Televizija In tuži Medojevića

Urednički kolegijum Televizije In najavio je da će vlasnik, Državna založba Slovenije, podneti tužbu protiv predsednika Pokreta za promjene Nebojše Medojevića.

Izvor: B92

Sreda, 24.03.2010.

12:14

Default images

Tužbu će podneti zbog njegove ocene da se ta televizija, navodno, stavila u službu organizovanog kriminala. Medojević je takvu ocenu izrekao pošto je TV In u ponedeljak uveče emitovala intervju sa kontroverznim srpskim biznismenom Stankom Subotićem u kome je on Medojevića optužio za mnogo toga.

Televizija In će, takođe, kako je saopštila, i od nadležnih organa Crne Gore tražiti da ispita Medojevićeve kvalifikacije.

Slične ocene Medojević je ranije izneo i na račun Televizije Crne Gore, kao i televizije B92. Prema oceni PZP, Subotićev intervju na programu TV In je "blamaža", jer je, kako je ocenjeno, Subotić kriminalac, čije se ime "povezuje sa mnogim krivičnim delima".

Žalbe zbog intervjuua sa Subotićem, PZP je uputio Agenciji za radio-difuziju Crne Gore i Novinarskom regulatornom telu. Iz Agencije je već odgovoreno da nema nikakvog osnova za bilo kakvu osudu profesionalnog postupka TV In zbog intervjua sa Subotićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: