Uhapšen Željko Subašić

Željko Subašić, koji je u Beogradu vršio malverzacije sa prodajom stanova, uhapšen je u subotu oko 13 sati u okolini Loznice, saznaje B92.

Izvor: B92

Subota, 17.10.2009.

20:17

Default images

Subašić je prebačen u beogradsku policiju, gde mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Kako je rekao izvor B92 u policiji, Subašić se sumnjiči da je stanove u izgradnji u Knićaninovoj ulici na Dorćolu prodavao i po osam puta.

Podsetimo, B92 je pre nekoliko dana izveštavao sa protesta građana koji su kupili stanove stanove od uhapšenog Željka Subašića. 13 stanova u zgradi u Knićaninovoj ulici broj osam ima više od 70 vlasnika, među kojima je većina iz Loznice.

Stanari su se poslednji put sa Subašićem videli u utorak, o čemu je B92 već izveštavao i tada ih je investitor uverevao da stanove nije prodavao više puta.

Kako su ispričala dva prevarena kupca, Jana i Marija Đurić, samo jedan stan za koji se veruje da je prvobitno prodat biznismenu Stanku Subotiću, za sada nema više od jednog vlasnika.

"Znamo da taj stan za koji se pričalo da je Cane Subotić kupio. Taj stan nije duplo prodat, ali taj stan je kupila baka mog prijatelja, tako da se za taj stan nije pojavio ni jedan dupli vlasnik", rekla je Jana Đurić.

"Krivična prijava je podneta. Uglavnom su ljudi odlazili sami u odeljenje za privredni kriminal. Svi vlasnici stanova se okupljaju danas, pa ćemo videti šta dalje treba da radimo, svi smo u velikom šoku", kazala je Marija Đurić.

Ona kaže da je, koliko ona zna, njen stan prodavan sedam puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: