Devojčicu udarilo policijsko vozilo

Maloletna S.B, koju je udarilo policijsko vozilo dok je vozila bicikl, preminula je jutros u niškoj bolnici.

Izvor: B92

Subota, 20.08.2005.

11:11

Default images

Tu vest agenciji Beta potvrdili su lekari niše bolnice. Ta agencija saznaje da se saobraćajna nesreća dogodila u Ulici Nikole Pašića u Zaječaru. Miodrag Jovanović, dežurni lekar hitne službe u Zaječaru, koji je primio sinoć 15-godišnju S.B, rekao je da je devojčica primljena bez svesti i da je izvršena imobilizacija, posle čega je prebačena na odeljenje hirurgije, a zatim u nišku bolnicu.

Prema rečima Jovanovića S.B. je zadobila povrede glave i bila je u komi.

Beti je u SUP-u Zaječar rečeno da je policijskim automobilom "fiat punto" upravljao mlađi vodnik Miljan Mladenović, a očevici navode da se auto koji je vozio u trenutku nesreće kretao velikom brzinom, više od sto kilometara na sat. Inače, ograničenje brzine na mestu gde se dogodila nesreća je 50 kilometara na sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: