Ulica otvorenog srca na B92

Kao i prethodne tri godine, popodnevni program prvog dana Nove godine televizija B92 počeće prenosom dešavanja iz Ulice otvorenog srca.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.12.2009.

17:11

Default images

Pored klovnova i žonglera, koji će šetati Svetogorskom ulicom, na platou ispred Ateljea 212 nastupiće poznati glumci i bendovi. Tradicionalni ručak u Srpskoj kafani organizovaće Privredna komora Beograda. Tom prilikom će se prikupljati prilozi i pokloni za Centar za porodični smeštaj dece Miloševac.

U Miloševcu živi 118 hraniteljskih porodica u kojima je smešteno više od 180-oro dece, podseća direktor centra Vojislav Pavlović.

“Ta sredstva koja budemo dobili utrošićemo na rekonstrukciju jedne stare kuće, gde će se raditi sa decom sa smetnjama u razvoju i da smestimo didaktički materijal koji je neophodan i dosta raznovrstan”, kaže on.

“S druge strane, hoćemo da uradimo jedan zabavni park, taj park bi služio za decu uzrasta od dve do pet godina, ona koja ne mogu na fudbalski teren ili košarkaški, kako bi mogućnost samopovređivanja bila manja”, objašnjava Pavlović.

Direktorka Turističke organizacije Beograda Jasna Dimitrijević poziva građane i goste Beograda da se priključe akciji.

“Ulica otvorenog srca je istovremeno povod da se pozdrave komšije, prijatelji da svi ljudi dođu, mi očekujemo oko 10 000 turista koji će ostati i posle dočeka Nove godine u Ulici otvorenog srca. Biće preko 100 prodavaca raznih suvenira, rukotvorača i svih onih koji imaju neki motiv Beograda, koji će podariti Ulici otvorenog srca”, kaže ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: