Utorak, 21.06.2011.

23:00

"Vlada je povukla najbolje poteze"

Premijer Srbije Mirko Cvetković kaže da veruje u pobedu sadašnje vladajuće koalicije na narednim parlamentarnim izborima.

Izvor: Beta

Default images

On je za Večernje novosti istakao da će građani pred glasanje na izborima dobro razmisliti dobro o rezultatima ove Vlade - od krupnih koraka ka EU do uspešne borbe protiv kriminala i korupcije.

"Tačno je da ne živimo onako kao što smo svi očekivali, ali će građani razumeti da je Vlada povukla najbolje poteze i sprečila da kriza ne ostavi dramatične posledice" , rekao je premijer.

On je dodao da veruje da će građani Srbije dati svoj glas sadašnjoj vladajućoj koaliciji.

Cvetković od srpskih ministara do kraja mandata očekuje dobijanje statusa kandidata za EU, ali i smanjenje nezaposlenosti, postepeno povećanje životnog standarda, okončanje saradnje sa Hagom i konkretne rezultate dijaloga sa kosovskim Albancima u interesu svih.

"Za sve to, potrebna nam je ekonomska i politička stabilnost u narednim mesecima. Posle rekonstrukcije Vlade uverio sam se da možemo da delujemo kao snažan tim. Brzo, efikasno i sa konkretnim rezultatima", rekao je Cvetković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: