Nedelja, 13.11.2011.

19:34

SPO preti Srećkoviću isključenjem

Predsedništvo SPO-a upozorilo je Srđana Srećkovića da zastupa politiku stranke ili će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak koji povlači isključenje.

Izvor: Tanjug

Default images

Potpredsednik SPO Žika Gojković izjavio je Tanjugu da je za tu odluku glasalo 18 članova Predsedništva, dok su dva bila protiv.

"Srećković je dobio poslednje upozorenje da zastupa politiku SPO, 18 članova Predsedništva je glasalo za tu odluku, dok je dvoje bilo protiv, od kojih je jedan bio Srđan Srećković", rekao je Gojković.

On je dodao da je protiv te odluke bila i funkcionerka stranke Sanja Čeković.

Gojković je reagovao i na pisanje medija ovih dana o odlasku članova iz te stranke.

"Ja, kao potpredsednik stranke SPO, odgovorno tvrdim da nijedan stranački funkcioner, niti ijedan odbor SPO, nije istupio iz stranke, niti je nezadovoljan politikom SPO i kad je u pitanju odnos prema Kosovu i odnos prema EU", rekao je Gojković.

Prema njegovim rečima, SPO i LDP su napravili pokret "Preokret", koji ima sve više pristalica, a uz podatak da nijedan član niti odbor nije napustio stranku, to najbolje demantuje pisanja medija.

Srećković je najavio da će o svemu odlučivati Glavni odbor SPO, a ne "nenadležna tela" kao što je predsedništvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

11 h

Podeli: