Ubijen otac Sava Miloševića

Otac fudbalera Sava Miloševića Steva ubijen je prošle noći u selu Glavčice kod Bijeljine, saopštila je bijeljinska policija.

Izvor: B92

Subota, 11.06.2011.

12:22

Default images

Njega je ubio njegov otac, osamdesettrogodišnji Savo Milošević.

Ubistvo se desilo sinoć u dvorištu porodične kuće u mestu Glavičice, kod Bijeljine, u Republici Srpskoj u BiH. Portparol Centra javne bezbednosti Bijeljina Dragomir Perić rekao je da je izbila svađa između oca i sina, nakon čega je otac otišao u kuću, uzeo pušku kratež M-48 i pucao u sina, pogodivši ga u grudi.

Perić je naveo da je Stevo Milošević preminuo na putu za bolnicu. Policija je uhapsila Savu MIloševića, koji će posle kriminalističke obrade biti predat Okružnom tužilaštvu Bijeljina.

Milan Milošević, brat počinioca ubistva, zapanjen je jučerašnjim događajem, a i ceo komšiluk je u šoku.

"Čuli smo sinoć, ko je to mogao zamisliti... Sad kud će?", rekao je novinarima Milan.

Molba medijima

Savo Milošević zamolio je sredstva informisanja da u velikoj nesreći koja je zadesila njega i njegovu porodicu pokažu obzir i čovečnost prema porodici kako se nepodnošljivi bol ne bi još više uvećavao.

Uz sve razumevanje za potrebe medija, proslavljeni srpski fudbaler je zamolio medije "da poštede porodicu i daju joj vremena da se suoči sa tragedijom i makar malo pribere", navodi se u pisanoj molbi porodice dostavljenoj Tanjugu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: