Mirna noć, bez gužvi u saobraćaju

Noć u Beogradu za lekare je protekla mirno, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura, ističući da u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 30.09.2014.

07:30

Default images

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 104 intervencije od kojih 18 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 242 intervencije od kojih 75 na javnim mestima.

Lekarima su se najčešće obraćali psihijatrijski pacijenti, astmatičari, osobe sa hipertenzijom i srčani bolesnici.

Macura je savetovala nošenje adekvatne odeće i obuće, provetravanje prostorija, boravak na svežem vazduhu, oprez u saobraćaju, uzimanje vitamina i upozorila da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija.

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi.

“Saobraćaj je nešto intenzivniji na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Pančevačkom mostu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu na ulasku u Beograd“, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić i dodao da za sada nema većih gužvi.

Na beogradskim ulicama jutros saobraća 1.241 vozilo javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.017 autobusa, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Saobraćaj u Srbiji je u utorak ujutru umeren, saopštio je Auto-moto savez Srbije, a prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima putnička vozila čekaju do 30 minuta.

Na delu auto-puta E-75 kroz Beograd i na obilaznici oko Beograda obavljaju se radovi, kao i kod petlje "Smederevo".

Na obilaznici oko Beograda u zoni buduće petlje Batajnica, saobraćaj se zbog radova obavlja dvosmerno, a stari put Beograd - Novi Sad kod Batajnice je i dalje zatvoren i vozila idu zaobilazno.

Na deonici auto-puta E-75 u toku su i radovi na mostu preko reke Belice, u smeru Beograd-Niš. Saobraćaj na auto-putu E-75 je zbog radova preusmeren na sporedne puteve kod Grdelice i na još tri mesta na deonici Vladičin Han - Vranje.

Zbog klizišta na drzavnom put I-B reda broj 30, Ivanjica-Ušće, na 15 km od Ušća ka Ivanjici, saobraćaj je i dalje obustavljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: