MALTRETIRAO GOSTE I ZAPOSLENE BESAN ZBOG EKSTRAPOREZA

Izvor: B92

Nedelja, 04.11.2001.

18:00

Default images
Suvlasnik kragujevacke Televizije Kanal 9 Goran Kojovic prekinuo je u petak uvece program ove medijske kuce, posle cega je prema recima suvlasnika Svetislava Obradovica, ispred gostiju i zaposlenih, skinuo ves i pokazivao polni organ. Goran Kojovic je i vlasnik preduzeca "Jezero" koje se nalazi na spisku za placanje poreza na ekstra profit, javlja dopisnik Rdaija B92iz Kragujevca, Vesna Savkovic. Suvlasnik kragujevacke Televizije Kanal 9 Goran Kojovic naredio je zaposlenima u ovoj medijskoj kuci da prekinu program, a potom ih sve isterao iz prostorija televizije. U tom trenutku emitovana je emisija uzivo iz studija. Kojovic je po prekidu programa usao u studio i isterao goste napolje, a zatim kako je za B92 rekao suvlasnik Svetislav Obradovic, skinuo ves i uz pogrdne reci pokazivao polni organ. Prema njegovim recima Goran Kojovic je pijan maltretirao goste i zaposlene.

Obradovic, koji je vecinski vlasnik, je jos u maju ponudio Kojovic otkup njegovog dela. On kaze da ce pokrenuti pravnu deobu i da ce televizija sa radom poceti tek po okoncanju spora. Vecina zaposlenih u Radio Televiziji Kanal 9 se izvinjava gledaocima zbog prekida programa i ujedno ogradjuje od nesuglasica izmedju vlasnika ove medijske kuce. Oni smatraju da vlasnici snose odgovornost kako prema gledaocima tako i prema porodicama oko 50 zaposlenih u Radio televiziji Kanal 9.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: