Poginulo troje turskih državljana

Troje turskih državljana poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na auto-putu Beograd-Niš kod Mihajlovca. Uzrok nesreće prevelika brzina.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.07.2011.

07:35

Default images

Nesreća se dogodila na području Smedereva, istakli su u Upravi saobraćajne policije.

Kako prenose elektronski mediji, vozilo "folksvagen pasat" nemačkih registarskih oznaka izgubilo je kontrolu, nekoliko puta se prevrnulo i izletelo sa auto-puta, a na mestu udesa su poginuli dva muškarca i jedna žena, koji su turski državljani sa prebivalištem u Nemačkoj.

Policija u Smederevu saopštila je da je do nesreće najverovatnije došlo usled neprilagođene brzine vozila, usled čega je 35-godišnji vozač izgubio kontrolu nad vozilom, koje je sletelo sa kolovoza u desnu stranu i prevrnulo se na krov.

Policija je takođe saopštila da se u subotu ujutru, oko 03,45 sati, u Markovcu, u opštini Velika Plana, na magistralnom putu Markovac-Svilajnac, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila i u kojoj je devetoro lica povredjeno, troje teško, troje lako, a za troje se lekari nisu izjasnili o težini povreda.

Do nezgode je došlo tako što je putničko vozilo "audi 100", najverovatnije usled neprilagodjene brzine kretanja, sletelo sa kolovoza udesno u smeru prema Svilajncu, a zatim se vratilo na kolovoz i preprečilo se ispred putničkog vozila "folksvagen golf" koje je dolazilo iz suprotnog smera.

Svi povredjeni su medicinski zbrinuti na licu mesta i u Opštim bolnicama u Smederevskoj Palanci i Ćupriji, saopštila je policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: