Simens slavi, nagrada novinarki B92

U okviru obeležavanja 125 godina postojanja, kompanija Simens uručila je novinarsku nagradu za TV priloge. Dobitnica i novinarka B92.

Izvor: B92

Petak, 23.11.2012.

16:48

Default images

Simens, kao lider na polju pronalazaka, bez kojih je nemoguće zamisliti savremenu civilizaciju, organizuje novinarsko takmičenje već treću godinu zaredom, u želji da afirmiše medijsko izveštavanje koje skreće pažnju na inovacije u oblasti energetike, medicine, industrije i zelenih tehnologija.

Ove godine tema je bila "Korak ispred vremena, inovacije koje su promenile svet", a nagrade su dobili Mijat Lakićević, novinar lista "Novi magazin", novinarka dnevnog lista "Blic" Marijana Krkić i novinarka TV B92 Jadranka Bugarski.

“Ovo je moja prva nagrada od kako se bavim novinarstvom i od kako sam na Televiziji B92, pa mi samim tim mnogo znači. Lepo je upisati se na listu onih koji su dobili nagrade ove godine i naravno svih prethodnih godina i ujedno biti na listi sa svima onima koji su nagrađeni, a rade na Televiziji B92”, kazala je novinarka B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: