DS o saradnji naprednjaka i DSS-a

Demokratska stranka saopštila je da je savez naprednjaka i Demokratske stranke Srbije prirodno ujedinjenje stranaka sa istom ideologijom.

Izvor: B92

Utorak, 21.09.2010.

16:22

Default images

DS ocenjuje da je "neumesno" da SNS "kvazipatriotizmom opravdava svoju stvarnu politiku koja nije ni EU, ni saradnja sa svetom, već izolacionizam".

Iz DS su poručili da je konstruktivna opozicija dobrodošla, ali da opozicija, "bez programa i ideje, okupljena oko interesa da se dokopa gole vlasti" ne može biti dobra ni za državu ni za građane.

"SNS koja svakodnevno menja stavove o ključnim pitanjima, koja je jasno odustala od svoje samoproklamovane evropske politike, predstavlja opasnost za Srbiju, jer pokazuje da je spremna na sve, svaku politiku i ideologiju koja bi joj pomogla da se domogne vlasti", ističe se u saopštenju.

DS je ukazala i da javnost Srbije od SNS očekuje odgovor u koji politički savez Nikolić i Koštunica žele da vode Srbiju, pošto po njihovom mišljenju Evropa ima alternativu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: