Petak, 09.06.2017.

10:02

Đilas o beogradskim izborima: Razmisliću...

Nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao je da će, kada budu raspisani beogradski izbori, razmisliti o tome da li će se kandidovati.

Izvor: Beta

Đilas o beogradskim izborima: Razmisliću...
Tanjug, arhiva

On je za N1 rekao da kao inženjer odluke donosi brzo i da na njega najveći uticaj imaju građani koji mu priđu na ulici i probude kod njega emocije, govoreći o tome šta je bilo dobro u vreme kada je bio na čelu grada.

Na pitanje da prokomentariše izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je sadašnji gradonačelnik Beograda Siniša Mali najbolji gradonačelnik u novijoj istoriji, Đilas je rekao da ga je to nasmejalo i da Srbiji nedostaje smeha.

"Nikada nisam čuo da kada je neko najbolji u svom poslu odlazi da se bavi drugim poslom", rekao je Đilas i dodao da zna bar dvojicu mnogo boljih gradonačelnika, i da su to Branko Pešić i Nenad Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: