Vijesti: Kroz Sozinu 260 na sat

Petrovčanin Marko M. Perović (18) postavio je neslavan rekord u najdužem crnogorskom tunelu Sozina, vozeći neverovatnih 260 kilometara na sat, pišu Vijesti.

Izvor: B92

Nedelja, 28.12.2008.

02:21

Default images

Vratolomnu vožnju kroz najduži crnogorski tunel zabeležio je mobilnim telefonom Perovićev prijatelj - Budvanin D.L, koji je držeći kameru snimio kako kazaljka na instrumet tabli, za nešto više od minuta, dolazi do broja na kojem je pisalo 260.

Video zapis sulude vožnje, kojom su se hvalili mladići i pokazivali prijateljima, ubrzo je postavljen na sajt Jutjub, nakon čega je policija krenula u istragu.

Tokom istrage policija je došla do podataka da je rekorder mladić iz Petrovca, koji je uzeo očev “Audi A 8”, a potom se sa drugom D.L. odvažio na neslavan podvig.

Policija je tokom istrage, privremeno oduzela automobil, koji je Perović vozio tunelom Sozina 260 km/h.

“Upravljajući putničkim vozilom ‘Audi A 8’, on je izazvao opasnost po život svog saputnika D.L. i imovine ‘Monteput’”, saopštila je policija, koja je protiv Perovića podnela krivičnu prijavu zbog “ugrožavanja bezbednosti saobraćaja”.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Baru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: