Hag tvrdi da nije dobio zahtev

Hag nije dobio zahtev uputi lekare koji bi pregledali Sretena Lukića. Rasim Ljajić kaže da je zahtev poslat pre 2 meseca.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.02.2005.

16:00

Default images

Portparol suda Džim Lendejl je u ponedeljak kazao da je Tribunal nedavno primio nepotpisanu pošiljku sa dokumentima za koje se tvrdi da predstavljaju nalaze o zdravstvenom stanju generala Lukića. "Mi, međutim, nismo dobili nikakav zvaničan zahtev", kazao je Lendejl, dodajući da ne može podrobnije govoriti o tome da li je primljene dokumente neko u Tribunalu proučio.

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić poslao je danas u Hag novi zahtev da se formira lekarska komisija koja će pregledati optužene generale Nebojšu Pavkovića i Sretena Lukića.

Povodom izjave portparola suda Džima Lendejla da Tribunal nije dobio nikakav zahtev da u Beograd uputi lekare koji bi pregledali Lukića, Ljajić je kazao da su zahtev i zdravstvena dokumentacija poslati krajem prošle godine i da su iz tribunala potvrdili da je dokumentacija stigla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: