Tadić primio Davutoglua i Alkalaja

Predsednik Srbije razgovarao je sa šefovima diplomatija BiH i Turske, Svenom Alkalajem i Ahmetom Davutogluom o jačanju i napretku odnosa između zemalja.

Izvor: B92

Petak, 15.01.2010.

19:24

Default images

Tadić je sa Davutogluom razgovarao o bilateralnim odnosima dve zemlje, naročito nakon posete turskog predsednika Abdulaha Gula i izrazio zadovoljstvo jačanjem ekonomske i svih drugih vidova saradnje Srbije i Turske. Sa Svenom Alkalajem Tadić je razgovarao o jačanju regionalne saradnje i istakao da postoji prostor za dalji napredak.

Tadić je kazao da Srbija principijelno i nedvosmisleno podržava teritorijalni integritet i suverenitet Bosne i Hercegovine i naveo da se zalaže za stabilnost BiH i njen napredak u evropskim i evroatlantskim integracijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: