Veljović:Nema prijava u aferi mleko

Policija do sada nije dobila nijednu prijavu ili bilo kakvu zabelešku vezanu za “aferu mleko”, rekao je Tanjugu direktor policije Milorad Veljović.

Izvor: B92

Nedelja, 24.02.2013.

22:47

Default images

Veljović je, međutim, rekao da je policija spremna da reaguje i da će, u skladu sa svojim nadležnostima, postupiti po svakoj prijavi.

Grupa poljoprivrednika proizvođača mleka protestovala je ispred zgrade Vlade Vojvodine gde je proliveno nekoliko stotina litara mleka.

Slučaj navodno zatrovanog mleka sa povećanim prisustvom kancerogenog aflatoksina u mleku, u Srbiji traje od prošlog vikenda.

Ministar poljoprivrede Goran Knežević ponovio je više puta da je mleko u Srbiji potpuno ispravno za upotrebu i da u nastavku vanredne kontrole farmi i proizvođača stočne hrane nije bilo uzoraka koji sadrže više aflatoksina od propisanih standarda.

On je rekao i da očekuje da će rezultati super analize mleka koja se obavlja u Holandiji stići do četvrtka ili petka o čemu će, kako je rekao, javnost biti odmah i obaveštena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: