Dobra saradnja MUP-a i OEBS-a

Ministar policije Ivica Dačić i generalni sekretar OEBS-a Mark Perin de Brišambo saglasili su se da je saradnja OEBS-a i MUP-a veoma dobra.

Izvor: B92

Sreda, 16.12.2009.

12:56

Default images

Generalni sekretar Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju istakao je, kako se navodi, da je OEBS do sada podržao brojne aktivnosti srpske policije, što će činiti i u budućnosti, pogotovo sada, kada je ostvaren napredak Srbije ka evropskim integracijama.

S tim u vezi, OEBS će i dalje sarađivati sa MUP-om, naročito u oblastima koje se odnose na reformske procese u policiji i u tom smislu je potpisan Memorandum o saradnji, dodaje se u saopštenju.

Kako se ističe, naglašena je potreba dodatnog angažovanja misije OEBS u regionu, radi trajnog rešavanja izbegličkog pitanja koje je među prioritetnim.

Ministar Dačić je takođe istakao da je saradnja izuzetno dobra i veoma raznovrsna i da MUP i OEBS očekuje još mnogo zajedničkih aktivnosti i saradnje u raznim oblastima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: