Vreme da SNS zameni SPS u Kostolcu

Popredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila da naprednjaci žele da pobede na lokalnim izborima u Kostolcu, jer ta stranka rešava probleme.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.11.2013.

19:15

Default images

Mihajlović je na tribini u okviru kampanje za lokalne izbore u Kostolcu rekla da je SPS već dugo na vlasti u tom gradu, i dodala da se nada da od narednih izbora više neće biti.

“Naša stranka i predsednik Aleksandar Vučić imaju poverenje i to je velika obaveza i za ove ljude koji će, sigurna sam, sutra voditi Kostolac. Imamo šta da pokažemo, da smo odgovorni, vredni, da rešavamo problem i da ćemo učiniti sve što obećamo”, poručila je Mihajlović.

Ona je iz osmeh dodala da je SPS na vlasti u Kostolcu čitav niz godina, i da se nada da to neće biti u budućnosti, podsetivši da nisu samo socijalisti, kako tvrde, doveli do toga da se potpiše višemilionski ugovor za drugu fazu izgradnje Kostolca.

Mihajlović je podsetila da su mnoga preduzeća, među kojima su i Prim i Georad iz Kostolca pre više godina prebrzo izdvojena iz sistema EPS-a, i da se sada razgovara da se ona vrate.

Veliki broj preduzeća su izdvojena iz EPS-a, tavorila su i gubila poslove, dok su im konkurenti koji imaju kompanije sa par zaposlenih, bez stručnih ljudi i mehanizacije, i koja su registrovana ko zna gde i kako, dobijali posao koji je trebalo oni da dobiju”, rekla je Mihajlović.

Ona je naglasila da će nedavno potpisan ugovor koji će omogućiti izgradnju nove termoelektrane u Kostolcu doneti nova radna mesta.

Mihajlović je nakon tribine obišla radnike preduzeća “Autotransport” koji su od ponedeljka 25. novembra u štrajku, zahtevajući da se ponove pripoje EPS-u.

Tokom tribine građani Kostolca su iznosili probleme Mihajlovićevoj, koja je i ministar energetike, a koja i je pored ostalog poručila da sve informacije i dokaze koje imaju o eventualnom kršenju zakona dostave nadležnom ministartsvu.

Tribini i razgovoru sa građanima, pored Mihajlovićeve, prisustvovao je i funkcioner SNS Veroljub Arsić, kandidat na listi SNS u Kostolcu Borka Šutović, državni sekretar u ministarstvu energetike Dejan Trifunović, kao i zamenik direktora PD TE KO Kostolac Aleksandar Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: