Maja Gojković i dalje uplašena

Gradonačelnica Novog Sada i dalje strahuje za svoju bezbednost, a Branislav Pomoriški najavljuje tužbu protiv nje.

Izvor: B92

Utorak, 29.03.2005.

17:43

Default images

Gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković i dalje se plaši za svoju bezbednost i pored činjenice da je novosadska policija privela na informativni razgovor mladića koji joj je slao preteće poruke elektronskom poštom.

"Pravi počinioci onih najvažnijih i najopasnijih pretnji nisu pronađeni. Čak i ne znam da li se vodi ozbiljna istraga po tom pitanju", rekla je novinarima u Novom Sadu  gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković.

Kako je rečeno, policijsko obezbedjenje koje je dobila nakon prvih pretnji, ostaje do daljnjeg. Sa druge strane, izjave Maje Gojković koje su se odnosile na eventualne motive za njenu likvidaciju upućene u pravcu predstavnika bivše vlasti na gradskom nivou - dobile su i prve konkretne reakcije.

Bivši predsednik IO Novog Sada Branislav Pomoriški tvrdi da će biti pokrenut sudski postupak protiv Gojkovićeve, zbog, kako je rekao, klevete: "Gojkovićeva je na grub način slagala dve stvari - prvo, da je protiv mene pokrenuta krivična prijava, a nije i drugo da su pojedini predstavnici bivše gradske vlasti u bekstvu - a nisu" rekao je Pomoriški.

U međuvremenu iz novosadske policije za sada stižu samo štura saopštenja i  odavno poznati odgovori - "istraga u toku, nema komentara". U vezi sa celim slučajem ugrožene bezbednosti gradonačelnice Novog Sada, iz policije je stigla informacija o privođenju na informativni razgovor mladića za kojeg Maja Gojković tvrdi da "njegove pretnje nisu najopasnije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: