Najbolji posao na svetu

Australijska država Kvinslend nudi "najbolji posao na svetu"- šestomesečno šetanje i besposličenje na jednom ostrvu za platu od 150.000 australijskih dolara.

Izvor: B92

Sreda, 14.01.2009.

08:45

Default images

Pored plate, plaćena je i avionska karta do ostrva Hamilton, na Velikom koralnom grebenu. Srećnik koji dobije posao imaće zadatak da šeta plažama od belog peska, istražuje morske dubine oko ostrva i svake sedmice vodi blog na Internetu koji će popunjavati fotografijama i video snimcima.

Potrebno je da bude dobar plivač, da je vešt u komunikaciji i da ume da čita i piše engleski.

"On će s vremena na vreme morati da daje izjave za medije o tome šta se dešava na ostrvu. To znači da kandidati za posao ne smeju da budu stidljivi. Oni treba da vole more, sunce i aktivnosti na otvorenom", izjavio je premijer Kvinslenda ocenivši ponudu kao "najbolji posao na svetu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

23 h

Podeli: