Milorad Dodik nije bio u Srebrenici

U Potočarima na komemoraciji danas nije bio premijer Republike Srpske Milorad Dodik. On je obilazio radove na izradnji auto-puta Banja Luka-Gradiška.

Izvor: B92

Nedelja, 11.07.2010.

18:38

Default images

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik konstatovao je da se radovi odvijaju predviđenom dinamikom i da bi trebalo da budu završeni do kraja septembra.

Dodik je rekao da očekuje da će do kraja godine početi gradnja mosta na Savi, za koji je, kako je naveo, RS obezbedila 35 miliona evra. On kaže da je najteži deo posla urađen na delu auto puta Banja Luka - Gradiška.

Radove u mestu Čatrnja, na auto putu Banja Luka - Gradiška, sa Dodikom su obišli i ministri saobraćaja i komunikacija i unutrašnjih poslova RS Nedeljko Čubrilović i Stanislav Čađo.

Premijer je naglasio da će prioritet narednih godina biti i izgradnja autoputa Banja Luka - Doboj, navodeći da se o tome trenutno razgovara sa najmanje pet zaineteresovanih subjekata.

Ministar saobraćaja i veza RS Čubrilović je potvrdio da je sa austrijskim "Štrabagom" postignut dogovor da ova firma izađe iz koncesionog ugovora o izgradnji auto-puta Banjaluka-Doboj.

O tome će se, kaže Čubrilović , više znati narednih dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: