Četvrtak, 17.07.2008.

13:02

DSS: Može sa DS-om na lokalu

Predsedništvo DSS-a nije zabranilo da se na nižim nivoima vlasti sarađuje sa DS-om i G17 plus, kažu u toj stranci.

Izvor: Beta

Default images

Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović je agenciji Beta rekao da se Predsedništvo "nije na takav način bavilo lokalnim koalicijama i dešavanjima po pitanju formiranja lokalnih vlasti u Srbiji, i dodao da će Izvršni odbor stranke proceniti pitanje vlasti sa demokratama u gradovima i opštinama gde je ona već formirana.

Mladenović je označio kao "medijske spekulacije" pisanje štampe da je Predsedništvo DSS-a odlučilo da ne sarađuje sa demokratama ni na jednom nivou.

Dodao je da je po pitanju formiranja vlasti u Beogradu dan posle izbora odlučeno da se o tome pregovara sa Srpskom radikalnom strankom i koalicijom oko Socijalističke partije Srbije, i tu neće biti druge kombinatorike.

"Puno je različitih koalicija u Srbiji i ne bih mogao da kažem konkretno za svaku opštinu. Pitanje velikih gradova je drugačije u odnosu na manje gradove i opštine, u kojima je moguće praviti različite koalicije", rekao je portparol DSS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

14 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: