Sreda, 04.07.2001.

18:49

DACIC: MILOSEVIC OSTAJE PREDSEDNIK SPS

Izvor: B92

Default images
Milosevic ostaje predsednik partije i do sada nema inicijative da se to promeni, rekao je potpredsednik Socijalisticke partije Srbije Ivica Dacic na konferenciji za novinare Poslanickog kluba SPS u Saveznoj skupstini, prenosi FoNet. On je istakao da SPS "deli Milosevicev stav u Hagu" da je Medjunarodni krivicni sud za ratne zlocine u bivsoj Jugoslaviji "nelegalan i nelegitiman, jer ga nije izabrala Generalna skupstina, vec Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija". On je najavio da ce SPS primeniti sva "demokratska sredstva da se izbori za svoj cilj, a to je da sto pre budu raspisani novi izbori, jer je ocito da ova vlast ne predstavlja interese vecine gradjana". Na pitanje da li ce opozicija nastaviti s protestima, Dacic je odgovorio: "Nastavicemo, a kada, videcemo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: