Na dan kongresa SPS-a "Sava centar" nece raditi

Izvor: B92

Nedelja, 06.02.2000.

20:07

Default images
Rukovodstvo beogradskog kongresnog, kulturnog i poslovnog Centra "Sava" obavestilo je zakupce poslovnog prostora da u cetvrtak, 17. februara nece moci da koriste objekat. U obavestenju je navedeno da “objekat tog dana nece raditi zbog potreba Sava-centra” a zakupci se pozivaju da “isplaniraju i organizuju rad na drugom mestu van objekta”. Razlog zbog kojeg "Sava centar" tog dana nece raditi nije naveden ali se zna da je tog dana u ovom kongresnom centru, zakazan Kongres Socijalisticke partije Srbije, javlja Beta.

Dok se ovih dana najavljuje kongres SPS-a, opozicione stranke u Srbiji sve vise podrzavaju predlog Srpskog pokreta obnove gradjanima da se 17. februara okupe ispred beogradskog Centra "Sava" i da od ucesnika Kongresa SPSa zatraze objasnjenje za svoje probleme. U nedeljnom saopstenju, Demokratska alternativa se pridruzila ovom predlogu i pozvala sve "koji su siti lazi i prevara o ratnim pobedama, silnim uspesima u reformama, obnovi i razvoju i izgradnji da to pokazu dolaskom pred Centar 'Sava'".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: