Tromesečna praksa za studente

Fond "Dr Zoran Đinđić" raspisao je konkurs za 50 studenata i diplomiranih stručnjaka za program tromesečnog profesionalnog usavršavanja.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.05.2010.

10:35

Default images

Konkurs će trajati do 28. maja, a program radnih praksi je nazvan "Iskusiti Evropu - mladi srpski profesionalci u Austriji – program stipendija Zoran Đinđić za 2010. godinu', kaže se u saopštenju.

"Cilj ovog programa je tromesečno profesionalno usavršavanje 50 mladih iz Srbije u uspešnim austrijskim kompanijama i organizacijama koji će nakon svog povratka raspolagati novim znanjima i iskustvima", navodi se u saopštenju.

Podseća se da je taj program pokrenut 2007. i da je do sada više od 150 mladih iz Srbije boravilo na praksi u firmama kao što su Fabasoft, Porsće Holding, Raiffeisen Zentralbank, Bluewaters, UNIQA, Siemens, DPS Software, ili u institucijama kao što su Diplomatska akademija u Beču i Austrijski institut za međunarodne odnose.

Detaljnije informacije o konkursu mogu se naći na sajtu Fonda: www.fond-djindjic.org.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: