno je da su u skupstini poslanici skupili svega par hiljada dinara.

moje ime

pre 11 godina

"Kako je Tanjugu rekao premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić"
Cuti Dačiću , to je bruka drzave samim tim i tebe . Cuti i pokri se po glavi, a svakome ko je uplatio hvala do neba .

moje ime

pre 11 godina

"Kako je Tanjugu rekao premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić"
Cuti Dačiću , to je bruka drzave samim tim i tebe . Cuti i pokri se po glavi, a svakome ko je uplatio hvala do neba .

Rista

pre 11 godina

Svaka cast. To je pravi primer kolegijalnosti i pozrtvovanosti za svog kolegu. To bi trebalo da se primeni i na poslanicima, ako nece da daju da im se uzme po jedna dnevnica ili vise. To su ipak nase pare i bolje da ih damo za lecenje nase dece nego da gledamo one mrmote po klupama.

Gradjanin

pre 11 godina

Tako pripadnici MUP treba da se ponasaju, a ne da maltretiraju narod.

Bitno je da su u skupstini poslanici skupili svega par hiljada dinara.

Pomozite i Angelini

pre 11 godina

Bebi iz NS i dalje nedostaje novac da se izvrsi operacija koja kosta 120000 evra. Hajde ljudi da pomognemo! Vidite da mozemo. Devojcica se zove Angelina Djunisic. Izguglajte i informisite se, podelite sa prijateljima u razgovoru, na drustvenim mrezama, uplatite koliko mozete. Nije Tijana jedina. Mi imamo dovoljno veliko srce za sve, ne samo za jedno dete. Pokazimo to.

nsdule

pre 11 godina

Pa najzad i Vi nesto da uradite za nas.
Svaka Cast.
Evo javno se izvinjavam za sve ove god sto sam vas pljuvao. Eto. jbg. i ja sam ziv covek pa gresim.

Aleluja

pre 11 godina

Sta je ovo? kraj sveta?
Nema zluradih komentara?

O hvala Bogu! Bice da je ovako plemenit gest konacno probudio nesto lepo u ljudima!

pop78

pre 11 godina

Niste svesni koje je ovo pranje para... Ovo podrazumeva da je svaki od zaposlenih u MUP-u dao minimum hiljadu dinara u proseku, razmislite malo.
(Novinar FPN, 13. april 2013 15:26)

Druze da li te je iole sramota zato sto si ovo napisao??????
Ako se recimo vratis dve nedelje u nazad i procitas vesti o ovoj akciji na istom ovom site-u naci ces podatak da su pripadnici MUP-a pristali da im se od zarade svima skine po 1000 din. Ako ih ima oko 37000 zaposlenih po 1000 dinara to je 37000000 dinara. I? U cemu je tvoja dilema???
Jedino ko je merodavan da o tome govori je porodica deteta u smislu jeste tacno je dobili smo navedenu sumu ili nismo je dobili, a ne neki kvazi novinari zeljni senzacionalizma.

svi za jednog

pre 11 godina

Ako ostane višak novca skupljen za Tijanino lečenje, nadam se da će se neko setiti da osnuje fond i da se u njega konstantno skuplja novac za decu i ljude sa sličnim potrebama.

Nikola

pre 11 godina

Svaka cast ovim ljudima , samo me interesuje da li je istina da su pojedini poslanicki klubovi skupili po 2000din za istu svrhu i da li ih je malo sramota????

despot

pre 11 godina

Koliko li su poslanici Narodne Skupstine skupili? Sigurno mnogo vise. Tako da se moze pomoci i ostaloj deci kojoj je potrebno lecenje van zdravstvenosg sistema Srbije.

vlada milic

pre 11 godina

vidim niko ne sme da napise zbog minusa evo ja cu. za ovu operaciju i sve troskove bilo je potrebno 770 000 $ po natpisima u novinama sakupljeno je 3 280 700 $ jel dosta vise ima jos bolesne dece. zanima me cije je dete mala tijana pa ima ovoliku medijsku paznju.

Samo je jedno bitno

pre 11 godina

Ja sam jedan od radnika MUP-a, radim kao vatrogasac- spasilac. Samo bih par informacija da dam, da ove glupe price o novcu koji je prikupljen ne odu u sirinu. Radnici MUP- su pre desetak dana ,kada jos nije bilo sakupljeno dovoljno novca za malu Tijanu,potpisali dobrovoljno da se od prve sledece uplate odbije 1000 din, zato smo malo zakasnili sa donacijom.

Svi zajedno

pre 11 godina

Ljudi, nemojte pogresno da me shvatite. Sve ovo sto je uradjeno za Tijanu je divno i svaka cast svima. Ali je isto tako savrsen primer kako marketing masina efikasno deluje kad se zahukta. Ima dece kojima treba manje para, u pitanju su manje rizicne operacije, a o njima se ne prica nijedna petina kao o Tijani. Svi pricaju o Tijani kao da je njihovo dete, i to je divno, ali je rezultat dobre marketinske kampanje, a za ostalu decu tajac! I za Ljubicu i Angelinu moramo da se potrudimo iako nemaju iza sebe medijski uragan. Tijaninim roditeljima svaka cast, to sto se neciji roditelji nisu tako dobro snasli ne znaci da treba da im dete umre. Zato mi moramo da im pomognemo i da se oko druge dece digne ovolika prasina i medijska buka. Jaci smo zajedno!

jeftingasizrusije

pre 11 godina

Svaka cast ljudima dobre volje!!! Svaka cast policiji! Mene samo zanima koliko su poslanici donirali od svoje plate za devojcicu?? Koliko je na primer Mrkonjic dao od svoje plate u ovoj akciji?? A Bajatovic?? Koji za sebe i javno izjavljuje da zaradjuje na milione mesecno...

Milorad

pre 11 godina

Kakav poen za MUP. Ovo je bez sumnje najveca donacija. Novakova donacija je bila ta koja je obezbedila odlazak u Hjuston, trebalo je oko 250 hiljada, 100 hiljada su skupili Krle i Teodosic, verujem da je Novak dao sigurno i on tu blizu oko 100 - al BRAVO za MUP, 440 hiljada dolara, alal vera!

puks

pre 11 godina

Svaka čast. A šta je sa drugom decom? Ima ih još gomilu i njima je potrebna pomoć. Svakom pojedinačno bolesnom detetu bi trebalo ovako da se pomogne.

Anja

pre 11 godina

Tijanin otac je, koliko mi je poznato, i pre 6 meseci radio u MUP-u. Tada je za operaciju na AKH klinici u Becu bilo potrebno oko 200 000 evra, a Tijana je bila u boljem zdravstvenom stanju nego sto je sada. Sandra Kovacic i Tijanin otac su poslali preko 2600 mejlova moleci za pomoc i uspeli da sakupe sav potreban novac, ali se Tijanino zdravstveno stanje pogorsalo. Ako je taj isti MUP znao za bolest ovog deteta i pre 6 meseci, a mora da su znali, jer je tada i nekoliko televizija i dnevnih novina izvestilo o tome, postojola je i tada veb-stranica i fb, zasto MUP nije tada sakupio taj novac, koji bi u tom trenutku bio manji, nego sto je iznos za sadasnju operaciju?! O Tijaninom zdravstvenom stanju i da ne govorimo.

ovaj

pre 11 godina

Kao sto rece neko, hvala policajcima do neba, al to je bruka drzave do vasione! Na takav nacin skupljati novac za nesto sto je prece od preceg, hitnije od hitnog!!! Jos jednom hvala svima koji su dali!

igysa

pre 11 godina

Čekajte ljudi, pa kakve su ovo lagarije ? pa ko još veruje u ovo ?
MUP se diči da je skupio tolike pare ?!

ili ajd ovako, da kažemo da su skupili.. Pa kolko su još drugi dali, pa ovi pa oni, pa koliko je to para na kraju skupljeno ?! trebalo je milion, a skoro pola skupio MUP, a pre toga drugi skupili više od Milion !

gde je višak para ?

da li će ikad išta u ovoj zemlji biti transparentno, da neko kaže koliko je tačno skupljeno za šta, ko je kolko dao. javno, konferencija za štampu, papyri ??

znate zbog čega kažem: nisam ja nečovek, pomogne čovek koliko ima. I svoj deci i bolesnim ljudima ovog sveta želim sve najbolje i da su živi i zdravi !
Ali ovakve stvari sa naprasnim skupljanjim humanitarne pomoći, akcijama koje nisu transparente, samo će buditi skepsu kod ljudi, sumnju da neko ne zlupotrebi njihovu pomoć, i možda će mnogi kojima je pomoć stvarno potrebna ostati bez iste jer se ljudi pitaju da li su nasankani (kada pročitaju ovakve stvari).

Ja samo izražavam sumnju, a znajući dobro kakve se mućke u ovoj zemlji dešavaju, u SMS sisteme pomoći ovako bolesnoj deci (kada se bilo koji telekom oglasio i dokazao koliko je tačno para skupljeno za šta ?),
kao i u neke porodice koje možda uz pomoć podmićivanja privatnih lekara lažiraju bolest svoje dece, ne bi li došle do priličnih materijalnih sredstava..

A Tijani, malom anđelu, sve najlepše od srca !

senad

pre 11 godina

Maloj Ljubici koja ima dve godine treba 70 hiljada evra za operaciju u Becu prikljucili joj neko mehanicko srce kolko da je drzi u zivot.Trebalo je za Tijanu da se sobere novac za operaciju i pare za negu posle a ostatak novca us ovake slucaje kao Lubica ima jos dece po Srbiji.

џивџан 036

pre 11 godina

Свака част полицајцима, али нисам видео да су се одрекли дела плате учитељи, професори, лекари, радници ЕДБа, директори ......

Crno-beli svet, a nije Partizan!

pre 11 godina

Srbija ima 37 050 ljudi u policiji!?
Ako ovo nije najveca firma u Srbiji onda ne znam.
Samo radi paralele, vojska ima trenutno oko 28 000 pripadnika.
Ako ostavimo po strani da je ljudski (humano) sto su verovatno po naredjenju dali po 10 Eura, te novce ce ionako povratiti korupcijom na prvoj coski.

winston

pre 11 godina

Bolje da su radikali dali te pare sto juce bacili u Novom Sadu ovoj mali da se leci, a ne da se grabe za jos fotelja po Srbiji. Ali da bi oni tako nesto uradili, to bi moralo da znaci da imaju srce, i da se brinu za drugoga, a ne samo za sebe. Sta drugo da kazem?

Sasha bg

pre 11 godina

ljudi nisu dali dobrovoljno nego su im odbili od plate bez prava na izbor.po meni to nije u redu..treba dati novac a ne ovako otimati..

Milence

pre 11 godina

@ Plavi drug i @ Sasha bg. Nemam pojma ko ste i odakle ste, i zasto pricate neistine, ali zelim da napisem par cinjenica: ZAPOSLENI u mup-u su, ko je hteo, potpisali da hoce da daju po 1000 dinara. To je manje nego jedna prosecna dnevnica. U mupu radi vise od 45000 ljudi, od toga ima oko 23000 policijskih sluzbenika i policajaca. Dakle, za malecku Tijanu novac su dali i cistacice, sekretarice, ekonomisti, inzinjeri i ostali koji rade u civilnom delu mup-a i nisu policija. Podatke o broju zapislenih pogledajte u informatoru na sajtu mup-a. To sto je ministar/premijer upakovao cinjenice da izgleda da su policajci skupili novac meni licno je malo neukusno, mada ocekivano, i u skladu sa politikantskim pokusajima da se skrene paznja sa rada policije oko javnog reda i mira (bombe, ubistva, tuce, kradje i razbojnistva itd), bezbednosti u saobracaju i opste bezbednosti. Svesan sam toga da zivim u zemlji koja nije drzava, gde za decije zdravlje, ali i zdravlje nas odraslih, nema budzeta ali ima cudnih razmisljanja. Na zalost. Ja licno jedva cekam da objavite dobre vesti o maloj Tijani.

dejan

pre 11 godina

Mislim da bi posteno bilo, ako su Tijanini roditelji skupili, sto je neko sabirao, vec 3. nesto miliona dolara, a sve po novinski clancima, da su i obavestili da im novca vise ne treba i da se zahvaljuju svima a da ostatak nova prebace kome treba. U ovakvim situacijama to je najpostenije, i malo sve ovo pocinje da bude sumnjivo. jel zaista toliko akcija je sprovedeno, svako je koga znam barem poslao sms, dijaspora je ukljucena bila itd. Drago mi je bog toga, sam sam poslao 10 sms poruka, ali zaista bi voleo da se, ako ima, visak prebaci na drugu bolesnu decu.

Marko

pre 11 godina

@vlada milic
Vlado, stvarno je tolika suma u pitanju? To me dovodi do pitanja zasto se u medjuvremenu ne pomogne maloj Ljubici Adamic. Ako je zaista toliko novca prikupljeno, siguran sam da ima nacina da se pomogne i drugoj devojcici. Koliko sam video, ona je vec prikljucena na pumpu u bolnici u Becu i ceka novac za transplantaciju. Dajte malo logike, ako je Ljubici hitno, a jeste, tolika suma se moze izdvojiti za nju, a onda sa njenog racuna vratiti Tijani ako joj je potrebno.

Alex

pre 11 godina

Retko, bolje reci nikada ne hvalim policiju. Takva su mi iskustva sa njima. Ovog puta cu preci preko svih svojih principa i cestitati im na ovakvom gestu. Kome srece da drzava misli vise o svojoj deci i da njihovi zivoti ne zavise od nasih donacija. Ali drzava ima preca posla.

MUP

pre 11 godina

A najjace je sto nacelnica odeljenja iste uprave nije htela da da novac, iako je dobila od MUP-a dobila preko 100.000 din, jer se povredeila na igranci. Jadna zena je u kreditu. Bilo bi dobro da se i njoj skupe pare da vrati kredit!!!

Dragan

pre 11 godina

Sve jako humano...ali kako ljudi ne shvataju da deca svaki dan umiru i zboh mnoooogooo mnogoooo manje para...a to sto sam je taj isti policajac nekome uzeo 30 evra da mu ne bi napisao kaznu da ugasena svetla po dnevnoj voznji nikom nista... nama mazu oci kako stignu... nadam se da ce devojcica biti dobro, mada i tu sam cuo da je operacija i rizicna i skoro neizvodljiva, i plus sto se to srce ceka i ceka... mislim 10 dece je od tih para moglo biti spaseno, a mi spasavamo jedno...

Dzoni

pre 11 godina

Svaka cast..citao sam i drugu vest da su poslanicki klubovi skupili po par hiljada dinara..posto ocigledno je skupljeno mnogo vise para nego sto je treba dati drugoj deci kojima treba za operacije.

Petar

pre 11 godina

Ajde ne ložite se više. Objasniću vam kako to ide. Stigne papir ili usmeno ko hoće, npr. Kraljevo zemljotres, i ko da ne da? Gledaju te kolege a pre svega šefovi. Onda nešto slično, opet ista priča. Onda Japan zemljotres, e tu već krenu da ne daju... Tako će i za ovu mučenu decu, za prvo svi daju, za drugo možda, a za treće i nadalje... isto ko za Japan.

Nataeos

pre 11 godina

Subota 13.4.2013 | 13:51 | Izvor: Tanjug

vidim niko ne sme da napise zbog minusa evo ja cu. za ovu operaciju i sve troskove bilo je potrebno 770 000 $ po natpisima u novinama sakupljeno je 3 280 700 $ jel dosta vise ima jos bolesne dece. zanima me cije je dete mala tijana pa ima ovoliku medijsku paznju.
(vlada milic, 13. april 2013 17:30)

Srpsko dete... Nije mozda dovoljno??? A za skupljene pare se slazem, visak bi trebao da ide u pomoc drugoj deci kojoj je isto potrebno!

Novinar FPN

pre 11 godina

Niste svesni koje je ovo pranje para... Ovo podrazumeva da je svaki od zaposlenih u MUP-u dao minimum hiljadu dinara u proseku, razmislite malo.

Milence

pre 11 godina

@Anja Posto se zgrazate nad ne-solidarnim ponasanjem, ne znam da li samo mup-a il jos nekog, da pitam a kada ste Vi dali novac? I sta to znaci, 'zasto mup nije ranije sakupio'?! Zasto niste alarmirali svoju furmu, za ovo ili neko drugo dete? Ne znam da li se sve te neukusne komentare pise par istih osoba pod razlicitim imenima, ali ima dno komentara. Bas tako, dno, to je jedini izraz koji obuhvata sve sastojke sociopatske hemije u tim glavama.

Licemerje

pre 11 godina

Svaka čast policiji, ali ministar bolje da se ne javlja. Pa koliko je država kojoj nas 7 miliona plaća porez da bi obezbeđivala usluge kao što su zdravsteva zaštita, dala u ovom slučaju? Nemoj Dačiću, ovo je tvoja bruka i sramota. Ti policajci ako nisu korumpirani jedva sklapaju kraj sa krajem, njima kapa dole.

srb

pre 11 godina

svaka cast na potezu.
Medjutim,imajuci u vidu ponasanje,vecine radnika MUP-a,oni ce taj trosak,refundirati,od naroda,naravno,na crno.Ako ne bude tako,onda ce me iznenaditi,po drugi put

Mare

pre 11 godina

"Kako je Tanjugu rekao premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić"
Cuti Dačiću , to je bruka drzave samim tim i tebe . Cuti i pokri se po glavi, a svakome ko je uplatio hvala do neba .
(moje ime, 13. april 2013 13:58)


Ja ne kapiram šta želite da postignete ovakvim komentarima? Pre pisanja bilo čega, malo se raspitajte. Ni jedna razvijena država u svetu ne finansira iz budžeta ovakve slučajeve kao ni lečenje retkih bolesti, jer je to prosto nemoguće pokriti.

Svuda se to finansira humanitarnim akcijama, donacijama i sl.

Nikolaj Ladigin

pre 11 godina

"Pozvao sam sve pripadnike MUP-a, da podrže ovu akciju, jer je osmogodišnjoj Tijani Ognjanović, čiji je otac radnik Uprave za informacione tehnologije u sedištu Ministarstva, potrebna hitna transplatacija srca u Hjustonu... kazao je Dačić....!!!!!! ????? .

Mala

pre 11 godina

Samo da Tijani bude dobro!!!
Svi mi zaposleni dajemo u humanitarne svrhe na jedan ili na drugi način!
Organizovani su humanitarni koncerti, sakupljan je novac sa svih strana i Tijana je konačno otputovala.
Tužilaštva institutom oportuniteta daju u humanitarne svrhe, a ministar pravde nigde to i ne spomene. Da li to znači da se ovaj novac ne troši u humanitarne svrhe?
Bravo gospodine Dačiću, još jedan plus ide Vama!!!!

Nikola citalac ljudskih dusa

pre 11 godina

Srpskoj marljivosti u skupljanju novca najvise se raduju glavni hirurg hjustonske hiruske ekipe i bolnica u kojoj rade.Njima je sve jasno....kako ishod operacije ( dugotrajno gledano ),tako i finansijska situacija na njihovim bankovnim racunima.Divota bozja.Oni dobro znaju gde su granice medicine i da je Tijana i za njih mozda prevelik zalogaj,ali cute.Radi se o velikom ulogu

darko

pre 11 godina

Ja sam pripadnik te iste policije koju ovde i dalje neko pljuje. niko vas ne tera da nas volite ali postujte bar ono sto je vredno. ovo se odnosi samo na one koji i dalje pored svega a nevezano za ovu temu ljagaju policiju. i jos n esto niko nije primoran od nas da silom donira novac vec je bilo na osnovu dobrovoljnog pristanka. ja vam garantujem da se pokrene jos neka akcija slicna ovoj odaziv nece biti manji.

Novinar FPN

pre 11 godina

Niste svesni koje je ovo pranje para... Ovo podrazumeva da je svaki od zaposlenih u MUP-u dao minimum hiljadu dinara u proseku, razmislite malo.

Dragan

pre 11 godina

Sve jako humano...ali kako ljudi ne shvataju da deca svaki dan umiru i zboh mnoooogooo mnogoooo manje para...a to sto sam je taj isti policajac nekome uzeo 30 evra da mu ne bi napisao kaznu da ugasena svetla po dnevnoj voznji nikom nista... nama mazu oci kako stignu... nadam se da ce devojcica biti dobro, mada i tu sam cuo da je operacija i rizicna i skoro neizvodljiva, i plus sto se to srce ceka i ceka... mislim 10 dece je od tih para moglo biti spaseno, a mi spasavamo jedno...

Sasha bg

pre 11 godina

ljudi nisu dali dobrovoljno nego su im odbili od plate bez prava na izbor.po meni to nije u redu..treba dati novac a ne ovako otimati..

Crno-beli svet, a nije Partizan!

pre 11 godina

Srbija ima 37 050 ljudi u policiji!?
Ako ovo nije najveca firma u Srbiji onda ne znam.
Samo radi paralele, vojska ima trenutno oko 28 000 pripadnika.
Ako ostavimo po strani da je ljudski (humano) sto su verovatno po naredjenju dali po 10 Eura, te novce ce ionako povratiti korupcijom na prvoj coski.

vlada milic

pre 11 godina

vidim niko ne sme da napise zbog minusa evo ja cu. za ovu operaciju i sve troskove bilo je potrebno 770 000 $ po natpisima u novinama sakupljeno je 3 280 700 $ jel dosta vise ima jos bolesne dece. zanima me cije je dete mala tijana pa ima ovoliku medijsku paznju.

igysa

pre 11 godina

Čekajte ljudi, pa kakve su ovo lagarije ? pa ko još veruje u ovo ?
MUP se diči da je skupio tolike pare ?!

ili ajd ovako, da kažemo da su skupili.. Pa kolko su još drugi dali, pa ovi pa oni, pa koliko je to para na kraju skupljeno ?! trebalo je milion, a skoro pola skupio MUP, a pre toga drugi skupili više od Milion !

gde je višak para ?

da li će ikad išta u ovoj zemlji biti transparentno, da neko kaže koliko je tačno skupljeno za šta, ko je kolko dao. javno, konferencija za štampu, papyri ??

znate zbog čega kažem: nisam ja nečovek, pomogne čovek koliko ima. I svoj deci i bolesnim ljudima ovog sveta želim sve najbolje i da su živi i zdravi !
Ali ovakve stvari sa naprasnim skupljanjim humanitarne pomoći, akcijama koje nisu transparente, samo će buditi skepsu kod ljudi, sumnju da neko ne zlupotrebi njihovu pomoć, i možda će mnogi kojima je pomoć stvarno potrebna ostati bez iste jer se ljudi pitaju da li su nasankani (kada pročitaju ovakve stvari).

Ja samo izražavam sumnju, a znajući dobro kakve se mućke u ovoj zemlji dešavaju, u SMS sisteme pomoći ovako bolesnoj deci (kada se bilo koji telekom oglasio i dokazao koliko je tačno para skupljeno za šta ?),
kao i u neke porodice koje možda uz pomoć podmićivanja privatnih lekara lažiraju bolest svoje dece, ne bi li došle do priličnih materijalnih sredstava..

A Tijani, malom anđelu, sve najlepše od srca !

moje ime

pre 11 godina

"Kako je Tanjugu rekao premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić"
Cuti Dačiću , to je bruka drzave samim tim i tebe . Cuti i pokri se po glavi, a svakome ko je uplatio hvala do neba .

Nikola citalac ljudskih dusa

pre 11 godina

Srpskoj marljivosti u skupljanju novca najvise se raduju glavni hirurg hjustonske hiruske ekipe i bolnica u kojoj rade.Njima je sve jasno....kako ishod operacije ( dugotrajno gledano ),tako i finansijska situacija na njihovim bankovnim racunima.Divota bozja.Oni dobro znaju gde su granice medicine i da je Tijana i za njih mozda prevelik zalogaj,ali cute.Radi se o velikom ulogu

srb

pre 11 godina

svaka cast na potezu.
Medjutim,imajuci u vidu ponasanje,vecine radnika MUP-a,oni ce taj trosak,refundirati,od naroda,naravno,na crno.Ako ne bude tako,onda ce me iznenaditi,po drugi put

џивџан 036

pre 11 godina

Свака част полицајцима, али нисам видео да су се одрекли дела плате учитељи, професори, лекари, радници ЕДБа, директори ......

Mare

pre 11 godina

"Kako je Tanjugu rekao premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić"
Cuti Dačiću , to je bruka drzave samim tim i tebe . Cuti i pokri se po glavi, a svakome ko je uplatio hvala do neba .
(moje ime, 13. april 2013 13:58)


Ja ne kapiram šta želite da postignete ovakvim komentarima? Pre pisanja bilo čega, malo se raspitajte. Ni jedna razvijena država u svetu ne finansira iz budžeta ovakve slučajeve kao ni lečenje retkih bolesti, jer je to prosto nemoguće pokriti.

Svuda se to finansira humanitarnim akcijama, donacijama i sl.

Gradjanin

pre 11 godina

Tako pripadnici MUP treba da se ponasaju, a ne da maltretiraju narod.

Bitno je da su u skupstini poslanici skupili svega par hiljada dinara.

nsdule

pre 11 godina

Pa najzad i Vi nesto da uradite za nas.
Svaka Cast.
Evo javno se izvinjavam za sve ove god sto sam vas pljuvao. Eto. jbg. i ja sam ziv covek pa gresim.

Anja

pre 11 godina

Tijanin otac je, koliko mi je poznato, i pre 6 meseci radio u MUP-u. Tada je za operaciju na AKH klinici u Becu bilo potrebno oko 200 000 evra, a Tijana je bila u boljem zdravstvenom stanju nego sto je sada. Sandra Kovacic i Tijanin otac su poslali preko 2600 mejlova moleci za pomoc i uspeli da sakupe sav potreban novac, ali se Tijanino zdravstveno stanje pogorsalo. Ako je taj isti MUP znao za bolest ovog deteta i pre 6 meseci, a mora da su znali, jer je tada i nekoliko televizija i dnevnih novina izvestilo o tome, postojola je i tada veb-stranica i fb, zasto MUP nije tada sakupio taj novac, koji bi u tom trenutku bio manji, nego sto je iznos za sadasnju operaciju?! O Tijaninom zdravstvenom stanju i da ne govorimo.

Aleluja

pre 11 godina

Sta je ovo? kraj sveta?
Nema zluradih komentara?

O hvala Bogu! Bice da je ovako plemenit gest konacno probudio nesto lepo u ljudima!

pop78

pre 11 godina

Niste svesni koje je ovo pranje para... Ovo podrazumeva da je svaki od zaposlenih u MUP-u dao minimum hiljadu dinara u proseku, razmislite malo.
(Novinar FPN, 13. april 2013 15:26)

Druze da li te je iole sramota zato sto si ovo napisao??????
Ako se recimo vratis dve nedelje u nazad i procitas vesti o ovoj akciji na istom ovom site-u naci ces podatak da su pripadnici MUP-a pristali da im se od zarade svima skine po 1000 din. Ako ih ima oko 37000 zaposlenih po 1000 dinara to je 37000000 dinara. I? U cemu je tvoja dilema???
Jedino ko je merodavan da o tome govori je porodica deteta u smislu jeste tacno je dobili smo navedenu sumu ili nismo je dobili, a ne neki kvazi novinari zeljni senzacionalizma.

Nataeos

pre 11 godina

Subota 13.4.2013 | 13:51 | Izvor: Tanjug

vidim niko ne sme da napise zbog minusa evo ja cu. za ovu operaciju i sve troskove bilo je potrebno 770 000 $ po natpisima u novinama sakupljeno je 3 280 700 $ jel dosta vise ima jos bolesne dece. zanima me cije je dete mala tijana pa ima ovoliku medijsku paznju.
(vlada milic, 13. april 2013 17:30)

Srpsko dete... Nije mozda dovoljno??? A za skupljene pare se slazem, visak bi trebao da ide u pomoc drugoj deci kojoj je isto potrebno!

despot

pre 11 godina

Koliko li su poslanici Narodne Skupstine skupili? Sigurno mnogo vise. Tako da se moze pomoci i ostaloj deci kojoj je potrebno lecenje van zdravstvenosg sistema Srbije.

Mala

pre 11 godina

Samo da Tijani bude dobro!!!
Svi mi zaposleni dajemo u humanitarne svrhe na jedan ili na drugi način!
Organizovani su humanitarni koncerti, sakupljan je novac sa svih strana i Tijana je konačno otputovala.
Tužilaštva institutom oportuniteta daju u humanitarne svrhe, a ministar pravde nigde to i ne spomene. Da li to znači da se ovaj novac ne troši u humanitarne svrhe?
Bravo gospodine Dačiću, još jedan plus ide Vama!!!!

Rista

pre 11 godina

Svaka cast. To je pravi primer kolegijalnosti i pozrtvovanosti za svog kolegu. To bi trebalo da se primeni i na poslanicima, ako nece da daju da im se uzme po jedna dnevnica ili vise. To su ipak nase pare i bolje da ih damo za lecenje nase dece nego da gledamo one mrmote po klupama.

Alex

pre 11 godina

Retko, bolje reci nikada ne hvalim policiju. Takva su mi iskustva sa njima. Ovog puta cu preci preko svih svojih principa i cestitati im na ovakvom gestu. Kome srece da drzava misli vise o svojoj deci i da njihovi zivoti ne zavise od nasih donacija. Ali drzava ima preca posla.

svi za jednog

pre 11 godina

Ako ostane višak novca skupljen za Tijanino lečenje, nadam se da će se neko setiti da osnuje fond i da se u njega konstantno skuplja novac za decu i ljude sa sličnim potrebama.

winston

pre 11 godina

Bolje da su radikali dali te pare sto juce bacili u Novom Sadu ovoj mali da se leci, a ne da se grabe za jos fotelja po Srbiji. Ali da bi oni tako nesto uradili, to bi moralo da znaci da imaju srce, i da se brinu za drugoga, a ne samo za sebe. Sta drugo da kazem?

Petar

pre 11 godina

Ajde ne ložite se više. Objasniću vam kako to ide. Stigne papir ili usmeno ko hoće, npr. Kraljevo zemljotres, i ko da ne da? Gledaju te kolege a pre svega šefovi. Onda nešto slično, opet ista priča. Onda Japan zemljotres, e tu već krenu da ne daju... Tako će i za ovu mučenu decu, za prvo svi daju, za drugo možda, a za treće i nadalje... isto ko za Japan.

Milence

pre 11 godina

@Anja Posto se zgrazate nad ne-solidarnim ponasanjem, ne znam da li samo mup-a il jos nekog, da pitam a kada ste Vi dali novac? I sta to znaci, 'zasto mup nije ranije sakupio'?! Zasto niste alarmirali svoju furmu, za ovo ili neko drugo dete? Ne znam da li se sve te neukusne komentare pise par istih osoba pod razlicitim imenima, ali ima dno komentara. Bas tako, dno, to je jedini izraz koji obuhvata sve sastojke sociopatske hemije u tim glavama.

ovaj

pre 11 godina

Kao sto rece neko, hvala policajcima do neba, al to je bruka drzave do vasione! Na takav nacin skupljati novac za nesto sto je prece od preceg, hitnije od hitnog!!! Jos jednom hvala svima koji su dali!

Milorad

pre 11 godina

Kakav poen za MUP. Ovo je bez sumnje najveca donacija. Novakova donacija je bila ta koja je obezbedila odlazak u Hjuston, trebalo je oko 250 hiljada, 100 hiljada su skupili Krle i Teodosic, verujem da je Novak dao sigurno i on tu blizu oko 100 - al BRAVO za MUP, 440 hiljada dolara, alal vera!

Milence

pre 11 godina

@ Plavi drug i @ Sasha bg. Nemam pojma ko ste i odakle ste, i zasto pricate neistine, ali zelim da napisem par cinjenica: ZAPOSLENI u mup-u su, ko je hteo, potpisali da hoce da daju po 1000 dinara. To je manje nego jedna prosecna dnevnica. U mupu radi vise od 45000 ljudi, od toga ima oko 23000 policijskih sluzbenika i policajaca. Dakle, za malecku Tijanu novac su dali i cistacice, sekretarice, ekonomisti, inzinjeri i ostali koji rade u civilnom delu mup-a i nisu policija. Podatke o broju zapislenih pogledajte u informatoru na sajtu mup-a. To sto je ministar/premijer upakovao cinjenice da izgleda da su policajci skupili novac meni licno je malo neukusno, mada ocekivano, i u skladu sa politikantskim pokusajima da se skrene paznja sa rada policije oko javnog reda i mira (bombe, ubistva, tuce, kradje i razbojnistva itd), bezbednosti u saobracaju i opste bezbednosti. Svesan sam toga da zivim u zemlji koja nije drzava, gde za decije zdravlje, ali i zdravlje nas odraslih, nema budzeta ali ima cudnih razmisljanja. Na zalost. Ja licno jedva cekam da objavite dobre vesti o maloj Tijani.

Nikolaj Ladigin

pre 11 godina

"Pozvao sam sve pripadnike MUP-a, da podrže ovu akciju, jer je osmogodišnjoj Tijani Ognjanović, čiji je otac radnik Uprave za informacione tehnologije u sedištu Ministarstva, potrebna hitna transplatacija srca u Hjustonu... kazao je Dačić....!!!!!! ????? .

jeftingasizrusije

pre 11 godina

Svaka cast ljudima dobre volje!!! Svaka cast policiji! Mene samo zanima koliko su poslanici donirali od svoje plate za devojcicu?? Koliko je na primer Mrkonjic dao od svoje plate u ovoj akciji?? A Bajatovic?? Koji za sebe i javno izjavljuje da zaradjuje na milione mesecno...

puks

pre 11 godina

Svaka čast. A šta je sa drugom decom? Ima ih još gomilu i njima je potrebna pomoć. Svakom pojedinačno bolesnom detetu bi trebalo ovako da se pomogne.

Nikola

pre 11 godina

Svaka cast ovim ljudima , samo me interesuje da li je istina da su pojedini poslanicki klubovi skupili po 2000din za istu svrhu i da li ih je malo sramota????

Pomozite i Angelini

pre 11 godina

Bebi iz NS i dalje nedostaje novac da se izvrsi operacija koja kosta 120000 evra. Hajde ljudi da pomognemo! Vidite da mozemo. Devojcica se zove Angelina Djunisic. Izguglajte i informisite se, podelite sa prijateljima u razgovoru, na drustvenim mrezama, uplatite koliko mozete. Nije Tijana jedina. Mi imamo dovoljno veliko srce za sve, ne samo za jedno dete. Pokazimo to.

Samo je jedno bitno

pre 11 godina

Ja sam jedan od radnika MUP-a, radim kao vatrogasac- spasilac. Samo bih par informacija da dam, da ove glupe price o novcu koji je prikupljen ne odu u sirinu. Radnici MUP- su pre desetak dana ,kada jos nije bilo sakupljeno dovoljno novca za malu Tijanu,potpisali dobrovoljno da se od prve sledece uplate odbije 1000 din, zato smo malo zakasnili sa donacijom.

MUP

pre 11 godina

A najjace je sto nacelnica odeljenja iste uprave nije htela da da novac, iako je dobila od MUP-a dobila preko 100.000 din, jer se povredeila na igranci. Jadna zena je u kreditu. Bilo bi dobro da se i njoj skupe pare da vrati kredit!!!

Dzoni

pre 11 godina

Svaka cast..citao sam i drugu vest da su poslanicki klubovi skupili po par hiljada dinara..posto ocigledno je skupljeno mnogo vise para nego sto je treba dati drugoj deci kojima treba za operacije.

Marko

pre 11 godina

@vlada milic
Vlado, stvarno je tolika suma u pitanju? To me dovodi do pitanja zasto se u medjuvremenu ne pomogne maloj Ljubici Adamic. Ako je zaista toliko novca prikupljeno, siguran sam da ima nacina da se pomogne i drugoj devojcici. Koliko sam video, ona je vec prikljucena na pumpu u bolnici u Becu i ceka novac za transplantaciju. Dajte malo logike, ako je Ljubici hitno, a jeste, tolika suma se moze izdvojiti za nju, a onda sa njenog racuna vratiti Tijani ako joj je potrebno.

Svi zajedno

pre 11 godina

Ljudi, nemojte pogresno da me shvatite. Sve ovo sto je uradjeno za Tijanu je divno i svaka cast svima. Ali je isto tako savrsen primer kako marketing masina efikasno deluje kad se zahukta. Ima dece kojima treba manje para, u pitanju su manje rizicne operacije, a o njima se ne prica nijedna petina kao o Tijani. Svi pricaju o Tijani kao da je njihovo dete, i to je divno, ali je rezultat dobre marketinske kampanje, a za ostalu decu tajac! I za Ljubicu i Angelinu moramo da se potrudimo iako nemaju iza sebe medijski uragan. Tijaninim roditeljima svaka cast, to sto se neciji roditelji nisu tako dobro snasli ne znaci da treba da im dete umre. Zato mi moramo da im pomognemo i da se oko druge dece digne ovolika prasina i medijska buka. Jaci smo zajedno!

senad

pre 11 godina

Maloj Ljubici koja ima dve godine treba 70 hiljada evra za operaciju u Becu prikljucili joj neko mehanicko srce kolko da je drzi u zivot.Trebalo je za Tijanu da se sobere novac za operaciju i pare za negu posle a ostatak novca us ovake slucaje kao Lubica ima jos dece po Srbiji.

Licemerje

pre 11 godina

Svaka čast policiji, ali ministar bolje da se ne javlja. Pa koliko je država kojoj nas 7 miliona plaća porez da bi obezbeđivala usluge kao što su zdravsteva zaštita, dala u ovom slučaju? Nemoj Dačiću, ovo je tvoja bruka i sramota. Ti policajci ako nisu korumpirani jedva sklapaju kraj sa krajem, njima kapa dole.

dejan

pre 11 godina

Mislim da bi posteno bilo, ako su Tijanini roditelji skupili, sto je neko sabirao, vec 3. nesto miliona dolara, a sve po novinski clancima, da su i obavestili da im novca vise ne treba i da se zahvaljuju svima a da ostatak nova prebace kome treba. U ovakvim situacijama to je najpostenije, i malo sve ovo pocinje da bude sumnjivo. jel zaista toliko akcija je sprovedeno, svako je koga znam barem poslao sms, dijaspora je ukljucena bila itd. Drago mi je bog toga, sam sam poslao 10 sms poruka, ali zaista bi voleo da se, ako ima, visak prebaci na drugu bolesnu decu.

darko

pre 11 godina

Ja sam pripadnik te iste policije koju ovde i dalje neko pljuje. niko vas ne tera da nas volite ali postujte bar ono sto je vredno. ovo se odnosi samo na one koji i dalje pored svega a nevezano za ovu temu ljagaju policiju. i jos n esto niko nije primoran od nas da silom donira novac vec je bilo na osnovu dobrovoljnog pristanka. ja vam garantujem da se pokrene jos neka akcija slicna ovoj odaziv nece biti manji.